logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSPORTSDIRECT
REKLÁM

SPORTSDIRECT legfrissebb ajánlatai

SPORTSDIRECT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Sports Direct az Egyesült Királyság legnagyobb sportcikk-kereskedője. A cég a sportruházatra és -felszerelésre specializálódott, ugyanakkor divat- és luxuscikkeket is forgalmaz. Tagjai a Frasers Groupnak, akik a Jack Willis, a Flannels, az USC és az Evans Cycles tulajdonosai.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: SPORTSDIRECT

SPORTSDIRECT története: Mi a SPORTSDIRECT?
close

A céget eredetileg 1982-ben alapította Mike Ashley „Mike Ashley Sports” néven, olyan üzleti modellel, amely a kedvező áron kapható különféle sportfelszerelésekre és -ruházatokra fókuszált. 1992-re a vállalatnak már 12 üzlete volt az Egyesült Királyságban, 2006-től pedig egész Európában megtalálhatók boltjaik. Ma a vállalat több mint 760 áruházat üzemeltet a világon, és több ezer embert foglalkoztat. Bár fókuszuk elsősorban az európai piac, a Sports Direct olyan országokban is tevékenykedik, mint Malajzia és az Egyesült Államok. Magyarországon a Sports Direct 3 üzlettel rendelkezik: Budapesten, Debrecenben és Misklocon.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SPORTSDIRECT üzleteiben?
close

A Sports Directben sok-sok márka megjelenik a polcokon. A legismertebbek köztük az Adidas, a Nike, az Under Armour, az USA PRO, az Everlast, a New Balance és a Puma.

Hogyan spórolhatok pénzt a SPORTSDIRECT üzleteiben?
close

A Sports Direct számos kedvezménnyel rendelkezik. Legtöbbjüket a weboldalukon tudok megtalálni. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legújabb ajánlatokról és a szezonális kedvezményekről.

Lesz-e SPORTSDIRECT ajánlatok Black Friday?
close

SportsDirect elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a SPORTSDIRECT versenytársait!
close

A Sports Direct a helyi és nemzetközi márkákkal verseng. Fő versenytársai a Intersport, Decathlon, a Lion´s Sport, a The North Face és a Wild Sports.

A SPORTSDIRECT exkluzív előnyei
close

Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy hozzájuss az online és bolti kedvezményekhez. Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy az exkluzív tagsági előnyökre is jogosult legyél.

A SPORTSDIRECT akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Sports Direct kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Sports Direct üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél új sportfelszerelést venni, akár a családodnak, a Sports Directben biztos meg fogod találni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://hu.sportsdirect.com/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.