REKLÁM

SPORTSDIRECT heti ajánlat

SPORTSDIRECT logo
SPORTSDIRECT utolsó ajánlatok
SPORTSDIRECT utolsó ajánlatok

SPORTSDIRECT legfrissebb ajánlatai

SPORTSDIRECT logo
SPORTSDIRECT katalógus
SPORTSDIRECT katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
SPORTSDIRECT logo
SPORTSDIRECT katalógus
SPORTSDIRECT katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

SPORTSDIRECT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Sports Direct az Egyesült Királyság legnagyobb sportcikk-kereskedője. A cég a sportruházatra és -felszerelésre specializálódott, ugyanakkor divat- és luxuscikkeket is forgalmaz. Tagjai a Frasers Groupnak, akik a Jack Willis, a Flannels, az USC és az Evans Cycles tulajdonosai.

SPORTSDIRECT története: Mi a SPORTSDIRECT?

A céget eredetileg 1982-ben alapította Mike Ashley „Mike Ashley Sports” néven, olyan üzleti modellel, amely a kedvező áron kapható különféle sportfelszerelésekre és -ruházatokra fókuszált. 1992-re a vállalatnak már 12 üzlete volt az Egyesült Királyságban, 2006-től pedig egész Európában megtalálhatók boltjaik. Ma a vállalat több mint 760 áruházat üzemeltet a világon, és több ezer embert foglalkoztat. Bár fókuszuk elsősorban az európai piac, a Sports Direct olyan országokban is tevékenykedik, mint Malajzia és az Egyesült Államok. Magyarországon a Sports Direct 3 üzlettel rendelkezik: Budapesten, Debrecenben és Misklocon.

Milyen termékeket találhatok a SPORTSDIRECT üzleteiben?

A Sports Direct sportfelszereléseket, kiegészítőket, edző- és kültéri felszereléseket forgalmaz. Találhatsz náluk farmereket, pulóvereket, sportruhákat, sportcipőket, edzőcipőket, mellényeket, hátizsákokat, zoknikat, kemping- és horgászfelszereléseket, tornatermi felszereléseket és még sok más terméket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SPORTSDIRECT üzleteiben?

A Sports Directben sok-sok márka megjelenik a polcokon. A legismertebbek köztük az Adidas, a Nike, az Under Armour, az USA PRO, az Everlast, a New Balance és a Puma.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a SPORTSDIRECT üzleteiben?

A Sports Direct számos kedvezménnyel rendelkezik. Legtöbbjüket a weboldalukon tudok megtalálni. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legújabb ajánlatokról és a szezonális kedvezményekről.

Ismerd meg a SPORTSDIRECT versenytársait!

A Sports Direct a helyi és nemzetközi márkákkal verseng. Fő versenytársai a Decathlon, a Lion´s Sport, a The North Face és a Wild Sports.

A SPORTSDIRECT exkluzív előnyei

Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy hozzájuss az online és bolti kedvezményekhez. Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy az exkluzív tagsági előnyökre is jogosult legyél.

A SPORTSDIRECT akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Sports Direct kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Sports Direct üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél új sportfelszerelést venni, akár a családodnak, a Sports Directben biztos meg fogod találni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://hu.sportsdirect.com/