homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSPORTSDIRECT
REKLÁM

SPORTSDIRECT legfrissebb ajánlatai

SPORTSDIRECT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Sports Direct az Egyesült Királyság legnagyobb sportcikk-kereskedője. A cég a sportruházatra és -felszerelésre specializálódott, ugyanakkor divat- és luxuscikkeket is forgalmaz. Tagjai a Frasers Groupnak, akik a Jack Willis, a Flannels, az USC és az Evans Cycles tulajdonosai.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: SPORTSDIRECT

SPORTSDIRECT története: Mi a SPORTSDIRECT?
Open

A céget eredetileg 1982-ben alapította Mike Ashley „Mike Ashley Sports” néven, olyan üzleti modellel, amely a kedvező áron kapható különféle sportfelszerelésekre és -ruházatokra fókuszált. 1992-re a vállalatnak már 12 üzlete volt az Egyesült Királyságban, 2006-től pedig egész Európában megtalálhatók boltjaik. Ma a vállalat több mint 760 áruházat üzemeltet a világon, és több ezer embert foglalkoztat. Bár fókuszuk elsősorban az európai piac, a Sports Direct olyan országokban is tevékenykedik, mint Malajzia és az Egyesült Államok. Magyarországon a Sports Direct 3 üzlettel rendelkezik: Budapesten, Debrecenben és Misklocon.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SPORTSDIRECT üzleteiben?
Open

A Sports Directben sok-sok márka megjelenik a polcokon. A legismertebbek köztük az Adidas, a Nike, az Under Armour, az USA PRO, az Everlast, a New Balance és a Puma.

Hogyan spórolhatok pénzt a SPORTSDIRECT üzleteiben?
Open

A Sports Direct számos kedvezménnyel rendelkezik. Legtöbbjüket a weboldalukon tudok megtalálni. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legújabb ajánlatokról és a szezonális kedvezményekről.

Ismerd meg a SPORTSDIRECT versenytársait!
Open

A Sports Direct a helyi és nemzetközi márkákkal verseng. Fő versenytársai a Intersport, Decathlon, a Lion´s Sport, a The North Face és a Wild Sports.

A SPORTSDIRECT exkluzív előnyei
Open

Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy hozzájuss az online és bolti kedvezményekhez. Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy az exkluzív tagsági előnyökre is jogosult legyél.

A SPORTSDIRECT akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Sports Direct kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Sports Direct üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél új sportfelszerelést venni, akár a családodnak, a Sports Directben biztos meg fogod találni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://hu.sportsdirect.com/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.