logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorOFOTÉRT
REKLÁM

OFOTÉRT legfrissebb ajánlatai

OFOTÉRT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Ofotért szaküzletei teljes körű optikai szolgáltatást nyújtanak, legyen szó látásvizsgálatról, szemüvegkészítésről - megvásárolt szemüvegrecept (tb-recept) alapján akár az elvégzett vizsgálat alapján történő kontaktlencse-illesztésről, vagy új napszemüveg kiválasztásáról. Emellett a látásjavításhoz kapcsolódó egyéb termékek (pl. kontaktlencse folyadék) is megtalálhatóak az üzletekben.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: OFOTÉRT

OFOTÉRT története: Mi az OFOTÉRT?
close

Az Ofotért 70 éve gondoskodik a vásárlók éles látásáról, szakképzett kollégák segítségével. Magyarország legnagyobb optikai hálózataként országos lefedettséggel, közel 100 üzlettel várja vásárlóit.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az OFOTÉRT üzleteiben?
close

Az Ofotért üzleteiben és webáruházában több mint 25 világmárka fém- és műanyagkeretes szemüvegéből választhat. A klasszikusok mellett olyan prémium szemüvegmárkákat is kínálunk, mint az Emporio Armani, Ray-Ban, Heritage, Tommy Hilfiger, Carrera, Ralph Lauren, Pierre Cardin, Vogue vagy DbyD.

Hogyan spórolhatok pénzt az OFOTÉRT üzleteiben?
close

Az Ofotértnél sokféleképpen lehet spórolni. Például böngészhet a weboldalán az Akciók részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne feledje továbbá, hogy látogasson el a My Deal 365 oldalra, hogy megtalálja a legújabb Ofotért katalógusokat, hogy élvezze a legjobb akciókat, hogy mindent megtakaríthasson, amire szüksége van.

Ismerd meg az OFOTÉRT versenytársait!
close

Az Optic World, a Ray-Ban, a Guess és az Opti Markt az Ofotért néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a OFOTÉRT ?
close

Az Ofotért nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 9:00 és 20:00 óra között, szombaton 9:00 és 18:00 óra között.

Hány OFOTÉRT üzlet van az országban?
close

Az Ofotért 98 üzlettel rendelkezik Magyarországon.

Hogyan vásárolhat OFOTÉRT termékeket online
close

Az Ofotért´s weboldalán nemcsak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket találsz, hanem feliratkozhatsz a hírlevelére is.

Az OFOTÉRT exkluzív előnyei
close

Ha szeretnél exkluzív előnyöket kapni az Ofotértnél, akkor iratkozz fel a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. Követheted az Ofotértet az Instagramon, Facebookon, Twitteren, Pinteresten, TikTokon és YouTube-on is, hogy értesülj a legfrissebb információkról, kedvezményekről és kuponokról.

Az OFOTÉRT akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.