logo
REKLÁM

DM legfrissebb ajánlatai

DM ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A DM 14 európai országban van jelen. Áruházlánca a drogériás kiskereskedelmi piac egyik meghatározó szereplője, polcainkon több mint 15 000 termék található a szépségápolás és az egészségügy területén.

A vállalat elkötelezett a környezetvédelem és az egészséges életmód iránt, és nagy figyelmet fordít arra, hogy alkalmazottai egészséges egyensúlyt teremtsenek a munka és a magánélet között.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: DM

DM története: Mi a DM?
close

Az első magyarországi DM áruház 1993-ban nyílt meg. Napjainkban a vállalat több mint 31 éves tapasztalattal rendelkezik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DM üzleteiben?
close

Airwaves, Air Val, Air Wick, Ajax, Acnesol, ALAMA PROFESSIONAL, Alex, Alex for Men, ALPHAPARF, ALKMENE, Almdudler, Calvin Klein, Calypso, CANDEREL, Canes balance, Canesflor, CANESFRESH és From Canes - csak néhány a kiváló minőségű márkák közül, amelyeket a DM-nél talál.

Hogyan spórolhatok pénzt a DM üzleteiben?
close

A DM-nél sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalon az Akciók részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne feledje továbbá, hogy látogasson el a Ajanlatok 365 oldalra, ahol megtalálja a DM legújabb katalógusait, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, és spórolhasson mindenen, amire szüksége van.

Ismerd meg a DM versenytársait!
close

A Rossmann, a Müller és az Oriflame a DM néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a DM ?
close

A DM nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9:00 és 21:00 óra között, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között tart.

Hány DM üzlet van az országban?
close

A DM 232 üzlettel rendelkezik Magyarországon.

Hogyan vásárolhat DM termékeket online
close

A DM´s weboldalán nem csak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket találsz, de feliratkozhatsz a hírlevelére is. A weboldalon méretkalauz található, ha kétségeid lennének a méreteddel kapcsolatban, valamint szállítási információk.

A DM exkluzív előnyei
close

Ha exkluzív előnyöket szeretne kapni a DM-nél, akkor érdemes feliratkoznia a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért.

Követheted a DM-et az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTokon és a YouTube-on is, hogy a legfrissebb információkhoz, kedvezményekhez és kuponokhoz juss.

A DM akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.