logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorTEDI
REKLÁM

TEDI legfrissebb ajánlatai

TEDI ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Tedi egy német diszkont áruházlánc. A vállalat több mint 2000 fiókot üzemeltet a régióban, és több mint 20 000 embert foglalkoztat. A Tedi központja a németországi Dortmundban található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TEDI

TEDI története: Mi a TEDI?
close

Az első Tedi üzletet 2004-ben alapították Dortmundban. A cég neve a Top Euro Discount szóból ered, és a Tengelmann csoporthoz tartozik, amelyhez a KiK üzletlánc is tartozik. A következő években a Tedi növekedni tudott és új fiókokkal terjeszkedett az egész régióban. A vállalat 2021 óta van jelen Magyarországon, ahol a vállalat fiókjait működteti.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TEDI üzleteiben?
close

A vállalat saját márkajelzésű termékeket, valamint más márkás termékeket értékesít és forgalmaz.

Hogyan spórolhatok pénzt a TEDI üzleteiben?
close


A vásárlók többféleképpen is spórolhatnak a Tedi segítségével. Az ügyfelek megnézhetik a Tedi heti új akciókat és online akciókat, amelyek a weboldalukon elérhetők, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák azokat.

Ismerd meg a TEDI versenytársait!
close

A **Tedi** fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő hasonló cégek és márkák. Néhány ezek közül a Corvin Áruház, a G-Star RAW Store, az ÁRKÁD, a SPARK és a Szputnyik.

Jelenleg nyitva van a TEDI ?
close

A Tedi egyes értékesítési pontjai hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között, vasárnap pedig 10 és 19 óra között tartanak nyitva.

Hány TEDI üzlet van az országban?
close


Magyarországon jelenleg mintegy 20 értékesítési pont található többek között Budapesten, Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Kaposváron, Győrben, Pápán, Berettyóújfaluban és Debrecenben.

Hogyan vásárolhat TEDI termékeket online
close

Böngésszen a **Tedi** honlapján, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. A fiókoddal regisztrálhatsz, és elkezdheted a termékek kosaradba helyezését, valamint a kedvencek listájára is felvehetsz termékeket.

A TEDI exkluzív előnyei
close


A Tedi vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhatsz a Tedi levelezőlistájára, és nem maradsz le a nagyszerű ajánlataikról és a legújabb híreikről. Legyen Ön az első, aki a Tedi legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

A TEDI akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.