logo
REKLÁM

ORSAY legfrissebb ajánlatai

ORSAY ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Orsay egy német divatkereskedő, aki a női divatra specializálódott . A vállalatnak 620 üzlete van 26 európai országban. Üzleti modelljük a környezetbarát tervezésen, a divat befogadásán és egy átfogó egyszerű, mégis elegáns stíluson alapszik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ORSAY

ORSAY története: Mi az ORSAY?
close

Az Orsay-t 1975-ben hozta létre egy német textilipari vállalat, amelynek székhelye Willstättban van. A vállalat gyorsan terjeszkedett Németországon belül, 1996 előtt több mint 35 boltot nyitottak. 1998-ban a cég megnyitotta első külföldi üzletét Csehországban, és 2002-re az Orsay már egész kontinentális Európában sikeres volt.

Az Orsay kezdettől fogva kizárólag nők számára készült ruhákat, kiegészítőket, cipőket és ékszereket forgalmaz.

Magyarországon az Orsay jelenleg a világjárvány miatt leginkább online árusít, és arra összpontosít, hogy biztonságos módon vásárolhassanak tőle ügyfelei. Ennek ellenére az Orsay továbbra is üzemeltet boltokat Magyarországon, de üzleti modelljük kezd áttérni az online eladói stratégiára.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az ORSAY üzleteiben?
close

Az Orsay saját termékeit gyártja és forgalmazza. Kollekcióikat saját tervezőik készítik, hogy megfizethető árú és jó minőségű ruházatot biztosítsanak fenntartható anyagok felhasználásával.

Hogyan spórolhatok pénzt az ORSAY üzleteiben?
close

Az Orsay-ban számos pénzmegtakarítási lehetőség vár rád. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, megvárhatod a raktárürítéseket és letöltheted az alkalmazásukat, hogy kapj egy 25% kedvezménykupont és ingyenes kiszállítást.

Lesz-e ORSAY ajánlatok Black Friday?
close

Orsay elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg az ORSAY versenytársait!
close

Az Orsayfő versenytársai a C&A, a Zara, a H&M, a Bonprix, a Takko és a Mango. A vállalat a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változnak.

Az ORSAY exkluzív előnyei
close

Letöltheted az alkalmazásukat, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy egy 25% kedvezménykódot és ingyenes kiszállítást kapj. A legfrissebb promóciókhoz való hozzáféréshez vagy a hírlevelükre való feliratkozáshoz látogass el a weboldaluk akció részlegére.

Az ORSAY akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Orsay kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Orsay üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha minőségi ruhákra vágysz megfizethető áron, akkor az Orsay lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.orsay.com/hu-hu/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.