REKLÁM

ORSAY heti ajánlat

ORSAY logo
ORSAY utolsó ajánlatok
ORSAY utolsó ajánlatok

ORSAY legfrissebb ajánlatai

ORSAY logo
ORSAY katalógus
ORSAY katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
ORSAY logo
ORSAY katalógus
ORSAY katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
ORSAY logo
ORSAY katalógus
ORSAY katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
ORSAY logo
ORSAY katalógus
ORSAY katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

ORSAY ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Orsay egy német divatkereskedő, aki a női divatra specializálódott . A vállalatnak 620 üzlete van 26 európai országban. Üzleti modelljük a környezetbarát tervezésen, a divat befogadásán és egy átfogó egyszerű, mégis elegáns stíluson alapszik.

ORSAY története: Mi az ORSAY?

Az Orsay-t 1975-ben hozta létre egy német textilipari vállalat, amelynek székhelye Willstättban van. A vállalat gyorsan terjeszkedett Németországon belül, 1996 előtt több mint 35 boltot nyitottak. 1998-ban a cég megnyitotta első külföldi üzletét Csehországban, és 2002-re az Orsay már egész kontinentális Európában sikeres volt. Az Orsay kezdettől fogva kizárólag nők számára készült ruhákat, kiegészítőket, cipőket és ékszereket forgalmaz. Magyarországon az Orsay jelenleg a világjárvány miatt leginkább online árusít, és arra összpontosít, hogy biztonságos módon vásárolhassanak tőle ügyfelei. Ennek ellenére az Orsay továbbra is üzemeltet boltokat Magyarországon, de üzleti modelljük kezd áttérni az online eladói stratégiára.

Milyen termékeket találhatok az ORSAY üzleteiben?

Az Orsay elsősorban ruházati kiskereskedelmi vállalat, amely a nők és tinédzserek divatára specializálódott. Van egy plus size és egy fenntartható alapanyagokból készült kollekciójuk is. A divattermékek széles választékáról ismert, amelyben ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, felsőket, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknikat, hálóingeket, blézereket és pulóvereket lehet találni. Nemrégiben piacra dobták a legújabb arcmaszk termékcsaládjukat is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az ORSAY üzleteiben?

Az Orsay saját termékeit gyártja és forgalmazza. Kollekcióikat saját tervezőik készítik, hogy megfizethető árú és jó minőségű ruházatot biztosítsanak fenntartható anyagok felhasználásával.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt az ORSAY üzleteiben?

Az Orsay-ban számos pénzmegtakarítási lehetőség vár rád. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, megvárhatod a raktárürítéseket és letöltheted az alkalmazásukat, hogy kapj egy 25% kedvezménykupont és ingyenes kiszállítást.

Ismerd meg az ORSAY versenytársait!

Az Orsay fő versenytársai a C&A, a Zara, a H&M, a Bonprix, a Takko és a Mango. A vállalat a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változnak.

Az ORSAY exkluzív előnyei

Letöltheted az alkalmazásukat, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy egy 25% kedvezménykódot és ingyenes kiszállítást kapj. A legfrissebb promóciókhoz való hozzáféréshez vagy a hírlevelükre való feliratkozáshoz látogass el a weboldaluk akció részlegére.

Az ORSAY akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Orsay kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Orsay üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha minőségi ruhákra vágysz megfizethető áron, akkor az Orsay lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.orsay.com/hu-hu/