homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorNIKE
REKLÁM

NIKE legfrissebb ajánlatai

NIKE ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Nike az egyik legnagyobb multinacionális vállalat a világon. Lábbeliket, felszereléseket, kiegészítőket és ruhákat terveznek, gyártanak és forgalmaznak. A cégnek több mint 1000 üzlete van világszerte és több mint 30 ezer alkalmazottjuk van 170 országban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: NIKE

NIKE története: Mi a NIKE?
Open

Az eredetileg Blue Ribbon Sports néven ismert Nike-t 1964-ben alapították, amikor Phil Knight megnyitotta első üzletét Oregonban, az Egyesült Államokban. 1971-ben a cég hivatalosan Nike névre változtatta a nevét, és létrehozták a „swoosh” (pipa) szimbólumot, amelyet ma már mindenki megismer a világ bármely pontján.

1985-re a cég már nemzetközi sikert aratott, és 1990-ben megnyitotta első hivatalos Nike üzletét az Oregon államban lévő Beaverton váosban, és az ikonikus NikeTown-t Portlandben. 2015-ben Knight végül visszalépett a vállalat vezérigazgatói posztjáról.

Magyarországon a Nike több mint 9 hivatalos üzletet működtet, és márkájuk megtalálható az ország minden nagyobb cipőüzletében.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a NIKE üzleteiben?
Open

A Nike csak saját márkáját forgalmazza. Hatalmas termékkatalógusuk van és online is minden terméküket meg lehet kapni.

Hogyan spórolhatok pénzt a NIKE üzleteiben?
Open

Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a kedvezményekről, amiket online vagy az üzleteikben bírsz kihasználni. A szezonális akcióikkal akár 50% kedvezményre tehetsz szert.

Ismerd meg a NIKE versenytársait!
Open

A Nike legfőbb versenytársai az Adidas, a New Balance, a Puma, az Under Armor, a Le Coq Sportif, a FILA, az Asics és a Skechers.

A NIKE exkluzív előnyei
Open

Feliratkozhatsz a Nike hírlevélre, hogy értesülj a kedvezményekről, amiket online vagy az üzleteikben bírsz kihasználni, és hogy hozzájuthass bizonyos exkluzív kedvezményekhez, amik korlátozott ideig elérhetők.

A NIKE akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Nike kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Nike üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha minőségi sport- és divattermékekre vágysz, akkor a Nike-ban biztosan nem fogsz csalódni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.nike.com/hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.