REKLÁM

NIKE heti ajánlat

NIKE logo
NIKE utolsó ajánlatok
NIKE utolsó ajánlatok

NIKE legfrissebb ajánlatai

NIKE logo
NIKE katalógus
NIKE katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
NIKE logo
NIKE katalógus
NIKE katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
NIKE logo
NIKE katalógus
NIKE katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
NIKE logo
NIKE katalógus
NIKE katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

NIKE ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Nike az egyik legnagyobb multinacionális vállalat a világon. Lábbeliket, felszereléseket, kiegészítőket és ruhákat terveznek, gyártanak és forgalmaznak. A cégnek több mint 1000 üzlete van világszerte és több mint 30 ezer alkalmazottjuk van 170 országban.

NIKE története: Mi a NIKE?

Az eredetileg Blue Ribbon Sports néven ismert Nike-t 1964-ben alapították, amikor Phil Knight megnyitotta első üzletét Oregonban, az Egyesült Államokban. 1971-ben a cég hivatalosan Nike névre változtatta a nevét, és létrehozták a „swoosh” (pipa) szimbólumot, amelyet ma már mindenki megismer a világ bármely pontján. 1985-re a cég már nemzetközi sikert aratott, és 1990-ben megnyitotta első hivatalos Nike üzletét az Oregon államban lévő Beaverton váosban, és az ikonikus NikeTown-t Portlandben. 2015-ben Knight végül visszalépett a vállalat vezérigazgatói posztjáról. Magyarországon a Nike több mint 9 hivatalos üzletet működtet, és márkájuk megtalálható az ország minden nagyobb cipőüzletében.

Milyen termékeket találhatok a NIKE üzleteiben?

A Nike saját márkájú lábbelit, ruházatot, kiegészítőket és felszereléseket forgalma. A termékek széles választékát kínálják férfiak, nők és gyermekek számára. A márka a Casual, sport- és sportruházat-kollekciókkal rendelkezik, amelyek minden vásárlói igényt kielégítenek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a NIKE üzleteiben?

A Nike csak saját márkáját forgalmazza. Hatalmas termékkatalógusuk van és online is minden terméküket meg lehet kapni.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a NIKE üzleteiben?

Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a kedvezményekről, amiket online vagy az üzleteikben bírsz kihasználni. A szezonális akcióikkal akár 50% kedvezményre tehetsz szert.

Ismerd meg a NIKE versenytársait!

A Nike legfőbb versenytársai az Adidas, a New Balance, a Puma, az Under Armor, a Le Coq Sportif, a FILA, az Asics és a Skechers.

A NIKE exkluzív előnyei

Feliratkozhatsz a Nike hírlevélre, hogy értesülj a kedvezményekről, amiket online vagy az üzleteikben bírsz kihasználni, és hogy hozzájuthass bizonyos exkluzív kedvezményekhez, amik korlátozott ideig elérhetők.

A NIKE akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Nike kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Nike üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha minőségi sport- és divattermékekre vágysz, akkor a Nike-ban biztosan nem fogsz csalódni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.nike.com/hu/