logo
homeIcon
  1. separatorillatszer-boltok
  2. separatorPINGVIN PATIKA
REKLÁM

PINGVIN PATIKA legfrissebb ajánlatai

PINGVIN PATIKA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Pingvin Patika, egy magyar vállalat, több mint 30 éve foglalkozik gyógyszerek és testápolási termékek gyártásával és értékesítésével. A Magyarországon belül 38 gyógyszertárat és 5 gyártóüzemet működtető vállalat hatalmas vásárlói bázist szolgál ki, országszerte 18 városban évente több mint 4 millióan keresik fel üzleteit.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PINGVIN PATIKA

PINGVIN PATIKA története: Mi a PINGVIN PATIKA?
close

A Pingvin Patika első üzlete Budapesten volt. A felhalmozott sikernek köszönhetően sikerült további üzleteket nyitniuk a városban, mielőtt elkezdtek terjeszkedni az egész országban. A Pingvin Patika széleskörű tapasztalata révén 38 magyarországi üzletében folyamatosan kiváló vásárlói élményt biztosít. A vállalat elkötelezett amellett, hogy a legjobb árakat kínálja, miközben a termékek gyártása során a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványokat tartja be.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PINGVIN PATIKA üzleteiben?
close

A Pingvin Patika az üzleteiben kínált termékek egy részét saját márkanév alatt gyártja, de más márkákat is kínál, mint például a Vichy, La Roche Posay, CeraVe, Eucerin, Apivita, Nuxe, Dermedic, Armonia, Richtofit, Collagen, Axibent, Swanson, Diclac, Vitaking, Nicorette, stb. márkákat.

Hogyan spórolhatok pénzt a PINGVIN PATIKA üzleteiben?
close

A Pingvin Patikanál spórolni vágyó vásárlók könnyen megtehetik, ha ellátogatnak a vállalat hivatalos weboldalára, és felfedezik az ajánlatok rovatot a különleges kedvezményekért. A Pingvin Patika követése a közösségi média platformokon is ajánlott, hogy naprakész maradjon a márka híreiről és az exkluzív ajánlatokról. A Pingvin Patika hivatalos weboldalán a heti ajánlati katalógus digitális formában is megtalálható.

Ismerd meg a PINGVIN PATIKA versenytársait!
close

A Pingvin Patika versenytársai között olyan jól ismert márkák szerepelnek, mint többek között a L'Occitane, az Avon, a Rossmann.

Jelenleg nyitva van a PINGVIN PATIKA ?
close

A Pingvin Patika nyitvatartási napjairól és nyitvatartási idejéről a vásárlók a hivatalos weboldalon tájékozódhatnak, és ellenőrizhetik az üzletek rovatát, mivel a rendelkezésre állás változhat.

Hány PINGVIN PATIKA üzlet van az országban?
close

A Pingvin Patika 38, elsősorban Budapest déli részén található gyógyszertárával kényelmes hozzáférést biztosít termékeihez. A Pingvin Patika gyógyszertárak pontos elhelyezkedéséről a hivatalos honlapon az üzletek menüpont alatt található részletes információ.

Hogyan vásárolhat PINGVIN PATIKA termékeket online
close

A Pingvin Patika online értékesítést kínál házhozszállítási vagy üzletben történő átvételi lehetőséggel. Emellett a vállalat egyszerű és biztonságos rendszert vezetett be a termékek cseréjére vagy visszaküldésére, így biztosítva a vásárlók elégedettségét.

A PINGVIN PATIKA exkluzív előnyei
close

Ahhoz, hogy a Pingvin Patika által kínált legjobb előnyöket élvezhessék, a vásárlókat arra ösztönzik, hogy ingyenesen iratkozzanak fel a vállalat hírlevelére a hivatalos weboldalon. Így folyamatosan értesülhetnek a legfrissebb hírekről és a feliratkozók számára elérhető exkluzív kedvezményekről. Emellett javasoljuk, hogy látogassanak el a Pingvin Patika blogjára, hogy megismerjék a legjobb tippeket egészségünk javítására.

A PINGVIN PATIKA akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.