logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorZOOPLUS
REKLÁM

ZOOPLUS legfrissebb ajánlatai

ZOOPLUS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A ZooPlus egy német állatkereskedés, amely kiváló minőségű állatfelszereléseket és -eledeleket kínál kedvező áron. A ZooPlus több mint 30 országban működik, köztük Magyarországon is. A vállalat központja Münchenben található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ZOOPLUS

ZOOPLUS története: Mi a ZOOPLUS?
close

A ZooPlus-t 1999-ben alapították azzal a céllal, hogy megbízható és praktikus online vásárlási lehetőséget kínáljon az állatbarátoknak és az állattartóknak az állateledelek és felszerelések beszerzéséhez. A ZooPlus 2008-ban került tőzsdei bevezetésre, és azóta a frankfurti tőzsdén jegyzik.

Napjainkban a ZooPlus legalább 30 országban van jelen, és naponta több mint 150 000 csomagot küld 11 európai raktárából. Emellett a ZooPlus elkötelezett az állatvédelem mellett, és rendszeresen adományoz pénzt és élelmiszert különböző szervezeteknek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a ZOOPLUS üzleteiben?
close

A ZooPlus olyan jól ismert márkák termékeit forgalmazza, mint az Animonda, Bosch, Bozita, Royal Canin, Cat's Best, Eukanuba, Furminator, Hill's, IAMS, Josera, Kong, Pedigree, Purina, Sanabelle, Whiskas, Barkoo, Briantos, Catessy, DogMio, Feringa, Purizon, Tigerino, Wild Freedom és még sok más.

Hogyan spórolhatok pénzt a ZOOPLUS üzleteiben?
close

A ZooPlus-szal való spórolás egyszerű, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon és a közösségi médiahálózatokon közzétett ajánlatokat és promóciókat. Emellett csatlakozhat a ZooPlus hűségprogramjához is, és minden vásárlással elkezdhet pontokat gyűjteni. Ezeket aztán beválthatja az ajándékboltban, vagy adományozhatja rászoruló állatoknak.

Ismerd meg a ZOOPLUS versenytársait!
close

A ZooPlus Magyarországon olyan állatkereskedésekkel versenyez, mint a Fressnapf, Zooling, ABC Zoo, Alpha Zoo, PetDelicat, Pet King, My Pet és sok más állatkereskedés.

Jelenleg nyitva van a ZOOPLUS ?
close

A vásárlók a hét minden napján, a nap 24 órájában vásárolhatnak termékeket a ZooPlus hivatalos weboldalán keresztül. Ha további információra van szüksége, a ZooPlus ügyfélszolgálatával telefonon keresztül is kapcsolatba léphet hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között.

Hány ZOOPLUS üzlet van az országban?
close

A ZooPlus jelenleg nem rendelkezik fizikai üzletekkel Magyarországon.

Hogyan vásárolhat ZOOPLUS termékeket online
close

Vásároljon a ZooPlus hivatalos online áruházán keresztül, és 1-3 munkanapon belül megkapja a termékeket otthonába. Fizetési lehetőségek: bank- és hitelkártyák, PayPal, banki átutalás, utánvétel és ApplePay. Ha nem elégedett a vásárlással, 14 napon belül visszaküldheti azt.

A ZOOPLUS exkluzív előnyei
close

A vásárlók nagyszerű előnyöket élveznek, ha feliratkoznak a ZooPlus hírlevelére, és üdvözlő kedvezményes utalványt és 333 zooPontot kapnak. Továbbá, ha letölti a ZooPlus mobilalkalmazását, remek árakhoz juthat. Az állatmenhelyek és tenyésztők 10% kedvezményt kapnak 24.990 Ft feletti rendelés esetén.

A ZOOPLUS akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.