logo
REKLÁM

HUSQVARNA legfrissebb ajánlatai

HUSQVARNA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Husqvarna egy svéd vállalat, amely fűnyírók és szerszámok értékesítésére összpontosít. A piacon nagy múltra visszatekintő Husqvarna központja Budapesten található. A Husqvarna erős jelenléttel rendelkezik Magyarországon, valamint számos más országban is.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: HUSQVARNA

HUSQVARNA története: Mi a HUSQVARNA?
close

A Husqvarnat 1689-ben alapították Svédországban, melynek gyökerei a XI. Károly svéd király által megrendelt muskétagyárból erednek. A következő években a Husqvarna cégként növekedett, professzionalizálódott és alkalmazkodott a technológiai változásokhoz, és elindult a fűnyírók és általában a szerszámok gyártásában.

A következő években a Husqvarna erőteljes üzleti terjeszkedési folyamaton ment keresztül, számos termékkel bővülve. Magyarországon a Husqvarna 2006-ban kötött ki, és azóta a magyar piacon nagy hírnévnek örvendő márkává vált.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a HUSQVARNA üzleteiben?
close

A Husqvarna a fűnyírók és szerszámok ismert gyártója és forgalmazója, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Hogyan spórolhatok pénzt a HUSQVARNA üzleteiben?
close

A Husqvarna-nál nagyon könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A Husqvarna katalógusokat és prospektusokat ad ki, amelyekben a vásárlók a termékek nagy választékát találhatják meg kedvezményes áron.

A Ajanlatok 365 oldalon is megtalálja a Husqvarna összes ajánlatát és promócióját. A hírlevélre való feliratkozással vagy a Husqvarna követésével a közösségi médiában folyamatosan értesülhet a legújabb ajánlatokról.

Ismerd meg a HUSQVARNA versenytársait!
close

A Husqvarna Magyarországon más áruházláncokkal versenyez, mint például a Makita, Bosch, DeWalt, stb.

Jelenleg nyitva van a HUSQVARNA ?
close

A Husqvarna üzletek hétfőtől péntekig 7:30-tól 16:30-ig, szombaton 8-tól 12 óráig tartanak nyitva. Egyes üzletek nyitva tartási és zárva tartási ideje az elhelyezkedésüknek megfelelően változhat.

Hány HUSQVARNA üzlet van az országban?
close

A Husqvarna Magyarországon a Budapesten található üzletén keresztül és független viszonteladók széles hálózatán keresztül működik.

Hogyan vásárolhat HUSQVARNA termékeket online
close

A Husqvarna Magyarországon nem rendelkezik online áruházzal. A vásárlók azonban bármelyik fizikai üzletét és hivatalos viszonteladóját felkereshetik, és megismerhetik az összes terméküket.

A HUSQVARNA exkluzív előnyei
close

Az ügyfelek nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Husqvarnanál, ha Husqvarna fűnyírókat, valamint nagy hatékonyságú és nagy teljesítményű gépeket vásárolnak. Amennyiben bármelyik termékével kapcsolatban bármilyen kellemetlenség merülne fel, a Husqvarna lehetővé teszi a visszaküldést és a cserét. A Husqvarna által értékesített összes termékre gyári garancia jár. A Husqvarna speciális műszaki szervizt kínál ügyfeleinek. A Husqvarna exkluzív ügyfélszolgálattal rendelkezik.

A HUSQVARNA akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.