logo
REKLÁM

DRK legfrissebb ajánlatai

DRK ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A DRK egy magyar ruházati és lábbeli márka, amely több mint 22 éves tapasztalattal és számos üzlettel rendelkezik szerte Magyarországon.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: DRK

DRK története: Mi a DRK?
close

A DRK büszkén viszi tovább a stílus és a minőség hagyományait, amelyek 2002-es alapítása óta terjednek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DRK üzleteiben?
close

A DRK tervezi, gyártja és értékesíti a saját márkájú termékeit. Minden általuk gyártott termék a legmagasabb színvonalú szabványok és minőségi anyagok felhasználásával készül.

Hogyan spórolhatok pénzt a DRK üzleteiben?
close

A DRK-nál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalán az Eladások részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne felejtse el továbbá meglátogatni a My Deal 365-öt, hogy megtalálja a DRK legújabb katalógusait, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, hogy mindent megtakaríthasson, amire szüksége van.

Ismerd meg a DRK versenytársait!
close

A Kik, a Pepco és a New Yorker a DRK néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a DRK ?
close

A DRK nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 9:00 és 19:00 óra között tart.

Hány DRK üzlet van az országban?
close

A DRK-nak 12 üzlete van Magyarországon.

Hogyan vásárolhat DRK termékeket online
close

A DRK´s weboldalán nemcsak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket találsz, hanem feliratkozhatsz a hírlevelére is. A weboldalon méretkalauz található, ha kétségeid lennének a méreteddel kapcsolatban, valamint szállítási információk.

A DRK exkluzív előnyei
close

Ha exkluzív előnyöket szeretne kapni a DRK-nál, akkor iratkozzon fel a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. A DRK-t az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTok-on és a YouTube-on is követheti, hogy értesüljön a legfrissebb információkról, kedvezményekről és kuponokról.

A DRK akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.