logo
REKLÁM

PRÍMA legfrissebb ajánlatai

PRÍMA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Príma egy magyar hipermarket, amely a CBA csoport tulajdonában van. Az online vásárlásra és a szolgáltatásokra specializálódtak, és az egyik legjobb webáruházat kínálják élelmiszerek, kellékek, készülékek, kozmetikumok és kisállattartási termékek vásárlásához.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PRÍMA

PRÍMA története: Mi a PRÍMA?
close

A Prímát 1992-ben alapította 17 élelmiszerüzlet, amelyek 10 különböző eladó tulajdonában voltak Budapesten, Magyarországon. 1995-ben a vállalat beüzemelte saját raktárát és gyorsan megkezdte a terjeszkedését, amely hatalmas sikerrel járt az egész országban, ezért jelen vannak a kisebb vidéki területeken is. 2001-ben a Príma terjeszkedni kezdett más európai országokba is, kezdve a határos országokkal. A Príma a CBA család hipermarket-lehetősége, amely egy szupermarketet és egy áruházat ötvözve kényelmes és megfizethető lehetőséget kínál azok számára, akik mindent egy vásárlással meg szeretnének venni. A Príma egyben Európa egyik legnagyobb online hipermarkete, és vásárlók ezreit látja el, hogy azok biztonságos és kényelmesen férhessenek hozzá kedvenc termékeikhez. Ma a Prima több mint 118 üzletet működtet Magyarországon. A társaság nemrégiben jelentette be, hogy sok új boltot nyitnak 2021-ben országszerte.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PRÍMA üzleteiben?
close

A Prímában sok-sok márkák közül lehet válogatni. A legismertebb márkák között a Milka, a Danone, a Mizo, a Nescafe, a Maggi, a Globus, a Asahi, a Pilsner, a Coca Cola, a Johnson & Johnson, a Rauch, a Bravo, a Piros, a Rama és a Herz vannak.

Hogyan spórolhatok pénzt a PRÍMA üzleteiben?
close

A Príma a CBA prémium minőségű üzlete. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók.

Lesz-e PRÍMA ajánlatok Black Friday?
close

Príma elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a PRÍMA versenytársait!
close

A Príma más szupermarketekkel verseng, valamint helyi üzletekkel és fagyasztott-élelmiszer márkákkal, amelyek nem ugyanazt a szállítási szolgáltatást kínálják. Legnagyobb versenytársai a COOP, a SPAR, a LIDL és az ALDI.

A PRÍMA exkluzív előnyei
close

Létrehozhatsz egy fiókot, hogy hozzájuss az exkluzív előnyökhöz, vagy a weboldalukon az akciós részre lépve a prémium termékekre vonatkozó legjobb ajánlatokhoz is hozzájuthatsz.

A PRÍMA akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Príma kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Príma üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha prémium minőségű termékekre vágysz megfizethető áron , akkor a Prímára mindig számíthasz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://prima.hu/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.