logo
REKLÁM

FEST-É-KER legfrissebb ajánlatai

FEST-É-KER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Fest-É-ker egy magyarországi üzletlánc, amely festékek, lakkok és szerszámok értékesítésére összpontosít. A piacon nagy múltra visszatekintő Fest-É-ker központja Debrecenben található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: FEST-É-KER

FEST-É-KER története: Mi a FEST-É-KER?
close

A Fest-É-ker 1998-ban alakult Magyarországon. A Fest-É-ker a kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a piac vezető márkáinak legmagasabb minőségű festékeit és lakkjait szállítsa ügyfeleinek. A következő években a Fest-É-ker erőteljes üzleti terjeszkedési folyamaton ment keresztül, nagyszámú termékkel és új üzletek megnyitásával.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a FEST-É-KER üzleteiben?
close

A Fest-É-ker olyan ismert márkák termékeit forgalmazza, mint a Sika, Mipa, Partners, Cellifesték, Harzo, Saarpor, Rovitex, Dulux, Mester, Hér,a Kemikác, Soudal, Rigips, Isover, Poli-Farbe, Mapei, Helios, Györlakk, Schuller Ehklar, többek között.

Hogyan spórolhatok pénzt a FEST-É-KER üzleteiben?
close

A Fest-É-ker-en nagyon könnyen lehet spórolni, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és akciókat. A Fest-É-ker hetente katalógusokat és prospektusokat ad ki, amelyekben a vásárlók nagyszerű ajánlatokat találhatnak. A MyDeals365 oldalon is megtalálja a Fest-É-ker összes ajánlatát és promócióját. Az ügyfelek a Fest-É-ker üzleteiben az eladókat kérdezhetik az exkluzív akciókról. A hírlevélre való feliratkozással vagy a Fest-É-ker követésével a közösségi hálózatokon folyamatosan értesülhet a legújabb ajánlatokról.

Ismerd meg a FEST-É-KER versenytársait!
close

A Fest-É-ker Magyarországon olyan áruházláncokkal versenyez, mint a Praktiker, Épitő Centrum, Bauhaus és még sok más áruházlánc.

Jelenleg nyitva van a FEST-É-KER ?
close

A Fest-É-ker áruházak hétfőtől péntekig 7.30-tól 17.00 óráig, szombaton 7.30-tól 12.30-ig tartanak nyitva. Egyes áruházak nyitva tartása és zárva tartása a helyszíntől függően változhat.

Hány FEST-É-KER üzlet van az országban?
close

A Fest-É-ker Magyarországon a debreceni üzleteken keresztül működik.

Hogyan vásárolhat FEST-É-KER termékeket online
close

A Fest-É-ker Magyarországon nem rendelkezik webáruházzal. A vásárlók azonban bármelyik üzletébe ellátogathatnak, felfedezhetik az összes terméküket, kihasználhatják az exkluzív akciókat, és megvásárolhatják azokat.

A FEST-É-KER exkluzív előnyei
close

A vásárlók nagy előnyöket élvezhetnek a Fest-É-ker-nél, ha a legmagasabb minőségű festékek és lakkok széles választékát vásárolják meg. A Fest-É-ker szakértő értékesítői csapata készen áll arra, hogy tanácsokkal lássa el ügyfeleit. Amennyiben bármelyik termékével kapcsolatban bármilyen kellemetlenség merülne fel, a Fest-É-ker lehetővé teszi a visszavételt és a cserét. A Fest-É-ker kizárólagos ügyfélszolgálattal rendelkezik telefonon és e-mailben.

A FEST-É-KER akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.