logo

FEST-É-KER akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a FEST-É-KER Üzletek

A Fest-É-ker egy magyarországi üzletlánc, amely festékek, lakkok és szerszámok értékesítésére összpontosít. A piacon nagy múltra visszatekintő Fest-É-ker központja Debrecenben található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: FEST-É-KER

Hogyan spórolhatok pénzt a FEST-É-KER üzleteiben?

A Fest-É-ker-en nagyon könnyen lehet spórolni, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és akciókat. A Fest-É-ker hetente katalógusokat és prospektusokat ad ki, amelyekben a vásárlók nagyszerű ajánlatokat találhatnak. A MyDeals365 oldalon is megtalálja a Fest-É-ker összes ajánlatát és promócióját. Az ügyfelek a Fest-É-ker üzleteiben az eladókat kérdezhetik az exkluzív akciókról. A hírlevélre való feliratkozással vagy a Fest-É-ker követésével a közösségi hálózatokon folyamatosan értesülhet a legújabb ajánlatokról.

A FEST-É-KER akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

FEST-É-KER története: Mi a FEST-É-KER?

A Fest-É-ker 1998-ban alakult Magyarországon. A Fest-É-ker a kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a piac vezető márkáinak legmagasabb minőségű festékeit és lakkjait szállítsa ügyfeleinek. A következő években a Fest-É-ker erőteljes üzleti terjeszkedési folyamaton ment keresztül, nagyszámú termékkel és új üzletek megnyitásával.

Jelenleg nyitva van a FEST-É-KER ?

A Fest-É-ker áruházak hétfőtől péntekig 7.30-tól 17.00 óráig, szombaton 7.30-tól 12.30-ig tartanak nyitva. Egyes áruházak nyitva tartása és zárva tartása a helyszíntől függően változhat.

Hogyan vásárolhat FEST-É-KER termékeket online

A Fest-É-ker Magyarországon nem rendelkezik webáruházzal. A vásárlók azonban bármelyik üzletébe ellátogathatnak, felfedezhetik az összes terméküket, kihasználhatják az exkluzív akciókat, és megvásárolhatják azokat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a FEST-É-KER üzleteiben?

A Fest-É-ker olyan ismert márkák termékeit forgalmazza, mint a Sika, Mipa, Partners, Cellifesték, Harzo, Saarpor, Rovitex, Dulux, Mester, Hér,a Kemikác, Soudal, Rigips, Isover, Poli-Farbe, Mapei, Helios, Györlakk, Schuller Ehklar, többek között.

Ismerd meg a FEST-É-KER versenytársait!

A Fest-É-ker Magyarországon olyan áruházláncokkal versenyez, mint a Praktiker, Épitő Centrum, Bauhaus és még sok más áruházlánc.

Hány FEST-É-KER üzlet van az országban?

A Fest-É-ker Magyarországon a debreceni üzleteken keresztül működik.

A FEST-É-KER exkluzív előnyei

A vásárlók nagy előnyöket élvezhetnek a Fest-É-ker-nél, ha a legmagasabb minőségű festékek és lakkok széles választékát vásárolják meg. A Fest-É-ker szakértő értékesítői csapata készen áll arra, hogy tanácsokkal lássa el ügyfeleit. Amennyiben bármelyik termékével kapcsolatban bármilyen kellemetlenség merülne fel, a Fest-É-ker lehetővé teszi a visszavételt és a cserét. A Fest-É-ker kizárólagos ügyfélszolgálattal rendelkezik telefonon és e-mailben.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a FEST-É-KER

A legjobb ajánlatok a FEST-É-KER

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi háztartási cikkek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 19 háztartási cikkek üzletekhez Hungary, beleértve a FEST-É-KER és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.