homeIcon
  1. separatorillatszer-boltok
  2. separatorPERFECT NAILS
REKLÁM

PERFECT NAILS legfrissebb ajánlatai

PERFECT NAILS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Perfect Nails egy szépségbolt, amely a körömápoló termékekre összpontosít. A magyar márka nagyon népszerű, hiszen itt minden megtalálható, ami a kezek és lábak díszítéséhez és ápolásához szükséges. A Perfect Nailsben mindig van egy új trend vagy egy új termék, amit kipróbálhatsz.

Milyen termékeket találhatok a PERFECT NAILS üzleteiben?

A Perfect Nailsben mindent megtalálsz a körmeidhez. Lehetőség van gél lakkok, akril festékek, csillámporok, matricák, dekorfóliák, sablonok és sok más műköröm anyag beszerzésére. Gépek, lámpák, szerszámok, kötények és ecsetek is rendelkezésre állnak. A Perfect Nails üzletek színes körömlakkokat, olajokat, arc- és kézkrémeket, balzsamokat, hámlasztókat, formázó termékeket és sókat kínálnak.

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PERFECT NAILS

PERFECT NAILS története: Mi a PERFECT NAILS?
Open

A Perfect Nails kalandja 1992-ben kezdődött, amikor Székely György, a Kék Könyv írója elhatározta, hogy egy szépségápolásra épülő családi vállalkozást indít. Amikor a család második generációja átvette a Perfect Nails igazi terjeszkedésére került sor. Ettől kezdve a cég más országokban is kiterjesztette a befolyási hálóját, és multinacionális kereskedelmet alakított ki. A Perfect Nailsnek közel 100 viszonteladója van Magyarországon, 2021-ben pedig elnyerte a Business Superbrands díjat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PERFECT NAILS üzleteiben?
Open

A Perfect Nails felelős az összes általa forgalmazott cikk előállításáért. A termékek egy nagyon kifinomult gyártási folyamaton mennek keresztül, amely a legújabb technológiát ötvözi a kiváló minőségű anyagokkal. A Perfect Nails a legmagasabb színvonalat képviseli a dizájn terén, és mindig az új trendek élvonalában marad. Vásárlói tapasztalatuk jól ajánlott.

Hogyan spórolhatok pénzt a PERFECT NAILS üzleteiben?
Open

A Perfect Nailsben mindig akciós ajánlatok várnak Önre. Ne felejtse el megnézni az "akciós" részt, amely hihetetlen megtakarítási lehetőségeket kínál számos terméknél. Lehetőség van mennyiségi kedvezményekre is, ha több mint 3 azonos cikket vásárol.

Ismerd meg a PERFECT NAILS versenytársait!
Open

A Perfect Nails egy szélesebb körömtermékeket kínáló cégcsoport része, mint például a Avon,Crystal Nails, Moonbasa Nails, Brillbird, Beauty Forum, Diamond Nails, Perfecy Nails, Nailstar, Studio Flash, Notino, Douglas és Pink Panda.

A PERFECT NAILS exkluzív előnyei
Open

További előnyöket keres? A Perfect Nails ingyenes szállítást biztosít 15000HUF feletti vásárlás esetén. Ha feliratkozik a márka hírlevelére, 500HUF kedvezménykupont kaphat. Ne hagyja ki a nagyszerű videó oktatóvideókat, hogy megtanulja, hogyan ápolja vagy díszítse körmeit.

Lesz-e PERFECT NAILS ajánlatok Black Friday?
Open

Perfect Nails elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

A PERFECT NAILS akciói
Open

A Ajanlatok 365-nél a Perfect Nails összes ajánlatát és kedvezményét megtalálod. Kattintson katalógusainkra és fedezze fel a megtakarítási lehetőségeket és különleges akciókat a következő vásárlásához. Gondoskodjon körmeiről anélkül, hogy túl sokat kellene fizetnie.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://perfectnails.hu/

REKLÁM
REKLÁM