REKLÁM

PERFECT NAILS heti ajánlat

PERFECT NAILS utolsó ajánlatok
PERFECT NAILS utolsó ajánlatok
REKLÁM

illatszer-boltok egyéb ajánlatai

ORIFLAME logo
ORIFLAME katalógus

ORIFLAME katalógus

Katalógus 2019
Szórólap Megnyitása
AVON logo
AVON ajánlatok

AVON ajánlatok

Érvényes nov. 1.
Szórólap Megnyitása
ROSSMANN logo
ROSSMANN ajánlatok

ROSSMANN ajánlatok

4 nap maradt
Szórólap Megnyitása
MÜLLER logo
MÜLLER katalógus

MÜLLER katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása

A illatszer-boltok egyéb forgalmazott márkái:

AVON
AVON
ORIFLAME
ORIFLAME
ROSSMANN
ROSSMANN
MÜLLER
MÜLLER
MARIONNAUD
MARIONNAUD
NOTINO
NOTINO
CRYSTAL NAILS
CRYSTAL NAILS
AVON
AVON
ORIFLAME
ORIFLAME
ROSSMANN
ROSSMANN
MÜLLER
MÜLLER
MARIONNAUD
MARIONNAUD
NOTINO
NOTINO
CRYSTAL NAILS
CRYSTAL NAILS

PERFECT NAILS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Perfect Nails egy szépségbolt, amely a körömápoló termékekre összpontosít. A magyar márka nagyon népszerű, hiszen itt minden megtalálható, ami a kezek és lábak díszítéséhez és ápolásához szükséges. A Perfect Nailsben mindig van egy új trend vagy egy új termék, amit kipróbálhatsz.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PERFECT NAILS

PERFECT NAILS története: Mi a PERFECT NAILS?
Open

A Perfect Nails kalandja 1992-ben kezdődött, amikor Székely György, a Kék Könyv írója elhatározta, hogy egy szépségápolásra épülő családi vállalkozást indít. Amikor a család második generációja átvette a Perfect Nails igazi terjeszkedésére került sor. Ettől kezdve a cég más országokban is kiterjesztette a befolyási hálóját, és multinacionális kereskedelmet alakított ki. A Perfect Nailsnek közel 100 viszonteladója van Magyarországon, 2021-ben pedig elnyerte a Business Superbrands díjat.

Milyen termékeket találhatok a PERFECT NAILS üzleteiben?
Open

A Perfect Nailsben mindent megtalálsz a körmeidhez. Lehetőség van gél lakkok, akril festékek, csillámporok, matricák, dekorfóliák, sablonok és sok más műköröm anyag beszerzésére. Gépek, lámpák, szerszámok, kötények és ecsetek is rendelkezésre állnak. A Perfect Nails üzletek színes körömlakkokat, olajokat, arc- és kézkrémeket, balzsamokat, hámlasztókat, formázó termékeket és sókat kínálnak.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PERFECT NAILS üzleteiben?
Open

A Perfect Nails felelős az összes általa forgalmazott cikk előállításáért. A termékek egy nagyon kifinomult gyártási folyamaton mennek keresztül, amely a legújabb technológiát ötvözi a kiváló minőségű anyagokkal. A Perfect Nails a legmagasabb színvonalat képviseli a dizájn terén, és mindig az új trendek élvonalában marad. Vásárlói tapasztalatuk jól ajánlott.

Hogyan spórolhatok pénzt a PERFECT NAILS üzleteiben?
Open

A Perfect Nailsben mindig akciós ajánlatok várnak Önre. Ne felejtse el megnézni az "akciós" részt, amely hihetetlen megtakarítási lehetőségeket kínál számos terméknél. Lehetőség van mennyiségi kedvezményekre is, ha több mint 3 azonos cikket vásárol.

Ismerd meg a PERFECT NAILS versenytársait!
Open

A Perfect Nails egy szélesebb körömtermékeket kínáló cégcsoport része, mint például a Crystal Nails, Moonbasa Nails, Brillbird, Beauty Forum, Diamond Nails, Nailstar, Studio Flash, Notino, Douglas és Pink Panda.

A PERFECT NAILS exkluzív előnyei
Open

További előnyöket keres? A Perfect Nails ingyenes szállítást biztosít 15000HUF feletti vásárlás esetén. Ha feliratkozik a márka hírlevelére, 500HUF kedvezménykupont kaphat. Ne hagyja ki a nagyszerű videó oktatóvideókat, hogy megtanulja, hogyan ápolja vagy díszítse körmeit.

A PERFECT NAILS akciói
Open

A Ajanlatok 365-nél a Perfect Nails összes ajánlatát és kedvezményét megtalálod. Kattintson katalógusainkra és fedezze fel a megtakarítási lehetőségeket és különleges akciókat a következő vásárlásához. Gondoskodjon körmeiről anélkül, hogy túl sokat kellene fizetnie. A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://perfectnails.hu/

REKLÁM