REKLÁM

COOP legfrissebb ajánlatai

COOP ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Coop egy magyar áruházlánc. Ez az ország legnagyobb kiskereskedője, amely kedvező árú termékeket kínál az egész országban, és több mint 32 ezer alkalmazottja van. A Coop híres termékei minőségéről és alacsony árairól.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: COOP

COOP története: Mi a COOP?
Open

A Coop egy magyar áruházlánc. Ők a legelterjedtebbek, mivel országszerte mintegy 3000 üzletük van. A Coop egy „jó szomszéd” és közösségbarát márkaépítési stratégiával rendelkezik. Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedője, és mintegy 32000 alkalmazottja van. A szupermarketet 1979-ben alapították Skála-Coop néven, és 1995-ben nevet váltott Coop-ra.

A Coop az élelmiszer szempontjából az első számú áruházlánc Magyarországon, milliárdos bevétele van és támogatja a nemzetgazdaságot. A társaság naponta több mint másfél millió embert szolgál ki, és nemcsak nagyvárosokban, hanem vidéken is vannak üzleteik. 700 kis- és közepes magyar vállalatot tart fenn, és az általa forgalmazott termékek nagy része hazánkban készül (több mint 90%).

Milyen márkanevekkel találkozhatok a COOP üzleteiben?
Open

A Coop hatalmas katalógusában sokféle márka megjelenik. Leginkább a minőségi élelmiszer-márkákra fókuszálnak.

Hogyan spórolhatok pénzt a COOP üzleteiben?
Open

A Coop alacsony árakkal és kedvezményprogramokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy pénzt takarítsanak meg. Jó szomszédnak tartják, amely segít a családoknak hozzáférni a szükséges élelmiszerekhez és mindennapi cikkekhez.

Ismerd meg a COOP versenytársait!
Open

A Coop a többi magyarországi áruházlánccal verseng, mint például a CBA, Tesco, Metro, SPAR, Carrefour. Kiemelkedik társadalmi felelősségvállalásával és elkötelezettségével, üzleteivel és termékminőségével.

A COOP exkluzív előnyei
Open

  • Ez az áruházlánc különféle olcsó termékeket és élelmiszereket kínál mindenféle árkategóriákban.
  • A Coopnak az egész országban vannak üzletei.
  • A Coop kötelességének tartja a társadalomról való gondoskodást. A Coop egy növekvő cég Magyarországon. Hasznos, élelmiszerekre és alapvető cikkekre összpontosító termékkatalógust kínál, és országosan az egyik legnagyobb kiskereskedővé vált.

A COOP akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Coop kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, szerezd meg a legjobb élelmiszeri termékeket, és amire a mindennapokban szükséged van. Spórolj pénzt és támogasd a helyi gazdaságot a Coop és a Ajánlatok 365 segítségével.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.coop.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.