REKLÁM

DECATHLON heti ajánlat

DECATHLON logo
DECATHLON utolsó ajánlatok
DECATHLON utolsó ajánlatok

DECATHLON legfrissebb ajánlatai

DECATHLON logo
DECATHLON katalógus
DECATHLON katalógus
Katalógus 2021
Szórólap Megnyitása
DECATHLON logo
DECATHLON katalógus
DECATHLON katalógus
Katalógus 2021
Szórólap Megnyitása
DECATHLON logo
DECATHLON katalógus
DECATHLON katalógus
Katalógus 2021
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

DECATHLON ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Decathlon egy felszerelést-, ruházatot- és lábbeliket forgalmazó cég, amely a világ minden táján jelen van. A világ egyik vezető sportruházati áruházlánc, amely minőségi termékekkel és több mint 40 saját fejlesztésű márkával várja vásárlóit.

DECATHLON története: Mi a DECATHLON?

A Decathlon 1976-ban nyitotta meg első üzletét Franciaország északi részében, a Lille nevű városban. Tíz évvel később a márka megnyitotta első külföldi üzletét is, Németországban, majd Spanyolországra, az Egyesült Királyságra és az Egyesült Államokra is kiterjedt. Ma a Decathlonnak több mint 1367 üzlete van 45 országban, köztük Indiában, Törökországban, Dél-Koreában, Malajziában és Chilében. A Decathlonnak Magyarországon is több mint 20 üzlete van, többségük Budapesten vagy annak közelében található. Üzleti modelljük saját márkáik fejlesztésén alapul, hogy kiváló minőségű termékeket és alacsony árakat tudjanak kínálni az ügyfeleknek. Gyártási modelljük a fenntartható és környezetbarát termékek fejlesztésére fókuszál, lehetőség szerint megújuló energiát alkalmaz, és hatékony javítási szolgáltatást kínál a hulladék csökkentése érdekében. A cég kijelentette, hogy 2026-ig a termékeik 100%-a környezettudatos, azaz ökotermék lesz.

Milyen termékeket találhatok a DECATHLON üzleteiben?

A Decathlonnak hatalmas választéka van sportfelszerelésből, sportruházatból és sportcipőkből. Árulnak kerékpárokat, kerékpár-kiegészítőket, túraeszközöket, hátizsákokat, sátrakat, hálózsákokat, ökölvívó és jóga felszereléseket, minden alkalomra alkalmas tornaruhát, vízi sporteszközöket, cipőket, fehérneműket, golfütőket, teniszütőket, korcsolyákat és téli sportfelszereléseket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DECATHLON üzleteiben?

A Decathlon jelenleg 40 márkát birtokol és működtet, amelyekkel szinte mindent kínálnak, amire az ügyfeleknek szüksége lehet, bármilyen sporttevékenységgel is szeretne foglalkozni. Márkáik közé a Quechua, az Artengo, a Dreamscape, a Hoptown, a Kimjaly, a Korok, az Offload, az Outshock, az Urball, a Waikru, a Caperlan, a Domyos, a Forclaz, a Geologic és a Subea tartoznak.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a DECATHLON üzleteiben?

A Decathlon alacsony árakkal rendelkezik és rendszeres kedvezményeket biztosít, bár a pontos részletek a kereskedőtől függően változhatnak. A több mint 1300 üzletben világszerte jobbnál jobb szezonális kedvezményeik vannak. Weboldalukon van egy akciós katergória is, ahol a legjobb termékeket kedvezményes áron vásárolhatod meg.

Ismerd meg a DECATHLON versenytársait!

A Decathlon versenytársai országonként változnak. Mint minden sportfelszerelés-üzletben, sok szinten versenyeznek a helyi és globális áruházakkal. Mivel a márka ilyen széles termékválasztékkal rendelkezik, nem igazán lehet megnevezni egy bizonyos versenytársat. Magyarországon a márka fő versenytársai az Intersport, a Sports Direct és a Lion´s sport.

A DECATHLON exkluzív előnyei

A Decathlon számos jutalomprogrammal rendelkezik. A meghívásos bónuszukat is kihasználhatod. Ehhez el kell küldened egy linket a felhasználói fiókodból egy ismerősödnek, hogy plusz pénzhez juthass, amikor az ismerősöd leadta első rendelését. Ingyenes szállítást is nyújtanak 20.000 Ft feletti vásárlás esetén, és különleges ajánlatokat is kínálnak, ha feliratkozol a hírlevelükre.

A DECATHLON akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Decathlon kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Decathlon üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél venni új sportfelszerelést, akár a családodnak, a Decathlonban biztosan megtalálod amire szükséged van. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.decathlon.hu/