logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorDECATHLON
REKLÁM

DECATHLON legfrissebb ajánlatai

DECATHLON ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Decathlon egy francia sportcikk-kiskereskedő. A vállalat házon belül irányítja termékeinek kutatását, tervezését, gyártását, logisztikáját és forgalmazását; globális beszállítókkal működik együtt; és márkáit közvetlenül a fogyasztóknak értékesíti a Decathlon márkájú nagyáruházakban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: DECATHLON

DECATHLON története: Mi a DECATHLON?
close

A Michel Leclercq által 1976-ban alapított Decathlon egy bolttal indult a franciaországi Lille-ben. A holdingtársaság korábban Oxylane néven volt ismert. A vállalat egy évtizeddel később külföldre is terjeszkedett.

2019 szeptemberében a Decathlon megállapodást kötött az Alltricks-szel, a kerékpárosok és futók számára készült csúcskategóriás kiegészítők vezető online kiskereskedőjével. Ez a felvásárlás lehetővé teszi a Decathlon számára, hogy megerősítse jelenlétét a kerékpáros piacon. 2023 novemberében a Decathlon felvásárolta a Bergfreunde-t, a hegyi sportok, hegymászás és outdoor felszerelések online szakkereskedőjét.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DECATHLON üzleteiben?
close

A Decathlon tervezi, gyártja és értékesíti saját márkájú termékeit. Minden általuk gyártott termék a legmagasabb színvonalú szabványok és minőségi anyagok felhasználásával készül.

Hogyan spórolhatok pénzt a DECATHLON üzleteiben?
close

A Decathlonnál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalán az Eladások részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne felejtse el továbbá meglátogatni a Aanlatok 365 -öt, hogy megtalálja a legfrissebb Decathlon katalógusokat, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, és spórolhasson mindenen, amire szüksége van.

Ismerd meg a DECATHLON versenytársait!
close

A Nike, Puma, Under Armor, Rebook, Salomon, Fila, New Balance, Adidas és Asics a Decathlon néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a DECATHLON ?
close

A Decathlon nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9:00 és 21:00 óra között, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között tart.

Hány DECATHLON üzlet van az országban?
close

56 országban és régióban található több mint 2080 üzletével a Decathlon a világ legnagyobb sportcikk-kiskereskedője.

Hogyan vásárolhat DECATHLON termékeket online
close

A Decathlon´s weboldalán nemcsak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket talál, hanem feliratkozhat hírlevelére is. A weboldalon méretkalauz található arra az esetre, ha kétségeid lennének a méreteddel és a szállítási információkkal kapcsolatban.

A DECATHLON exkluzív előnyei
close

Ha exkluzív előnyöket szeretne kapni a Decathlonnál, akkor iratkozzon fel a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért.

A Decathlont az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTokon és a YouTube-on is követheted, hogy a legfrissebb információkhoz, kedvezményekhez és kuponokhoz juss.

A DECATHLON akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.