logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorALINDA
REKLÁM

ALINDA legfrissebb ajánlatai

ALINDA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Alinda egy magyar áruházi webáruház. A cég jelenleg a magyarországi régiókban működteti weboldalát. Az Alinda székhelye Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ALINDA

ALINDA története: Mi az ALINDA?
close


Az Alinda cég kezdetei több mint 3 évvel ezelőttre nyúlnak vissza Magyarországon. Azóta az Alinda folytatja tevékenységét az országban, bővítve termékkínálatát.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az ALINDA üzleteiben?
close

A vállalat válogatott márkákat értékesít és forgalmaz. Ezek között olyan márkákat találhat, mint az ENERG, My First Doll, Weave & Bead, Wisdom Fun, Doctor Suit, Sprayer, Floating Target és még sok más.

Hogyan spórolhatok pénzt az ALINDA üzleteiben?
close

A vásárlók többféleképpen is spórolhatnak az Alindaval. Az ügyfelek megnézhetik a weboldalukon elérhető Alinda heti új akciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb áraikat, és könnyen házhoz szállíthatják őket. Ráadásul akár 31%-os kedvezményt is megtakaríthatnak a kiválasztott tételekből.

Ismerd meg az ALINDA versenytársait!
close

Az Alinda fő versenytársai közé tartoznak más hasonló cégek és márkák, amelyek szintén a magyarországi régióban tevékenykednek. Néhány ezek közül: Corvin Áruház, Újpesti Áruház, MARGOT, websale.hu, Duna Áruház, Auchan, Pentele Áruház.

Jelenleg nyitva van a ALINDA ?
close

Az Alinda ügyfélszolgálata bármikor elérhető az online elérhetőségen keresztül.

Hány ALINDA üzlet van az országban?
close

Magyarországon jelenleg nem állnak rendelkezésre fizikai értékesítési pontok, de az Alinda termékkínálatát az online oldalukon megtalálod.

Hogyan vásárolhat ALINDA termékeket online
close

Böngésszen az Alinda weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. Fiókjával regisztrálhat, és elkezdheti a termékek kosarába helyezését, valamint ellenőrizheti vásárlási előzményeit, és kiválaszthatja kedvenc termékeit. Ezen kívül az Alinda gyors házhozszállítási lehetőséget is kínál a vásárlásaihoz, vagy Click & Collect szolgáltatást.

Az ALINDA exkluzív előnyei
close

Az Alinda vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhat az Alinda levelezőlistájára, és nem marad le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb hírekről. Legyen az első, aki az Alinda legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

Az ALINDA akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.