logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorWOMEN´SECRET
REKLÁM

WOMEN´SECRET legfrissebb ajánlatai

Jelenleg nincsenek ajánlatok az WOMEN´SECRET üzleteiből.

WOMEN´SECRET ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Women'Secre egy spanyol cég, amely női fehérneműkre, pizsamákra, sportruházatra és kiegészítőkre specializálódott. A cég központja Madridban található, és 61 országban, köztük Magyarországon is több mint 650 üzletben működik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: WOMEN´SECRET

WOMEN´SECRET története: Mi a WOMEN´SECRET?
close

A Women'Secreet 1993-ban alapították, miután az első üzletet Madridban, Spanyolországban megnyitották. A vállalat célja egy olyan életstílusmárka létrehozása volt, amelyet a 25-45 év közötti kozmopolita, természetes, nőies és érzéki nők számára terveztek. Az üzlet a mindennapi élethez szükséges fehérneműk, loungewear, fürdőruhák és kiegészítők értékesítésére összpontosított.

2000-ben a Women'Secre elindította első online áruházát. A nemzetközi terjeszkedés több mint 10 évvel ezelőtt kezdődött, és ma a TENDAM textilipari csoport tulajdonában lévő vállalat a világ 61 országában van jelen.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a WOMEN´SECRET üzleteiben?
close

A Women'Secre egy jól ismert fehérnemű- és lengeöltözet-gyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit. A Women'Secre speciális vonalakat fejleszt, többek között menyasszonyi fűzős, kismama- és férfi fehérneműkollekciókat.

Hogyan spórolhatok pénzt a WOMEN´SECRET üzleteiben?
close

A Women'Secrenél nagyon könnyű pénzt megtakarítani. A vásárlók szezonális leárazásokat találhatnak, amelyeken kiválasztott termékeket kínálnak kedvezményes áron. A WOW Women'Secre Clubhoz is csatlakozhatnak, és 5%-os jóváírást gyűjthetnek minden vásárlás után, különleges ajándékot kaphatnak születésnapjuk alkalmából, hozzáférhetnek exkluzív promóciókhoz, kedvezményekhez és tartalmakhoz, valamint különleges szállítási feltételeket kaphatnak az online rendelésekhez.

Ismerd meg a WOMEN´SECRET versenytársait!
close

A Women'Secre Magyarországon többek között olyan fehérneműmárkákkal versenyez, mint a Wolford, a Triumph, a Bellinda, a Daisy Dessous és a J. Press.

Jelenleg nyitva van a WOMEN´SECRET ?
close

A Women'Secre üzletek többsége hétfőtől szombatig 10 és 21 óra között, vasárnap 10 és 19 óra között tart nyitva. Vegye figyelembe, hogy egyes fiókok nyitvatartási ideje a helyszíntől függően eltérő lehet. A Women'Secre hivatalos weboldalán tájékozódhatsz a hozzád közeli üzletről szóló konkrét információkról.

Hány WOMEN´SECRET üzlet van az országban?
close

A Women'Secre Magyarországon 8 üzleten keresztül működik, amelyek Budapesten, Debrecenben és Szegeden találhatók.

Hogyan vásárolhat WOMEN´SECRET termékeket online
close

A Women'Secre exkluzív online áruházában a vásárlók megvásárolhatják a termékeket, és 2-5 napon belül haza is kaphatják azokat. A fizetési lehetőségek között szerepel a hitelkártya, a bankkártyás fizetés és a PayPal. Ha nem elégedett a rendeléssel, 30 nap áll rendelkezésére a visszaküldésre.

A WOMEN´SECRET exkluzív előnyei
close

A vásárlók nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Women'Secrenél, ha online vásárolnak, és a termékeket otthonukba kapják meg. Iratkozzon fel a Women'Secre hírlevelére, és kap egy üdvözlő 10%-os kedvezményre jogosító utalványt, valamint információkat az új termékekről, akciókról és eseményekről. A Women'Secreet a közösségi médiában is követheti, és soha nem marad le egy üzletről sem.

A WOMEN´SECRET akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.