logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorKONZOLVILÁG

KONZOLVILÁG akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a KONZOLVILÁG Üzletek

A KonzolVilág egy magyar vállalat, amely játéktermékek forgalmazásával foglalkozik, a konzoloktól kezdve a laptopokon és a játékokon át a kiegészítőkig, valamint a mobiltelefonokig. A KonzolVilág széles termékkínálatot vonultat fel katalógusában a játékrajongók és a technológia szerelmesei számára egyaránt. A KonzolVilág az online áruház mellett 13 üzlettel rendelkezik az országban. A KonzolVilág főhadiszállása Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: KONZOLVILÁG

Hogyan spórolhatok pénzt a KONZOLVILÁG üzleteiben?

A KonzolVilágnál spórolni nagyon egyszerű, a hivatalos weboldalán az ajánlatok menüpontban belépve nagy választékot találunk akciós áron. Javasoljuk, hogy kövessük a KonzolVilágot a közösségi oldalakon, hogy ne maradjunk le a márka újdonságairól és ajánlatairól.

A KONZOLVILÁG akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

KONZOLVILÁG története: Mi a KONZOLVILÁG?

A KonzolVilág egy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező vállalat, amely azzal a szándékkal alakult, hogy termékeket kínáljon egy olyan növekvő piacra, mint a játékipar. A KonzolVilág azáltal nőtt, hogy tudta, hogyan kell kielégítően megfelelni a vásárlók igényeinek, akik különböző termékeket keresnek egy helyen, valamint biztonságot a vásárlás során. Ennek az elkötelezettségnek köszönhetően a KonzolVilág ma már 10 üzlettel rendelkezik országszerte.

Jelenleg nyitva van a KONZOLVILÁG ?

A KonzolVilág nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között, szombatonként 10 és 15 óra között, végül vasárnap a KonzolVilág nem nyújt szolgáltatást.

Hogyan vásárolhat KONZOLVILÁG termékeket online

A KonzolVilág termékeinek online értékesítését, valamint házhozszállítást vagy a termékek átvételét kínálja üzleteiben. A KonzolVilág emellett egyszerű és biztonságos rendszerrel rendelkezik a megvásárolt termékek visszaküldésére vagy cseréjére.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a KONZOLVILÁG üzleteiben?

A KonzolVilág többek között olyan márkák termékeit kínálja, mint a PlayStation, Sony, Xbox, Nintendo, Acer, Dell, Fujitsu, HP, Njoy, Xiaomi, Techbite, Lenovo, ROG, Huawei, LG, Hitachi, Samsung, Navon.

Ismerd meg a KONZOLVILÁG versenytársait!

A KonzolVilág fő versenytársai többek között a Komphone, Okoscucc, Computer Imperium.

Hány KONZOLVILÁG üzlet van az országban?

A KonzolVilágnak 13 üzlete van Magyarországon, olyan városokban, mint Budapest és Debrecen. Ha mindegyiket meg szeretné találni, javasoljuk, hogy a hivatalos weboldalon az üzletek menüpontban keresse meg a hozzánk legközelebb eső üzletet.

A KONZOLVILÁG exkluzív előnyei

Ahhoz, hogy a KonzolVilágnál a legjobb előnyökhöz jusson, javasoljuk, hogy iratkozzon fel ingyenesen a hírlevélre a hivatalos weboldalán keresztül. Így minden újdonságról és kedvezményről értesülhetünk, amit a KonzolVilág kínál nekünk. Emellett minden egyes vásárlásunkkal tokeneket gyűjtünk, amelyeket a jövőben újabb vásárlásoknál kedvezményként használhatunk fel.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a KONZOLVILÁG

A legjobb ajánlatok a KONZOLVILÁG

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Elektronika és háztartási gépek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Elektronika és háztartási gépek üzletekhez Hungary, beleértve a KONZOLVILÁG és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.