logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorCITROËN

CITROËN akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a CITROËN Üzletek

A Citroën egy francia járműgyártó, amely több mint 100 éve van jelen a piacon. A Citroën központja a franciaországi Poissy-ban, Saint-Ouen-sur-Seine-ben található, és 15 gyártóüzemmel rendelkezik a világ számos országában.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CITROËN

Hogyan spórolhatok pénzt a CITROËN üzleteiben?

A Citroën-nél könnyen spórolhat, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. Az ügyfelek például részesülhetnek a Citroën pénzügyi lízingajánlataiból, beleértve a vállalatok számára nyújtott áfa-visszatérítést és a rögzített kamatlábakat.

A CITROËN akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

CITROËN története: Mi a CITROËN?

A Citroënt 1919-ben alapította André Citroën, egy korábbi fegyvergyáros.

Az évek során a Citroën több mint 300 autómodellt tervezett és forgalmazott, amelyek közül néhányat az autóipar legjelentősebb alapdarabjainak tartanak.

2021-ben a Citroën a Stellantis multinacionális vállalat része lett, amely az olasz-amerikai Fiat Chrysler Automobiles konglomerátum és a francia PSA csoport tulajdonában van. Ugyanebben az évben a Citroën több mint 780 000 autót értékesített több mint 90 országban.

Jelenleg nyitva van a CITROËN ?

A legtöbb magyarországi Citroën márkakereskedés hétfőtől péntekig 7.30-tól 16.30-ig tart nyitva. Egyes fiókok azonban elhelyezkedésüktől függően eltérő nyitvatartási idővel működhetnek. Javasoljuk, hogy látogasson el a Citroën hivatalos weboldalára, hogy megtudja a konkrét információkat az Önhöz közeli üzletről.

Hogyan vásárolhat CITROËN termékeket online

Bár közvetlenül a weboldalukon keresztül nem lehet Citroën járművet vásárolni, a vásárlók próbavásárlást végezhetnek, a különböző modellek és konfigurációk közül válogatva. Ezután kérhetnek tesztvezetést, elmenthetik és letölthetik az összes információt, vagy időpontot egyeztethetnek egy kereskedővel.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CITROËN üzleteiben?

A Citroën nemzetközi autógyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Ismerd meg a CITROËN versenytársait!

A Citroën Magyarországon többek között olyan autómárkákkal versenyez, mint a Volvo, a Fiat, a Volkswagen, a Ford, a Toyota és a Peugeot.

Hány CITROËN üzlet van az országban?

A Citroën Magyarországon több mint 30 márkakereskedésen keresztül működik, többek között Budapesten, Debrecenben, Kecskeméten, Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Pécsett és Győrben.

A CITROËN exkluzív előnyei

Az ügyfelek nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Citroënnél, ha 2+2 év vagy 200 000 km kiterjesztett garanciát kötnek a haszongépjárművekre. Emellett a vállalat hivatalos weboldalán keresztül 12 hónapos garanciával, a jármű eredetének igazolásával és 24/7 asszisztencia szolgáltatással rendelkező, ellenőrzött Citroën használt autók széles választékát találja meg, kedvező áron.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a CITROËN

A legjobb ajánlatok a CITROËN

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a CITROËN és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.