logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorCITROËN
REKLÁM

CITROËN legfrissebb ajánlatai

CITROËN ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Citroën egy francia járműgyártó, amely több mint 100 éve van jelen a piacon. A Citroën központja a franciaországi Poissy-ban, Saint-Ouen-sur-Seine-ben található, és 15 gyártóüzemmel rendelkezik a világ számos országában.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CITROËN

CITROËN története: Mi a CITROËN?
close

A Citroënt 1919-ben alapította André Citroën, egy korábbi fegyvergyáros.

Az évek során a Citroën több mint 300 autómodellt tervezett és forgalmazott, amelyek közül néhányat az autóipar legjelentősebb alapdarabjainak tartanak.

2021-ben a Citroën a Stellantis multinacionális vállalat része lett, amely az olasz-amerikai Fiat Chrysler Automobiles konglomerátum és a francia PSA csoport tulajdonában van. Ugyanebben az évben a Citroën több mint 780 000 autót értékesített több mint 90 országban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CITROËN üzleteiben?
close

A Citroën nemzetközi autógyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Hogyan spórolhatok pénzt a CITROËN üzleteiben?
close

A Citroën-nél könnyen spórolhat, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. Az ügyfelek például részesülhetnek a Citroën pénzügyi lízingajánlataiból, beleértve a vállalatok számára nyújtott áfa-visszatérítést és a rögzített kamatlábakat.

Ismerd meg a CITROËN versenytársait!
close

A Citroën Magyarországon többek között olyan autómárkákkal versenyez, mint a Volvo, a Fiat, a Volkswagen, a Ford, a Toyota és a Peugeot.

Jelenleg nyitva van a CITROËN ?
close

A legtöbb magyarországi Citroën márkakereskedés hétfőtől péntekig 7.30-tól 16.30-ig tart nyitva. Egyes fiókok azonban elhelyezkedésüktől függően eltérő nyitvatartási idővel működhetnek. Javasoljuk, hogy látogasson el a Citroën hivatalos weboldalára, hogy megtudja a konkrét információkat az Önhöz közeli üzletről.

Hány CITROËN üzlet van az országban?
close

A Citroën Magyarországon több mint 30 márkakereskedésen keresztül működik, többek között Budapesten, Debrecenben, Kecskeméten, Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Pécsett és Győrben.

Hogyan vásárolhat CITROËN termékeket online
close

Bár közvetlenül a weboldalukon keresztül nem lehet Citroën járművet vásárolni, a vásárlók próbavásárlást végezhetnek, a különböző modellek és konfigurációk közül válogatva. Ezután kérhetnek tesztvezetést, elmenthetik és letölthetik az összes információt, vagy időpontot egyeztethetnek egy kereskedővel.

A CITROËN exkluzív előnyei
close

Az ügyfelek nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Citroënnél, ha 2+2 év vagy 200 000 km kiterjesztett garanciát kötnek a haszongépjárművekre. Emellett a vállalat hivatalos weboldalán keresztül 12 hónapos garanciával, a jármű eredetének igazolásával és 24/7 asszisztencia szolgáltatással rendelkező, ellenőrzött Citroën használt autók széles választékát találja meg, kedvező áron.

A CITROËN akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.