REKLÁM

BONPRIX heti ajánlat

BONPRIX logo
BONPRIX utolsó ajánlatok
BONPRIX utolsó ajánlatok

BONPRIX legfrissebb ajánlatai

BONPRIX logo
BONPRIX ajánlatok
BONPRIX ajánlatok
2022. 05. 21. - 2022. 11. 21.
Szórólap Megnyitása
BONPRIX logo
BONPRIX ajánlatok
BONPRIX ajánlatok
2022. 05. 03. - 2022. 11. 03.
Szórólap Megnyitása
BONPRIX logo
BONPRIX ajánlatok
BONPRIX ajánlatok
2022. 04. 12. - 2022. 10. 12.
Szórólap Megnyitása
BONPRIX logo
BONPRIX ajánlatok
BONPRIX ajánlatok
2022. 03. 04. - 2022. 09. 04.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

BONPRIX ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Bonprix egy nemzetközi ruházati cég, székhelye Hamburg, Németország. Ruhákat, lakástextilt, lakberendezési bútorokat és kiegészítőket forgalmaznak a katalógusukban, üzleteikben és e-kereskedelmen keresztül.

BONPRIX története: Mi a BONPRIX?

A Bonprix-t 1986-ban Hans-Joachim Mundt és Michael Newe hozták létre, akikhez később Josef Teeken csatlakozott 1988-ban, hogy a társaságot multinacionális sikerré alakítsák. Abban az időben a cég katalóguson keresztül értékesített. 1997-ben a cég megkezdte e-kereskedelmét, és 2011-ben értékesítéseik több mint 50%-a online eladásaikból jött. 1999-ben megnyitották első üzletüket, majd továbbiakat Észak-Németországban. Jelenleg a vállalatnak 10 üzlete van hazánkban, és 30 ország 30 millió ügyfelét szolgálja ki. A vállalat a top 10 postai küldeményt szállító cég közé tartozik Németországban, kiváló minőségű eljárásokat alkalmazva az Ecotex szabvány irányelveinek megfelelően. A társaság 1991 óta folytatja terjeszkedési stratégiáját a többi európai országban. Már 30 európai országban vannak képviselőik, beleértve az Egyesült Királyságot, Ausztriát, Oroszországot, a Cseh Köztársaságot, Észtországot, Svájcot és Lettországot. 2007 óta a társaság kiterjedt Magyarországra, Ukrajnára és Brazíliára is.

Milyen termékeket találhatok a BONPRIX üzleteiben?

A Bonprix számos textilterméket, valamint készülékeket, bútorokat, játékokat, ékszereket, órákat és illatanyagokat kínál. Divatkatalógusukról ismertek, amely ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, pulóvereket, felsőket, munkaruhákat, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknit, hálóingeket, blézereket és kismamaruhákat tartalmaz. Bőséges plus size kínálatuk van férfiak és nők számára.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BONPRIX üzleteiben?

A Bonprix-nek van márkája is, a BPN (Bonprix kollekció), amely a klasszikus, a fenntartható és az egyszerű kollekciókra oszlik. Két másik márkájuk is van, a Rainbow és a John Baner.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a BONPRIX üzleteiben?

A Bonprix olcsó textil- és ruházati cég. Bár áraik alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthat meg a weboldaluk "shop now, pay later" részében, felhasználva az online promóciós kódokat és feliratkozva hírlevelükre, amelyek a legfrissebb ajánlataikat reklámozzák.

Ismerd meg a BONPRIX versenytársait!

A Bonprix-nek helyi és nemzetközi versenytársai is vannak. A legfontosabbak közül néhány: Lesara, mytheresa.com, Neiman Marcus, NET-A-PORTER és BOP. A helyi versenytársai közé a német kiskereskedelmi üzletek tartoznak, bár értékesítési stratégiájuk elsősorban a katalógus- és az e-kereskedelemre összpontosít.

A BONPRIX exkluzív előnyei

A legjobb módja annak, hogy hozzájuss az exkluzív előnyökhöz az, ha feliratkozol a hírlevelükre a kedvezményekért cserébe. 60% kedvezményt is kaphat, ha ellátogat a weboldaluk AKCIÓK részébe.

A BONPRIX akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Bonprix kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a Bonprix legjobb kedvezményeit. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár új ruhákat, akár otthoni dekorációkat szeretnél, a Bonprixra mindig számíthatsz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az áruházlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bonprix.hu/