logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorBONPRIX

BONPRIX akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a BONPRIX Üzletek

A Bonprix egy nemzetközi ruházati cég, székhelye Hamburg, Németország. Ruhákat, lakástextilt, lakberendezési bútorokat és kiegészítőket forgalmaznak a katalógusukban, üzleteikben és e-kereskedelmen keresztül.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BONPRIX

Hogyan spórolhatok pénzt a BONPRIX üzleteiben?

A Bonprix olcsó textil- és ruházati cég. Bár áraik alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthat meg a weboldaluk "shop now, pay later" részében, felhasználva az online promóciós kódokat és feliratkozva hírlevelükre, amelyek a legfrissebb ajánlataikat reklámozzák.

A BONPRIX akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Bonprix kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a Bonprix legjobb kedvezményeit. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár új ruhákat, akár otthoni dekorációkat szeretnél, a Bonprixra mindig számíthatsz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az áruházlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bonprix.hu/

BONPRIX története: Mi a BONPRIX?

A Bonprix-t 1986-ban Hans-Joachim Mundt és Michael Newe hozták létre, akikhez később Josef Teeken csatlakozott 1988-ban, hogy a társaságot multinacionális sikerré alakítsák. Abban az időben a cég katalóguson keresztül értékesített. 1997-ben a cég megkezdte e-kereskedelmét, és 2011-ben értékesítéseik több mint 50%-a online eladásaikból jött. 1999-ben megnyitották első üzletüket, majd továbbiakat Észak-Németországban. Jelenleg a vállalatnak 10 üzlete van hazánkban, és 30 ország 30 millió ügyfelét szolgálja ki.

A vállalat a top 10 postai küldeményt szállító cég közé tartozik Németországban, kiváló minőségű eljárásokat alkalmazva az Ecotex szabvány irányelveinek megfelelően.

A társaság 1991 óta folytatja terjeszkedési stratégiáját a többi európai országban. Már 30 európai országban vannak képviselőik, beleértve az Egyesült Királyságot,

Ausztriát, Oroszországot, a Cseh Köztársaságot, Észtországot, Svájcot és Lettországot. 2007 óta a társaság kiterjedt Magyarországra, Ukrajnára és Brazíliára is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BONPRIX üzleteiben?

A Bonprix-nek van márkája is, a BPN (Bonprix kollekció), amely a klasszikus, a fenntartható és az egyszerű kollekciókra oszlik. Két másik márkájuk is van, a Rainbow és a John Baner.

Lesz-e BONPRIX ajánlatok Black Friday?

Bonprix elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a BONPRIX versenytársait!

A Bonprix-nek helyi és nemzetközi versenytársai is vannak. A legfontosabbak közül néhány: Takko,H&M, C&A, Kik, Lesara, mytheresa. com, Neiman Marcus, NET-A-PORTER és BOP. A helyi versenytársai közé a német kiskereskedelmi üzletek tartoznak, bár értékesítési stratégiájuk elsősorban a katalógus- és az e-kereskedelemre összpontosít.

A BONPRIX exkluzív előnyei

A legjobb módja annak, hogy hozzájuss az exkluzív előnyökhöz az, ha feliratkozol a hírlevelükre a kedvezményekért cserébe. 60% kedvezményt is kaphat, ha ellátogat a weboldaluk AKCIÓK részébe.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a BONPRIX

A legjobb ajánlatok a BONPRIX

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Ruházat boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 36 Ruházat üzletekhez Hungary, beleértve a BONPRIX és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.