homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorBONPRIX
REKLÁM

BONPRIX legfrissebb ajánlatai

BONPRIX ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Bonprix egy nemzetközi ruházati cég, székhelye Hamburg, Németország. Ruhákat, lakástextilt, lakberendezési bútorokat és kiegészítőket forgalmaznak a katalógusukban, üzleteikben és e-kereskedelmen keresztül.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BONPRIX

BONPRIX története: Mi a BONPRIX?
Open

A Bonprix-t 1986-ban Hans-Joachim Mundt és Michael Newe hozták létre, akikhez később Josef Teeken csatlakozott 1988-ban, hogy a társaságot multinacionális sikerré alakítsák. Abban az időben a cég katalóguson keresztül értékesített. 1997-ben a cég megkezdte e-kereskedelmét, és 2011-ben értékesítéseik több mint 50%-a online eladásaikból jött. 1999-ben megnyitották első üzletüket, majd továbbiakat Észak-Németországban. Jelenleg a vállalatnak 10 üzlete van hazánkban, és 30 ország 30 millió ügyfelét szolgálja ki.

A vállalat a top 10 postai küldeményt szállító cég közé tartozik Németországban, kiváló minőségű eljárásokat alkalmazva az Ecotex szabvány irányelveinek megfelelően.

A társaság 1991 óta folytatja terjeszkedési stratégiáját a többi európai országban. Már 30 európai országban vannak képviselőik, beleértve az Egyesült Királyságot,

Ausztriát, Oroszországot, a Cseh Köztársaságot, Észtországot, Svájcot és Lettországot. 2007 óta a társaság kiterjedt Magyarországra, Ukrajnára és Brazíliára is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BONPRIX üzleteiben?
Open

A Bonprix-nek van márkája is, a BPN (Bonprix kollekció), amely a klasszikus, a fenntartható és az egyszerű kollekciókra oszlik. Két másik márkájuk is van, a Rainbow és a John Baner.

Hogyan spórolhatok pénzt a BONPRIX üzleteiben?
Open

A Bonprix olcsó textil- és ruházati cég. Bár áraik alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthat meg a weboldaluk "shop now, pay later" részében, felhasználva az online promóciós kódokat és feliratkozva hírlevelükre, amelyek a legfrissebb ajánlataikat reklámozzák.

Ismerd meg a BONPRIX versenytársait!
Open

A Bonprix-nek helyi és nemzetközi versenytársai is vannak. A legfontosabbak közül néhány: Takko,H&M, C&A, Kik, Lesara, mytheresa. com, Neiman Marcus, NET-A-PORTER és BOP. A helyi versenytársai közé a német kiskereskedelmi üzletek tartoznak, bár értékesítési stratégiájuk elsősorban a katalógus- és az e-kereskedelemre összpontosít.

A BONPRIX exkluzív előnyei
Open

A legjobb módja annak, hogy hozzájuss az exkluzív előnyökhöz az, ha feliratkozol a hírlevelükre a kedvezményekért cserébe. 60% kedvezményt is kaphat, ha ellátogat a weboldaluk AKCIÓK részébe.

A BONPRIX akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Bonprix kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a Bonprix legjobb kedvezményeit. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár új ruhákat, akár otthoni dekorációkat szeretnél, a Bonprixra mindig számíthatsz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az áruházlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bonprix.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.