logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorDACIA
REKLÁM

DACIA legfrissebb ajánlatai

DACIA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Dacia egy romániai járműgyártó, amely több mint 55 éve van jelen a piacon. A Dacia a francia Renault csoport leányvállalata, a vállalat központja a romániai Mioveniben található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: DACIA

DACIA története: Mi a DACIA?
close

A Dacia 1966-ban alakult azzal a szándékkal, hogy modern, gazdaságos családi autókat gyártson és forgalmazzon a helyi piac számára. A Renault-val kötött licencszerződés alapján 1967-ben a vállalat sorozatban gyártotta a román személygépkocsi-ipar első modelljét. Az 1980-as években a gyár már évi 70 000 darabot gyártott.

1999-ben a Daciat privatizálták, és végleg a Renault vette át, aki 700 millió eurós beruházással felújította és modernizálta a gyárat. Napjainkban a Dacia több mint 40 európai és mediterrán országban van jelen, köztük Magyarországon is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DACIA üzleteiben?
close

A Dacia nemzetközi autógyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Hogyan spórolhatok pénzt a DACIA üzleteiben?
close

A Dacia-val való spórolás egyszerű, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A vásárlók például előnyösen vásárolhatják meg a Dacia két üzemanyaggal működő járműveit, amelyek benzinnel és LPG gázzal is működnek. Az ECO-G autók megfizethetőek, könnyen kezelhetőek, 40%-os üzemanyag-megtakarítást eredményeznek, és a minőségben sem kell kompromisszumot kötnie.

Ismerd meg a DACIA versenytársait!
close

A Dacia Magyarországon olyan autómárkákkal versenyez, mint a Volvo, a Fiat, a Volkswagen, a Ford, a Toyota, a Citröen és a Peugeot.

Jelenleg nyitva van a DACIA ?
close

A legtöbb magyarországi Dacia márkakereskedés hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között tart nyitva. Egyes fiókok azonban elhelyezkedésüktől függően eltérő nyitvatartási idővel rendelkezhetnek. Javasoljuk, hogy látogasson el a Dacia hivatalos weboldalára, hogy megtudja a konkrét információkat az Önhöz közeli üzletről.

Hány DACIA üzlet van az országban?
close

A Dacia Magyarországon több mint 45 márkakereskedésen keresztül működik, többek között Budapesten, Vácott, Egerben, Szekszárdon, Pécsett, Szegeden, Debrecenben, Fóton és Győrben.

Hogyan vásárolhat DACIA termékeket online
close

Bár közvetlenül a weboldalon keresztül nem lehet Dacia járművet vásárolni, a vásárlók ajánlatot kérhetnek egy új modellre, oktatóanyagokat nézhetnek, árlistákat és prospektusokat tölthetnek le, illetve tájékoztatást kérhetnek egy hivatalos márkakereskedőtől. Egy internetes űrlap kitöltésével tesztvezetésre is lehet jelentkezni.

A DACIA exkluzív előnyei
close

Az ügyfelek nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Dacia-nál, ha 5 év gyártói garanciával vásárolnak új autót. Emellett a vállalat hivatalos weboldalán keresztül megtalálhatja az aktuális finanszírozási ajánlataikat egyéni ügyfelek vagy vállalkozások számára.

A DACIA akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.