homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorKOCKAÁRUHAZ
REKLÁM

KOCKAÁRUHAZ legfrissebb ajánlatai

KOCKAÁRUHAZ ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Kockaáruhaz egy magyar LEGO kiskereskedő.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: KOCKAÁRUHAZ

KOCKAÁRUHAZ története: Mi a KOCKAÁRUHAZ?
Open

Kovács Péter 2007-ben alapította a Kockaáruhazat. Pétert az inspirálta egy kizárólag LEGO termékekkel foglalkozó üzlet megnyitására, miután látta, hogy négyéves fia saját játékvilágokat hoz létre a kockákból.

A cég online áruháza 2013-ban az ország legjobban értékelt online játékboltja lett.

A Kockaáruhaz küldetése, hogy a LEGO által képviselt képzelet, kreativitás, szórakozás, tanulás, gondoskodás és minőség értékeit eljuttassa vásárlóihoz.

Jelenleg a Kockaáruhaz az ország legrégebbi LEGO webáruháza.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a KOCKAÁRUHAZ üzleteiben?
Open

A Kockaáruhaz mottója: "olyan terméket árulj, amiben hiszel", ezért az üzletben kizárólag a LEGO számos termékcsaládja kap helyet, mint a LEGO Duplo, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Super Mario, LEGO Vidiyo, LEGO Ninjago, LEGO Disney, LEGO Superheroes, LEGO Railway, LEGO City, LEGO ART, LEGO Brick Sketches, LEGO Creator, LEGO Harry Potter, LEGO Chinese Holidays, LEGO Lightyear és LEGO Minecraft.

Hogyan spórolhatok pénzt a KOCKAÁRUHAZ üzleteiben?
Open

A legfrissebb érkezőket és a korlátozott ideig érvényes ajánlatokat a Kockaáruhaz webáruházában találod. A kifutó termékek legalacsonyabb áraiért látogass el az Outlet részlegükbe. Akciós termékek részlegükben válogatott termékeket kínálnak csökkentett áron.

Ismerd meg a KOCKAÁRUHAZ versenytársait!
Open

A Kockaáruhaz elsősorban más nagy gyermekjátékláncokkal versenyez, mint például a Kocka Shop, a Fakopancs, a Jatek3, a Kockajatek és a Regio Játék.

A KOCKAÁRUHAZ exkluzív előnyei
Open

Iratkozzon fel a Kockaáruhaz hírlevelére, hogy minden hírüket megkapja e-mailben. Nézd meg LEGO katalógusaikat, hogy naprakész maradj a legújabb készletekkel és darabokkal kapcsolatban.

A KOCKAÁRUHAZ akciói
Open

A Ajanlatok 365 elhozza neked a legjobb Kockaáruhaz kedvezményeket és füzeteket. Spórolj kedvenc LEGO készleteiden és Muppets gyűjtögetős minifiguráidon a Ajanlatok 365 által kínált kedvezményekkel. Ne maradj le a Kockaáruhaz különleges ajánlatairól. Használja ki a Ajanlatok 365 kedvezményeit és kuponkódjait, hogy egyedi LEGO darabokhoz jusson különleges áron.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.kockaaruhaz.hu

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.