logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorKOCKAÁRUHAZ

KOCKAÁRUHAZ akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a KOCKAÁRUHAZ Üzletek

A Kockaáruhaz egy magyar LEGO kiskereskedő.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: KOCKAÁRUHAZ

Hogyan spórolhatok pénzt a KOCKAÁRUHAZ üzleteiben?

A legfrissebb érkezőket és a korlátozott ideig érvényes ajánlatokat a Kockaáruhaz webáruházában találod. A kifutó termékek legalacsonyabb áraiért látogass el az Outlet részlegükbe. Akciós termékek részlegükben válogatott termékeket kínálnak csökkentett áron.

A KOCKAÁRUHAZ akciói

A Ajanlatok 365 elhozza neked a legjobb Kockaáruhaz kedvezményeket és füzeteket. Spórolj kedvenc LEGO készleteiden és Muppets gyűjtögetős minifiguráidon a Ajanlatok 365 által kínált kedvezményekkel. Ne maradj le a Kockaáruhaz különleges ajánlatairól. Használja ki a Ajanlatok 365 kedvezményeit és kuponkódjait, hogy egyedi LEGO darabokhoz jusson különleges áron.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.kockaaruhaz.hu

KOCKAÁRUHAZ története: Mi a KOCKAÁRUHAZ?

Kovács Péter 2007-ben alapította a Kockaáruhazat. Pétert az inspirálta egy kizárólag LEGO termékekkel foglalkozó üzlet megnyitására, miután látta, hogy négyéves fia saját játékvilágokat hoz létre a kockákból.

A cég online áruháza 2013-ban az ország legjobban értékelt online játékboltja lett.

A Kockaáruhaz küldetése, hogy a LEGO által képviselt képzelet, kreativitás, szórakozás, tanulás, gondoskodás és minőség értékeit eljuttassa vásárlóihoz.

Jelenleg a Kockaáruhaz az ország legrégebbi LEGO webáruháza.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a KOCKAÁRUHAZ üzleteiben?

A Kockaáruhaz mottója: "olyan terméket árulj, amiben hiszel", ezért az üzletben kizárólag a LEGO számos termékcsaládja kap helyet, mint a LEGO Duplo, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Super Mario, LEGO Vidiyo, LEGO Ninjago, LEGO Disney, LEGO Superheroes, LEGO Railway, LEGO City, LEGO ART, LEGO Brick Sketches, LEGO Creator, LEGO Harry Potter, LEGO Chinese Holidays, LEGO Lightyear és LEGO Minecraft.

Lesz-e KOCKAÁRUHAZ ajánlatok Black Friday?

Kockaáruhaz elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a KOCKAÁRUHAZ versenytársait!

A Kockaáruhaz elsősorban más nagy gyermekjátékláncokkal versenyez, mint például a Kocka Shop, a Fakopancs, a Jatek3, a Kockajatek és a Regio Játék.

A KOCKAÁRUHAZ exkluzív előnyei

Iratkozzon fel a Kockaáruhaz hírlevelére, hogy minden hírüket megkapja e-mailben. Nézd meg LEGO katalógusaikat, hogy naprakész maradj a legújabb készletekkel és darabokkal kapcsolatban.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a KOCKAÁRUHAZ

A legjobb ajánlatok a KOCKAÁRUHAZ

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a KOCKAÁRUHAZ és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.