logo

PGS akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a PGS Üzletek

A Play Go Smart egy szlovákiai cég, amely Magyarországon is jelen van, és játéktermékek forgalmazásával foglalkozik, a játékoktól és konzoloktól kezdve a kereskedelmi cikkekig. A Play Go Smart több mint 20 éves tapasztalatával Magyarország egyik legszélesebb gamer közösségét építette ki, és ennek köszönhetően következetesen kielégíti minden vásárlója igényét.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PGS

Hogyan spórolhatok pénzt a PGS üzleteiben?

A Play Go Smartnál való spórolás egyszerű; ha meglátogatja a hivatalos weboldalát, és az Ajánlatok részlegre lép, az ügyfelek megtalálhatják a kedvezményes termékek választékát. A Play Go Smart közösségi médiaplatformokon való követése ajánlott, hogy naprakész maradjon a márka minden újdonságáról és ajánlatáról.

A PGS akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

PGS története: Mi a PGS?

A Szlovákiában 2002-ben alapított Play Go Smart célja az volt, hogy a játékosoknak szánt termékek széles választékát egy helyen gyűjtse össze. Részt vett a korai Counter-Strike versenyeken, így az egyik első olyan vállalat volt, amely részt vett az e-sportban és a gamer közösség kiépítésében. Idővel a Play Go Smart Magyarországon és a Cseh Köztársaságban is terjeszkedett, és mára ezekben az országokban a játékipar egyik referenciájává vált.

Jelenleg nyitva van a PGS ?

A Play Go Smart ügyfélszolgálatot a hivatalos weboldalán keresztül vagy telefonon keresztül nyújt hétfőtől péntekig, 9 és 16 óra között.

Hogyan vásárolhat PGS termékeket online

A Play Go Smart kizárólag a hivatalos weboldalán keresztül kínálja termékeinek online értékesítését, házhozszállítással együtt. Emellett egyszerű és biztonságos szolgáltatást nyújt a termékek visszaküldésére vagy cseréjére.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PGS üzleteiben?

A Play Go Smart olyan csúcsmárkákat kínál, mint a Sony, PlayStation, Xbox, Nintendo, Lenovo, Mac, Dell, HP, Dell, Xiaomi, Apple, ASUS, Samsung, Giant Softwares, Thrustmaster, Sapphire, Logitech, Aerosoft, MSI, Speedlink, Red Bull, Asrock, Gigabyte, Govee, Tesla, Tellur, Evolveo, Niceboy, Motorola, Acra, City Boss, Sigma, Garmin, többek között.

Ismerd meg a PGS versenytársait!

A Play Go Smart fő versenytársai többek között a Konzolvilág, a Leet és a Computer Imperium.

Hány PGS üzlet van az országban?

A Play Go Smartnak nincsenek fizikai üzletei, minden értékesítés a hivatalos weboldalán keresztül történik.

A PGS exkluzív előnyei

Ahhoz, hogy a Play Go Smartnál a legjobb előnyökhöz jusson, ajánlott követni őket a közösségi média platformjaikon, hogy tájékozottak maradjanak a legfrissebb hírekről, és kihasználják a legújabb játékokkal kapcsolatos kiadások előértékesítéseit. Javasoljuk továbbá, hogy a hivatalos weboldalukon keresztül ingyenesen iratkozzunk fel a PGS hírlevélre, amely közvetlenül az e-mail címünkre juttatja el a legjobb kedvezményeket.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a PGS

A legjobb ajánlatok a PGS

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Elektronika és háztartási gépek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Elektronika és háztartási gépek üzletekhez Hungary, beleértve a PGS és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.