logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorOPEL
REKLÁM

OPEL legfrissebb ajánlatai

OPEL ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Opel egy német autógyártó, amely 2021. január 16. óta a Stellantis leányvállalata. 1929-től 2017-ig az amerikai General Motors autógyártó, majd a PSA-csoport tulajdonában volt, mielőtt 2021-ben a Fiat Chrysler Automobiles-szal egyesült volna a Stellantisszal. Az Opel központja továbbra is Rüsselsheim am Mainban található. A vállalat Opel márkájú személygépkocsikat, könnyű haszongépjárműveket és járműalkatrészeket tervez, tervez, gyárt és forgalmaz; a brit testvérmárkával, a Vauxhallal együtt a világ több mint 60 országában vannak jelen.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: OPEL

OPEL története: Mi az OPEL?
close

Az Opel gyökerei egy Adam Opel által 1862-ben Rüsselsheim am Mainban alapított varrógépgyárig nyúlnak vissza. A vállalat 1886-ban kezdett el kerékpárokat gyártani, és 1899-ben gyártotta első autóját. Az 1929-es tőzsdei bevezetést követően a General Motors többségi részesedést szerzett az Opelben, majd 1931-ben teljes irányítást szerzett, és az autógyártó teljes tulajdonú leányvállalattá vált, így a német autógyártó közel 90 évre amerikai tulajdonba került. A brit gyártóval, a Vauxhall Motors-szal együtt a két vállalat alkotta a GM európai tevékenységének gerincét. 2017 márciusában a PSA Peugeot Citroën megállapodott abban, hogy megvásárolja az Opelt, a brit testvérmárkát, a Vauxhallt és az európai autóhitelezési üzletágat a General Motors-tól.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az OPEL üzleteiben?
close

Az Opel tervezi, gyártja, értékesíti és exportálja a márka termékeit. Minden általa gyártott termék a legmagasabb színvonalú szabványok és minőségi anyagok felhasználásával készül.

Hogyan spórolhatok pénzt az OPEL üzleteiben?
close

Az Opelnél sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Az Opel weboldalán böngészhet a legfrissebb ajánlatok között, vagy feliratkozhat hírlevelére, hogy értesüljön a legfrissebb hírekről.

Ismerd meg az OPEL versenytársait!
close

Az Opel olyan hasonló vállalatokkal versenyez, mint a Tata Motors, a Mitsubishi Motors, a Mercedes-Benz csoport, a Nissan Motor, a Volkswagen, a Toyota Motor Corporation és a Ford Motor.

Jelenleg nyitva van a OPEL ?
close

Az Opel nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 9:00 és 17:00 óra között tart.

Hány OPEL üzlet van az országban?
close

Az Opel tíz gyártóüzemmel rendelkezik.

Hogyan vásárolhat OPEL termékeket online
close

Az Opel weboldalán árajánlatot adhatsz egy autóra, valamint autós kiegészítőket és eredeti árucikkeket vásárolhatsz. Ezenkívül van rajta egy olyan rész, ahol pénzügyeket és szolgáltatásokat talál, és kapcsolatba léphet az üzlet eladóival, ha segítségre van szüksége.

Az OPEL exkluzív előnyei
close

Érdemes ellátogatnia a My Deal 365 oldalra, ahol megtalálja a legújabb Opel katalógusokat, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, és spórolhasson mindenen, amire szüksége van. Követheti az Opelt az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on is, hogy információkat, kedvezményeket és kuponokat kapjon.

Az OPEL akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.