logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorPEUGEOT
REKLÁM

PEUGEOT legfrissebb ajánlatai

PEUGEOT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Peugeot a Stellantis tulajdonában lévő francia autómárka. A jelenlegi Peugeot vállalatokat megelőző családi vállalkozást 1810-ben alapították, és a világ legrégebbi autógyárának tartják.

A Peugeot vállalat és a család eredetileg Sochaux-ból származik. A Peugeot ott tart fenn egy nagy gyártóüzemet és egy Peugeot múzeumot.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PEUGEOT

PEUGEOT története: Mi a PEUGEOT?
close

  1. november 20-án Émile Peugeot kérelmezte az oroszlános védjegyet. Armand Peugeot (1849-1915) építette a vállalat első gőzhajtású triciklijét. Léon Serpollet-vel 1886-ban egyesítették erőiket; ezt követte 1890-ben egy Panhard-Daimler-motorral felszerelt belsőégésű autó.

    2014 februárjában a részvényesek beleegyeztek a PSA-csoport feltőkésítési tervébe, amelyben a Dongfeng Motors és a francia kormány egyenként 14%-os részesedést vásárolt a vállalatban. A Peugeot számos nemzetközi díjat kapott járműveiért, köztük hatszor az Év Európai Autója díjat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PEUGEOT üzleteiben?
close

A Peugeot tervezi, gyártja, értékesíti és exportálja a márka termékeit. Minden általa gyártott termék a legmagasabb színvonalú szabványok és minőségi anyagok felhasználásával készül.

Hogyan spórolhatok pénzt a PEUGEOT üzleteiben?
close

A Peugeot-nál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. A Peugeot weboldalán böngészhet a legfrissebb ajánlatok között, vagy feliratkozhat a hírlevelére, hogy értesüljön a legfrissebb hírekről.

Ismerd meg a PEUGEOT versenytársait!
close

A Peugeot olyan hasonló vállalatokkal versenyez, mint a Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Toyota Motor Corporation és Ford Motor.

Jelenleg nyitva van a PEUGEOT ?
close

A Peugeot nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 9:00 és 17:00 óra között tart.

Hány PEUGEOT üzlet van az országban?
close

A Peugeot 37 üzlettel rendelkezik Magyarországon.

Hogyan vásárolhat PEUGEOT termékeket online
close

A Peugeot weboldalán az autó árazása mellett az autó tartozékait is beszerezheted, valamint eredeti árucikkeket vásárolhatsz. Ezen kívül van rajta egy olyan rész, ahol pénzügyeket és szolgáltatásokat találsz, és kapcsolatba léphetsz az üzlet eladóival, ha segítségre van szükséged.

A PEUGEOT exkluzív előnyei
close

Érdemes ellátogatnia a Ajanlatok 365 oldalra, hogy megtalálja a legújabb Peugeot katalógusokat, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, és spórolhasson mindenen, amire szüksége van. A Peugeot-t az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on is követheti, hogy információkat, kedvezményeket és kuponokat kapjon.

A PEUGEOT akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.