homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorTCHIBO
REKLÁM

TCHIBO legfrissebb ajánlatai

TCHIBO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Tchibo Németország egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalata. Ismertek minőségi színvonalukról, sikeres történelmükről Németországban és külföldön, és ruházati cikkeket, kellékeket, bútorokat, készülékeket és prémium kávékat árulnak.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TCHIBO

TCHIBO története: Mi a TCHIBO?
Open

A Tchibo 1949-ben egy Max Herz nevű kávékereskedő alapította. Első üzletük 1955-ben nyílt meg Hamburg városában, nem sokkal később a vállalat az egész országban terjeszkedni kezdett. Ezt követően a vállalat elkezdte bővíteni katalógusát, ruházati vonalakat, háztartási készülékeket, bútorokat és szabadidős termékeket, például játékokat, könyveket és barkácsolási eszközöket adott hozzá.

Ma a Tchibo több mint tizenegyezer embert foglalkoztat 550 áruházában. Magyarországon a Tchibo 11 üzletet működtet, közülük 7 Budapesten, sok-sok helyi alkalmazottja van, és kiváló minőségű termékekkel és a piacon elérhető legjobb kávéval látja el a magyar közösséget.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TCHIBO üzleteiben?
Open

Találkozhatsz olyan kávémárkákkal, mint a Smokin Bean, a Piacetto, a Davidoff Café, a Vista, az Espresso és a Tchibo saját prémium kávécsaládja. A Tchibo emellett gyártja és forgalmazza a saját ruházati termékcsaládját is, konyhai szerszámait, edényeit, hátizsákjait, műszaki kiegészítőket, telefontokokat és még sok más terméket.

Hogyan spórolhatok pénzt a TCHIBO üzleteiben?
Open

Bár az árak alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthatsz meg, ha feliratkozoll a hírlevelükre, rákattintasz a webhelyén található akciós oldalra, hogy hozzáférj a legújabb promócióikhoz és értékesítésekhez.

Ismerd meg a TCHIBO versenytársait!
Open

A Tchibo fő versenytársai a Van Houtte, a Lavazza, az Otto Group és a Selecta. A ruházati kategóriában fő versenytársai a H&M, a Bonprix, a C&A és a Stradivarius. Versenyeznek olyan sportruházati üzletekkel is, mint a Decathlon és a Sports Direct.

A TCHIBO exkluzív előnyei
Open

Pénzt spórolhatsz, ha feliratkozol a hírlevelükre, vagy rákattintasz a webhelyén található akciós oldalra, hogy hozzáférj a legújabb promóciókhoz és értékesítésekhez.

A TCHIBO akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Tchibo kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Tchibo üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha prémium kávét, stílusos ruhákat vagy minőségi háztartási készülékeket keresel, akkor a Tchibo egy nagyon jó választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.tchibo.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.