logo
REKLÁM

BODROGI BAU legfrissebb ajánlatai

BODROGI BAU ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Bodrogi Bau egy magyar építőipari cég, és egyben egy építőanyag- és szerszámértékesítéssel foglalkozó üzletlánc. A nagy piaci múlttal rendelkező Bodrogi Bau erősen jelen van Magyarországon, és az ország egész területén stratégiailag elhelyezett, széles üzlethálózaton keresztül működik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BODROGI BAU

BODROGI BAU története: Mi a BODROGI BAU?
close

A Bodrogi Bau története az 1980-as évek végén történt magyarországi cégalapítással kezdődött. A Bodrogi Bau kezdetben csak egy építész cég volt, de évekkel később kibővítette kínálatát, és saját építőanyag-kereskedéssel bővült. A következő években a Bodrogi Bau erőteljes terjeszkedési folyamaton ment keresztül, nagyszámú üzletnyitással.

Napjainkban a Bodrogi Bau több mint 10 üzleten keresztül működik Magyarországon, az ország főbb régióiban. Termékeiket exkluzív webáruházukon keresztül is értékesítik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BODROGI BAU üzleteiben?
close

A Bodrogi Bau saját márkái, valamint olyan jól ismert márkák termékeit is értékesíti, mint a HiKoKi, Mapei, Murexin, Fiskars, Rothenberger, Schuller, Dick, Metabo, Iweld, Stanley, Gerber, Carboland, InnoPan, Morakniv, Milesi, Ryobi, vagy a Frühwald többek között.

Hogyan spórolhatok pénzt a BODROGI BAU üzleteiben?
close

A Bodrogi Baunál nagyon egyszerű pénzt spórolni, ha kihasználják a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A Bodrogi Bau webáruházában található az „Akciók” rovat, ahol a vásárlók nagy választékban találhatják meg a termékeket kedvezményes áron. A ajanlatok365 oldalon a Bodrogi Bau legújabb ajánlatait és akcióit is megtalálja.

Lesz-e BODROGI BAU ajánlatok Black Friday?
close

Bodrogi Bau elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a BODROGI BAU versenytársait!
close

A Bodrogi Bau más áruházláncokkal is versenyez Magyarországon, mint például a BODROGI BAU, Bauhaus,Profi Barkacs, vagy a Winkler.

A BODROGI BAU exkluzív előnyei
close

A Bodrogi Bau rendkívül kedvező áron kínálja vásárlóinak az építőanyagokat és a szerszámokat. A vásárlók megvásárolhatják termékeiket az online áruházban és házhoz szállíttathatják, vagy átvehetik őket a legközelebbi üzletben. Bármely termékével kapcsolatos kellemetlenség esetén a Bodrogi Bau lehetővé teszi a visszatérítést. A Bodrogi Bau exkluzív ügyfélszolgálattal rendelkezik.

A BODROGI BAU akciói
close

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót felkínál Önnek, amelyet a Bodrogi Bau ajánl Magyarországon. Ha építőanyagot keres, a Bodrogi Baunál megtalálja a legjobb minőségű anyagokat. Nézze meg a Ajanlatok 365, és fedezze fel mindazt, amit *Bodrogi Bau kínál. A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bodrogibau.hu/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.