REKLÁM

BODROGI BAU heti ajánlat

BODROGI BAU utolsó ajánlatok
BODROGI BAU utolsó ajánlatok
REKLÁM

A háztartási cikkek egyéb forgalmazott márkái:

BAUHAUS
BAUHAUS
OBI
OBI
PRAKTIKER
PRAKTIKER
HOFFMANN  GROUP
HOFFMANN GROUP
MENTAVILL
MENTAVILL
DR. PADLÓ
DR. PADLÓ
BAUHAUS
BAUHAUS
OBI
OBI
PRAKTIKER
PRAKTIKER
HOFFMANN  GROUP
HOFFMANN GROUP
MENTAVILL
MENTAVILL
DR. PADLÓ
DR. PADLÓ

BODROGI BAU ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Bodrogi Bau egy magyar építőipari cég, és egyben egy építőanyag- és szerszámértékesítéssel foglalkozó üzletlánc. A nagy piaci múlttal rendelkező Bodrogi Bau erősen jelen van Magyarországon, és az ország egész területén stratégiailag elhelyezett, széles üzlethálózaton keresztül működik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BODROGI BAU

BODROGI BAU története: Mi a BODROGI BAU?
Open

A Bodrogi Bau története az 1980-as évek végén történt magyarországi cégalapítással kezdődött. A Bodrogi Bau kezdetben csak egy építész cég volt, de évekkel később kibővítette kínálatát, és saját építőanyag-kereskedéssel bővült. A következő években a Bodrogi Bau erőteljes terjeszkedési folyamaton ment keresztül, nagyszámú üzletnyitással. Napjainkban a Bodrogi Bau több mint 10 üzleten keresztül működik Magyarországon, az ország főbb régióiban. Termékeiket exkluzív webáruházukon keresztül is értékesítik.

Milyen termékeket találhatok a BODROGI BAU üzleteiben?
Open

A Bodrogi Bauban a vásárlók a termékek széles választékát találhatják meg, mint például karton- és gipszkarton lapok, sarokelemek, csempék, térkő, zsalukövek, ragasztók, kültéri festékek, belső festékek, hőszigetelés, kerti termékek, fűnyírók, láncfűrészek, lombfúvók, gereblyék, biztonsági és munkavédelmi termékek, elektromos szerszámok, kéziszerszámok és még sok más.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BODROGI BAU üzleteiben?
Open

A Bodrogi Bau saját márkái, valamint olyan jól ismert márkák termékeit is értékesíti, mint a HiKoKi, Mapei, Murexin, Fiskars, Rothenberger, Schuller, Dick, Metabo, Iweld, Stanley, Gerber, Carboland, InnoPan, Morakniv, Milesi, Ryobi, vagy a Frühwald többek között.

Hogyan spórolhatok pénzt a BODROGI BAU üzleteiben?
Open

A Bodrogi Baunál nagyon egyszerű pénzt spórolni, ha kihasználják a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A Bodrogi Bau webáruházában található az „Akciók” rovat, ahol a vásárlók nagy választékban találhatják meg a termékeket kedvezményes áron. A MyDeals365 oldalon a Bodrogi Bau legújabb ajánlatait és akcióit is megtalálja.

Ismerd meg a BODROGI BAU versenytársait!
Open

A Bodrogi Bau más áruházláncokkal is versenyez Magyarországon, mint például a Profi Barkacs, vagy a Winkler.

A BODROGI BAU exkluzív előnyei
Open

A Bodrogi Bau rendkívül kedvező áron kínálja vásárlóinak az építőanyagokat és a szerszámokat. A vásárlók megvásárolhatják termékeiket az online áruházban és házhoz szállíttathatják, vagy átvehetik őket a legközelebbi üzletben. Bármely termékével kapcsolatos kellemetlenség esetén a Bodrogi Bau lehetővé teszi a visszatérítést. A Bodrogi Bau exkluzív ügyfélszolgálattal rendelkezik.

A BODROGI BAU akciói
Open

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót felkínál Önnek, amelyet a Bodrogi Bau ajánl Magyarországon. Ha építőanyagot keres, a Bodrogi Baunál megtalálja a legjobb minőségű anyagokat. Nézze meg a Ajanlatok 365-öt, és fedezze fel mindazt, amit Bodrogi Bau kínál. A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bodrogibau.hu/

REKLÁM