logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorLIRA

LIRA akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a LIRA Üzletek

A Líra egy magyarországi könyvesboltlánc budapesti székhellyel. Az országszerte több mint 90 üzletével a Líra a legnagyobb magyarországi könyvesboltlánc. A Líra a fizikai üzletek mellett online áruházzal is rendelkezik, ahol a vásárlók könyvek, zenék és filmek széles választékát találhatják meg.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: LIRA

Hogyan spórolhatok pénzt a LIRA üzleteiben?

A Líranál többféleképpen is spórolhatsz. Honlapja különleges akciókat és kedvezményeket kínál. Látogasson el webáruházukba, hogy pénzt takarítson meg vásárlásai során, és csatlakozzon hűségprogramjukhoz.

A LIRA akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

LIRA története: Mi a LIRA?

A Líra története 1842-ig nyúlik vissza, amikor Emich Gusztáv könyvkereskedő és kiadó megnyitotta első könyvesboltját Pesten. A cég az évek során nevet és tulajdonost váltott. 1870-re a magyar könyvpiac 70%-át birtokolta. Ez volt az ország első modern médiabirodalma.

Ma is a Líra a legnagyobb magyarországi könyvesbolthálózat. A vállalat több mint 90 téglaépületben működő könyvesboltot és online piacteret üzemeltet.

Jelenleg nyitva van a LIRA ?

A legtöbb Líra üzlet hétfőtől szombatig 10:00 és 18:00 óra között tart nyitva. A nyitvatartási napok és időpontok üzletenként eltérőek lehetnek. További információkért látogasson el a https://www.**Líra**.hu/hu/bolthalozat weboldalra.

Hogyan vásárolhat LIRA termékeket online

A Líra rendelkezik egy online áruházzal, ahol a vásárlók felfedezhetik a teljes termékkínálatot, vásárolhatnak, és választhatnak a szállítási és a click & collect lehetőségek közül. Ezen kívül a Líra weboldalán exkluzív kedvezmények és promóciók is elérhetőek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a LIRA üzleteiben?

A Líra a magyar könyvpiac egyik fontos kiadója. A vállalat kilenc kiadó tulajdonosa: Athenaeum, Magvető, Corvina, Rózsavölgyi & Co, Manó Könyvek, Menő Könyvek, Partvonal, Szépmíves és General Press.

Ismerd meg a LIRA versenytársait!

A Líra más magyarországi könyvesboltokkal, például a Libri, a Bookline és a Bestsellers könyvesboltokkal versenyez.

Hány LIRA üzlet van az országban?

A Líra több mint 90 üzletet üzemeltet országszerte. A magyarországi Líra-üzletek közel 16%-a Budapesten található, de más városokban is találhatsz üzleteket. A legközelebbi értékesítési pont felfedezéséhez látogasson el a https://www.**Líra**.hu/hu/bolthalozat weboldalra.

A LIRA exkluzív előnyei

A Líra-nál az exkluzív előnyökhöz a legkönnyebben a klubkártyájukkal juthatsz hozzá. A klubkártyával a vásárlók minden vásárlásuk során kedvezményeket és exkluzív utalványokat kapnak. Kövesse a Líra közösségi médiában, hogy naprakész maradjon a legfrissebb hírekről.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a LIRA

A legjobb ajánlatok a LIRA

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a LIRA és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.