logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorLIRA
REKLÁM

LIRA legfrissebb ajánlatai

LIRA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Líra egy magyarországi könyvesboltlánc budapesti székhellyel. Az országszerte több mint 90 üzletével a Líra a legnagyobb magyarországi könyvesboltlánc. A Líra a fizikai üzletek mellett online áruházzal is rendelkezik, ahol a vásárlók könyvek, zenék és filmek széles választékát találhatják meg.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: LIRA

LIRA története: Mi a LIRA?
close

A Líra története 1842-ig nyúlik vissza, amikor Emich Gusztáv könyvkereskedő és kiadó megnyitotta első könyvesboltját Pesten. A cég az évek során nevet és tulajdonost váltott. 1870-re a magyar könyvpiac 70%-át birtokolta. Ez volt az ország első modern médiabirodalma.

Ma is a Líra a legnagyobb magyarországi könyvesbolthálózat. A vállalat több mint 90 téglaépületben működő könyvesboltot és online piacteret üzemeltet.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a LIRA üzleteiben?
close

A Líra a magyar könyvpiac egyik fontos kiadója. A vállalat kilenc kiadó tulajdonosa: Athenaeum, Magvető, Corvina, Rózsavölgyi & Co, Manó Könyvek, Menő Könyvek, Partvonal, Szépmíves és General Press.

Hogyan spórolhatok pénzt a LIRA üzleteiben?
close

A Líranál többféleképpen is spórolhatsz. Honlapja különleges akciókat és kedvezményeket kínál. Látogasson el webáruházukba, hogy pénzt takarítson meg vásárlásai során, és csatlakozzon hűségprogramjukhoz.

Ismerd meg a LIRA versenytársait!
close

A Líra más magyarországi könyvesboltokkal, például a Libri, a Bookline és a Bestsellers könyvesboltokkal versenyez.

Jelenleg nyitva van a LIRA ?
close

A legtöbb Líra üzlet hétfőtől szombatig 10:00 és 18:00 óra között tart nyitva. A nyitvatartási napok és időpontok üzletenként eltérőek lehetnek. További információkért látogasson el a https://www.**Líra**.hu/hu/bolthalozat weboldalra.

Hány LIRA üzlet van az országban?
close

A Líra több mint 90 üzletet üzemeltet országszerte. A magyarországi Líra-üzletek közel 16%-a Budapesten található, de más városokban is találhatsz üzleteket. A legközelebbi értékesítési pont felfedezéséhez látogasson el a https://www.**Líra**.hu/hu/bolthalozat weboldalra.

Hogyan vásárolhat LIRA termékeket online
close

A Líra rendelkezik egy online áruházzal, ahol a vásárlók felfedezhetik a teljes termékkínálatot, vásárolhatnak, és választhatnak a szállítási és a click & collect lehetőségek közül. Ezen kívül a Líra weboldalán exkluzív kedvezmények és promóciók is elérhetőek.

A LIRA exkluzív előnyei
close

A Líra-nál az exkluzív előnyökhöz a legkönnyebben a klubkártyájukkal juthatsz hozzá. A klubkártyával a vásárlók minden vásárlásuk során kedvezményeket és exkluzív utalványokat kapnak. Kövesse a Líra közösségi médiában, hogy naprakész maradjon a legfrissebb hírekről.

A LIRA akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.