logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorHERVIS
REKLÁM

HERVIS legfrissebb ajánlatai

HERVIS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Hervis egy osztrák sport üzletlánc és a SPAR leányvállalata. A cégnek 225 üzlete van hét országban. A hazai és külföldi prémium sportmárkák széles választékát kínálják kedvező és versenyképes árakon.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: HERVIS

HERVIS története: Mi a HERVIS?
close

A Hervis 1972-ben jött létre, amikor Herman Visser divatkereskedő eladta a cégét a SPAR cégcsoportnak. A nevet az eredeti tulajdonos vezeték- és vezetéknevének első betűiből állították össze. Míg eredetileg divatáruház volt, a Hervis gyorsan sportruházati cég lett, és az évek során sokféle termékkel bővült kínálatuk. 1980-ban megjelentették sportruházat-kategóriájukat, és végül 2004-ben bevezették a Hervis SportsClub-ot, az osztrák sportkereskedelem CRM-eszközét, hozzáadva stratégiájukhoz a technikai innovációt.

A cég jelenleg hét országban összesen 225 Hervis sportüzletet üzemeltet. Ausztrián kívül a Hervisnek Csehországban, Szlovéniában, Németországban, Horvátországban és Magyarországon is vannak üzletei, házankban 2017-ben ünnepelték 20. évfordulójukat.

A Hervis célja az, hogy a vásárlóknak biztosítsa a mozgás szabadságát, sport és szabadidős tevékenységekkel fejlessztve testüket és egészségüket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a HERVIS üzleteiben?
close

A Hervisben sokféle híres márka található. Például a Kilimanjaro, a Benger, a Cygnus, a Snoxx, az X-Fact és a Denali. Mindegyik elérhető üzletükben és online is.

Hogyan spórolhatok pénzt a HERVIS üzleteiben?
close

A Hervis alacsony árakkal rendelkezik, és szezonális kedvezmények is vannak. Több mint 200 hazánkban és külföldön működő üzletében a Hervis rengeteg terméket forgalmaz, és a piacon elérhető legjobb árakat kínálja. Általában különleges kedvezményeket kínálnak az évszakok során, és beléphetsz a Hervis Klubba is, hogy értesülhess a legújabb kedvezményeikről és új ajánlataikról.

Lesz-e HERVIS ajánlatok Black Friday?
close

Hervis elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a HERVIS versenytársait!
close

A Hervis fő versenytársai a Decathlon, az Intersport, a JD Sports, a Sports Direct és az XXL sport.

A HERVIS exkluzív előnyei
close

A Hervis felajánl egy különleges ajánlatot, amikor bejelentkezel a webáruházukba és feliratkozol a hírlevelükre. És minden nap vannak napi speciális kedvezmények is, amelyek korlátozott ideig elérhetők.

A HERVIS akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Hervis kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Hervis üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél venni új sportfelszerelést, akár a családodnak, a Decathlonban biztosan megtalálod amire szükséged van. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.hervis.hu/store/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.