REKLÁM

HERVIS heti ajánlat

HERVIS logo
HERVIS utolsó ajánlatok
HERVIS utolsó ajánlatok

HERVIS legfrissebb ajánlatai

HERVIS logo
HERVIS ajánlatok
HERVIS ajánlatok
2022. 07. 13. - 2022. 07. 18.
Szórólap Megnyitása
HERVIS logo
HERVIS ajánlatok
HERVIS ajánlatok
2022. 07. 15. - 2022. 07. 18.
Szórólap Megnyitása
HERVIS logo
HERVIS ajánlatok
HERVIS ajánlatok
2022. 07. 06. - 2022. 07. 18.
Szórólap Megnyitása
HERVIS logo
HERVIS ajánlatok
HERVIS ajánlatok
2022. 06. 02. - 2022. 07. 01.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

HERVIS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Hervis egy osztrák sport üzletlánc és a SPAR leányvállalata. A cégnek 225 üzlete van hét országban. A hazai és külföldi prémium sportmárkák széles választékát kínálják kedvező és versenyképes árakon.

HERVIS története: Mi a HERVIS?

A Hervis 1972-ben jött létre, amikor Herman Visser divatkereskedő eladta a cégét a SPAR cégcsoportnak. A nevet az eredeti tulajdonos vezeték- és vezetéknevének első betűiből állították össze. Míg eredetileg divatáruház volt, a Hervis gyorsan sportruházati cég lett, és az évek során sokféle termékkel bővült kínálatuk. 1980-ban megjelentették sportruházat-kategóriájukat, és végül 2004-ben bevezették a Hervis SportsClub-ot, az osztrák sportkereskedelem CRM-eszközét, hozzáadva stratégiájukhoz a technikai innovációt. A cég jelenleg hét országban összesen 225 Hervis sportüzletet üzemeltet. Ausztrián kívül a Hervisnek Csehországban, Szlovéniában, Németországban, Horvátországban és Magyarországon is vannak üzletei, házankban 2017-ben ünnepelték 20. évfordulójukat. A Hervis célja az, hogy a vásárlóknak biztosítsa a mozgás szabadságát, sport és szabadidős tevékenységekkel fejlessztve testüket és egészségüket.

Milyen termékeket találhatok a HERVIS üzleteiben?

A Decathlonnak hatalmas választéka van sportfelszerelésből, sportruházatból és sportcipőkből. A Hervisben találhatsz fitness- és beltéri cipőket, futócipőket, korcsolyákat, labdákat, papucsokat, túracipőket, teniszcipőket, kesztyűket, sapkákat, ingeket, nadrágokat, dzsekiket, kabátokat, fehérneműket, zoknikat, elsősegély-készleteket, hátizsákokat, kempingfelszereléseket, kerékpárokat, lámpákat, robogókat, sí- és snowboard felszereléseket, ütőket, álló kerékpárokat és edzőtermi felszereléseket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a HERVIS üzleteiben?

A Hervisben sokféle híres márka található. Például a Kilimanjaro, a Benger, a Cygnus, a Snoxx, az X-Fact és a Denali. Mindegyik elérhető üzletükben és online is.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a HERVIS üzleteiben?

A Hervis alacsony árakkal rendelkezik, és szezonális kedvezmények is vannak. Több mint 200 hazánkban és külföldön működő üzletében a Hervis rengeteg terméket forgalmaz, és a piacon elérhető legjobb árakat kínálja. Általában különleges kedvezményeket kínálnak az évszakok során, és beléphetsz a Hervis Klubba is, hogy értesülhess a legújabb kedvezményeikről és új ajánlataikról.

Ismerd meg a HERVIS versenytársait!

A Hervis fő versenytársai a Decathlon, az Intersport, a JD Sports, a Sports Direct és az XXL sport.

A HERVIS exkluzív előnyei

A Hervis felajánl egy különleges ajánlatot, amikor bejelentkezel a webáruházukba és feliratkozol a hírlevelükre. És minden nap vannak napi speciális kedvezmények is, amelyek korlátozott ideig elérhetők.

A HERVIS akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Hervis kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Hervis üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél venni új sportfelszerelést, akár a családodnak, a Decathlonban biztosan megtalálod amire szükséged van. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.hervis.hu/store/