logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorBETTERSTYLE

BETTERSTYLE akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a BETTERSTYLE Üzletek

A BetterStyle egy magyar cég, amely testápolásra és háztartási cikkekre specializálódott. Székhelye Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BETTERSTYLE

Hogyan spórolhatok pénzt a BETTERSTYLE üzleteiben?

Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak a BetterStyle-nál. Az ügyfelek megnézhetik a BetterStyle honlapján elérhető heti új akciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák azokat.

A BETTERSTYLE akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

BETTERSTYLE története: Mi a BETTERSTYLE?

A BetterStyle céget először 1928-ban alapították Nagy-Britanniában. Nem sokkal később a vállalat terjeszkedni tudott, és elkezdett más piacokra is eljutni. A vállalat 2016-ban kezdte meg működését Magyarországon. A vállalat azonban csak 2021-ben változtatta meg a nevét BetterStyle-ra, hogy ezzel is hangsúlyozza termékeit.

Jelenleg nyitva van a BETTERSTYLE ?

A BetterStyle értékesítési pontja hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között érhető el. Hétvégén az üzlet nem tart nyitva.

Hogyan vásárolhat BETTERSTYLE termékeket online

Böngésszen a BetterStyle weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. A fiókoddal regisztrálhatsz, és elkezdhetsz termékeket hozzáadni a kosaradhoz, valamint ellenőrizheted vásárlási előzményeidet, és hozzáadhatod kedvenc termékeidet a kívánságlistádhoz. Ezen kívül csatlakozhat a BetterStyle klubtagsághoz is, és élvezheti a klubtagoknak járó olcsóbb árakat, akár 23%-os megtakarítással.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BETTERSTYLE üzleteiben?

A vállalat számos helyi és nemzetközi márka, mint például a Blue Nature és az Es5ence, valamint számos más márka választékát értékesíti és forgalmazza.

Ismerd meg a BETTERSTYLE versenytársait!

A BetterStyle fő versenytársai közé tartoznak más hasonló cégek és márkák, amelyek szintén a magyarországi régióban tevékenykednek. Néhány ezek közül: Corvin Áruház, Újpesti Áruház, Alinda, MARGOT, websale.hu, Duna Áruház, Auchan, Pentele Áruház.

Hány BETTERSTYLE üzlet van az országban?

Magyarországon jelenleg egyetlen értékesítési pont található Budapesten.

A BETTERSTYLE exkluzív előnyei

A BetterStyle vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhatsz a BetterStyle levelezőlistájára, és nem maradsz le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb hírekről. Legyen az első, aki a BetterStyle legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a BETTERSTYLE

A legjobb ajánlatok a BETTERSTYLE

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a BETTERSTYLE és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.