logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorZOOLING
REKLÁM

ZOOLING legfrissebb ajánlatai

ZOOLING ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Zooling egy online kisállatbolt, amely madár, kutya és macska felszerelésekre, ápolási és higiéniai termékekre szakosodott. A cég székhelye Komáromban található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ZOOLING

ZOOLING története: Mi a ZOOLING?
close

A Zoolingot 2021-ben alapította Jankács Annamária biológus. A Zooling kifejezést azért alkotta meg, hogy az állatok iránti szeretet és törődés érzését közvetítse. A Zoolingnál a háziállatoknak szánt felszerelések, kiegészítők és eledelek árusítása mellett a vásárlók megismerkedhetnek a legújabb tudományos eredményekkel, amelyek javítják a háziállatok életét.

A Zooling szakértő csapata keményen dolgozik, hogy elárulja az állatok nevelésével és tartásával kapcsolatos tapasztalatait. Rendszeresen megosztanak értékes információkat a közösségi média fiókjaikon keresztül, és egy érdekes dolgokkal teli magazinnal rendelkeznek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a ZOOLING üzleteiben?
close

A Zooling többek között olyan jól ismert márkák termékeit forgalmazza, mint a Trixie, Beaphar, Chuckit, Furminator, Julius, Kong, Panzi, Flexi, Ferplast, Nature Land, Savic és Hagen Catit.

Hogyan spórolhatok pénzt a ZOOLING üzleteiben?
close

A Zoolinggal való spórolás egyszerű, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon és a közösségi médiahálózatokon közzétett ajánlatokat és promóciókat. Továbbá, látogasson el aAjanlatok 365 oldalra, hogy megtalálja a legújabb Zooling katalógusokat, és soha ne maradjon le egyetlen ajánlatról sem.

Ismerd meg a ZOOLING versenytársait!
close

A Zooling Magyarországon olyan állatkereskedésekkel versenyez, mint a Fressnapf, Zoo Plus, ABC Zoo, Alpha Zoo, PetDelicat, Pet King, My Pet és sok más állatkereskedés.

Jelenleg nyitva van a ZOOLING ?
close

A vásárlók a hét minden napján, a nap 24 órájában vásárolhatnak termékeket a Zooling hivatalos weboldalán keresztül. Ha további információra van szüksége, a Zooling ügyfélszolgálatával telefonon vagy e-mailben is felveheti a kapcsolatot.

Hány ZOOLING üzlet van az országban?
close

A Zoolingnak jelenleg nincsenek fizikai üzletei Magyarországon.

Hogyan vásárolhat ZOOLING termékeket online
close

Vásárolj a Zooling hivatalos online áruházán keresztül, és 1-2 munkanapon belül megkapod a termékeket otthonodba. A fizetési lehetőségek között szerepel az utánvétes fizetés kártyával vagy készpénzzel és banki átutalással. Ha nem elégedett a vásárlással, 14 napon belül visszaküldheti azt. A pénzét 2 héten belül visszatérítjük, miután az árut visszaküldte a Zooling raktárába.

A ZOOLING exkluzív előnyei
close

A vásárlók nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Zoolingnál, ha online vásárolnak, és a termékeket otthonukban kapják meg. A Zooling egy 100%-ban magyar cég, amely gyors kiszállítást, szakértő szakmai segítséget, 14 napos elállási jogot és barátságos, elérhető ügyfélszolgálatot kínál. Kövesse a Zoolingot a közösségi médiában, és szerezze be a legjobb információkat és ajánlatokat háziállatai számára.

A ZOOLING akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.