logo
REKLÁM

ROSSMANN legfrissebb ajánlatai

ROSSMANN ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Rossmann egy hatalmas európai drogérialánc, amely az egész kontinensen jelen van. A Rossman a változatos termékkínálata, a kedvező árai és a minőséges szolgáltatásai miatt közkedvelt, és ezek miatt lett ilyen sikeres.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ROSSMANN

ROSSMANN története: Mi a ROSSMANN?
close

A Rossmannt a német Hanoverben alapította Dirk Rossmann 1972-ben. Létesítése után hamar nagy sikere lett és az egyik legnagyobb európai céggé vált ezen a területen azáltal, hogy ügyesen terjeszkedett a különböző országokba. Ma több, mint 4000 boltjuk van 8 országban és körülbelül évi 10 milliárd eurós bevételük van. Boltokat nyitottak Németországban, Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Törökországban, Albániában, Koszovóban, Spanyolországban és persze Magyarországon is.

A Rossmann volt az első önkiszolgáló drogérialánc Németországban, ami hozzájárult a népszerűségéhez és gyors fejlődéséhez. Dirk Rossmann, aki ma a 70-es éveiben van, egy milliárdos, aki nem a luxusért él, hanem pénzét inkább utazásra és könyvekre költi. A céget a fiai vezetik, ő pedig a jótékonysági tevékenységeknek szenteli életét. Az egyik alapítványa szexoktatást biztosít és családtervezéssel is foglalkozik nemzetközi szinten, különösen Afrikában.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a ROSSMANN üzleteiben?
close

A Rossmann sokféle nemzetközi márkanevet forgalmaz, amikkel minőséges termékeket nyújtanak a számos európai országban. Saját márkái is vannak, mint például az Isana.

Hogyan spórolhatok pénzt a ROSSMANN üzleteiben?
close

A Rossmannak alacsony árai és rendszeres leárazásai vannak. Könnyen spórolhatsz pénzt ebben az üzletben, ha sokszor vásárolsz náluk. Az Isana termékeknek jó a minősége és kedvezőbb az áruk, hisz a Rossmann gyártja őket.

Lesz-e ROSSMANN ajánlatok Black Friday?
close

Rossmann elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a ROSSMANN versenytársait!
close

A Rossmann a többi kozmetikai céggel és drogériával verseng, mint a dm és a Notino, Müller. Ők a piacvezetők Magyarországon és számos mások országban is.

A ROSSMANN exkluzív előnyei
close

  • Ennek az üzletnek széles a termékválasztéka és mindig figyelmesen a katalógusuk minőségének megőrzésére.
  • A Rossmann exkluzív kedvezményeket biztosít a legfontosabb termékekre.
  • A Rossmann nagyon elterjedt hazánkban és sok előnyös lehetőségük van a lakosok számára. A Rossmann egy népszerű cég Magyarországon, amely mindenféle kozmetikumot, wellness terméket és egyebet árul.

A ROSSMANN akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Rossmann kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Rossmann áruházban. Csapj le a legjobb ajánlatokra ebben a pillanatban a Ajánlatok 365 segítségével és tudd meg milyen lehetőségeket kínál neked ez az üzlet. A Rossmann a legnagyobb drogérialánc, ezért itt biztosan meg fogod találni, amit keresel. Használd ki az aktuális akciókat és kezdj el okosan költekezni még ma.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://shop.rossmann.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.