REKLÁM

ROSSMANN heti ajánlat

ROSSMANN logo
ROSSMANN utolsó ajánlatok
ROSSMANN utolsó ajánlatok

ROSSMANN legfrissebb ajánlatai

ROSSMANN logo
ROSSMANN ajánlatok
ROSSMANN ajánlatok
2022. 07. 05. - 2022. 08. 01.
Szórólap Megnyitása
ROSSMANN logo
ROSSMANN ajánlatok
ROSSMANN ajánlatok
2022. 07. 08. - 2022. 07. 11.
Szórólap Megnyitása
ROSSMANN logo
ROSSMANN ajánlatok
ROSSMANN ajánlatok
2022. 06. 28. - 2022. 07. 07.
Szórólap Megnyitása
ROSSMANN logo
ROSSMANN ajánlatok
ROSSMANN ajánlatok
2022. 06. 14. - 2022. 06. 25.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

ROSSMANN ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Rossmann egy hatalmas európai drogérialánc, amely az egész kontinensen jelen van. A Rossman a változatos termékkínálata, a kedvező árai és a minőséges szolgáltatásai miatt közkedvelt, és ezek miatt lett ilyen sikeres.

ROSSMANN története: Mi a ROSSMANN?

A Rossmannt a német Hanoverben alapította Dirk Rossmann 1972-ben. Létesítése után hamar nagy sikere lett és az egyik legnagyobb európai céggé vált ezen a területen azáltal, hogy ügyesen terjeszkedett a különböző országokba. Ma több, mint 4000 boltjuk van 8 országban és körülbelül évi 10 milliárd eurós bevételük van. Boltokat nyitottak Németországban, Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Törökországban, Albániában, Koszovóban, Spanyolországban és persze Magyarországon is. A Rossmann volt az első önkiszolgáló drogérialánc Németországban, ami hozzájárult a népszerűségéhez és gyors fejlődéséhez. Dirk Rossmann, aki ma a 70-es éveiben van, egy milliárdos, aki nem a luxusért él, hanem pénzét inkább utazásra és könyvekre költi. A céget a fiai vezetik, ő pedig a jótékonysági tevékenységeknek szenteli életét. Az egyik alapítványa szexoktatást biztosít és családtervezéssel is foglalkozik nemzetközi szinten, különösen Afrikában.

Milyen termékeket találhatok a ROSSMANN üzleteiben?

A Rossmannak sokszínű a termékkínálata. Vannak szépségápolási- és higiéniai termékeik, és egyéb drogériai áruk. Ez az egyik legnagyobb üzlet Európában a gyors fejlődésének és tágas katalógusuknak köszönhetően..

Milyen márkanevekkel találkozhatok a ROSSMANN üzleteiben?

A Rosssmann sokféle nemzetközi márkanevet forgalmaz, amikkel minőséges termékeket nyújtanak a számos európai országban. Saját márkái is vannak, mint például az Isana.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a ROSSMANN üzleteiben?

A Rossmannak alacsony árai és rendszeres leárazásai vannak. Könnyen spórolhatsz pénzt ebben az üzletben, ha sokszor vásárolsz náluk. Az Isana termékeknek jó a minősége és kedvezőbb az áruk, hisz a Rossmann gyártja őket.

Ismerd meg a ROSSMANN versenytársait!

A Rossmann a többi kozmetikai céggel és drogériával verseng, mint a dm és a Müller. Ők a piacvezetők Magyarországon és számos mások országban is.

A ROSSMANN exkluzív előnyei

  • Ennek az üzletnek széles a termékválasztéka és mindig figyelmesen a katalógusuk minőségének megőrzésére.
  • A Rossmann exkluzív kedvezményeket biztosít a legfontosabb termékekre.
  • A Rossman nagyon elterjedt hazánkban és sok előnyös lehetőségük van a lakosok számára. A Rossman egy népszerű cég Magyarországon, amely mindenféle kozmetikumot, wellness terméket és egyebet árul.

A ROSSMANN akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Rossmann kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Rossmann áruházban. Csapj le a legjobb ajánlatokra ebben a pillanatban a Ajánlatok 365 segítségével és tudd meg milyen lehetőségeket kínál neked ez az üzlet. A Rossmann a legnagyobb drogérialánc, ezért itt biztosan meg fogod találni, amit keresel. Használd ki az aktuális akciókat és kezdj el okosan költekezni még ma.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://shop.rossmann.hu/