REKLÁM

ROSSMANN heti ajánlat

ROSSMANN utolsó ajánlatok
ROSSMANN utolsó ajánlatok

ROSSMANN legfrissebb ajánlatai

ROSSMANN logo
ROSSMANN ajánlatok

ROSSMANN ajánlatok

4 nap maradt
Szórólap Megnyitása
ROSSMANN logo
ROSSMANN ajánlatok

ROSSMANN ajánlatok

Érvényes aug. 29.
Szórólap Megnyitása
ROSSMANN logo
ROSSMANN ajánlatok

ROSSMANN ajánlatok

Érvényes aug. 6.
Szórólap Megnyitása
ROSSMANN logo
ROSSMANN ajánlatok

ROSSMANN ajánlatok

Érvényes júl. 23.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM
Open

A Rossmann egy hatalmas európai drogérialánc, amely az egész kontinensen jelen van. A Rossman a változatos termékkínálata, a kedvező árai és a minőséges szolgáltatásai miatt közkedvelt, és ezek miatt lett ilyen sikeres.

Open

A Rossmannt a német Hanoverben alapította Dirk Rossmann 1972-ben. Létesítése után hamar nagy sikere lett és az egyik legnagyobb európai céggé vált ezen a területen azáltal, hogy ügyesen terjeszkedett a különböző országokba. Ma több, mint 4000 boltjuk van 8 országban és körülbelül évi 10 milliárd eurós bevételük van. Boltokat nyitottak Németországban, Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Törökországban, Albániában, Koszovóban, Spanyolországban és persze Magyarországon is. A Rossmann volt az első önkiszolgáló drogérialánc Németországban, ami hozzájárult a népszerűségéhez és gyors fejlődéséhez. Dirk Rossmann, aki ma a 70-es éveiben van, egy milliárdos, aki nem a luxusért él, hanem pénzét inkább utazásra és könyvekre költi. A céget a fiai vezetik, ő pedig a jótékonysági tevékenységeknek szenteli életét. Az egyik alapítványa szexoktatást biztosít és családtervezéssel is foglalkozik nemzetközi szinten, különösen Afrikában.

Open

A Rossmannak sokszínű a termékkínálata. Vannak szépségápolási- és higiéniai termékeik, és egyéb drogériai áruk. Ez az egyik legnagyobb üzlet Európában a gyors fejlődésének és tágas katalógusuknak köszönhetően..

Open

A Rosssmann sokféle nemzetközi márkanevet forgalmaz, amikkel minőséges termékeket nyújtanak a számos európai országban. Saját márkái is vannak, mint például az Isana.

Open

A Rossmannak alacsony árai és rendszeres leárazásai vannak. Könnyen spórolhatsz pénzt ebben az üzletben, ha sokszor vásárolsz náluk. Az Isana termékeknek jó a minősége és kedvezőbb az áruk, hisz a Rossmann gyártja őket.

Open

A Rossmann a többi kozmetikai céggel és drogériával verseng, mint a dm és a Müller. Ők a piacvezetők Magyarországon és számos mások országban is.

Open
  • Ennek az üzletnek széles a termékválasztéka és mindig figyelmesen a katalógusuk minőségének megőrzésére.
  • A Rossmann exkluzív kedvezményeket biztosít a legfontosabb termékekre.
  • A Rossman nagyon elterjedt hazánkban és sok előnyös lehetőségük van a lakosok számára. A Rossman egy népszerű cég Magyarországon, amely mindenféle kozmetikumot, wellness terméket és egyebet árul.
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Rossmann kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Rossmann áruházban. Csapj le a legjobb ajánlatokra ebben a pillanatban a Ajánlatok 365 segítségével és tudd meg milyen lehetőségeket kínál neked ez az üzlet. A Rossmann a legnagyobb drogérialánc, ezért itt biztosan meg fogod találni, amit keresel. Használd ki az aktuális akciókat és kezdj el okosan költekezni még ma.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://shop.rossmann.hu/

REKLÁM