logo
homeIcon
  1. separatorLidl
  2. separatorAjánlatok
  3. separatorÉrvényes eddig: 2024. 05. 19.

Lidl különleges ajánlata

Érvényes ettől: 2024. május 16. eddig: 2024. május 19.

REKLÁM
doubleCaretBack
12...89
doubleCaretForward
REKLÁM
Fantasztikus Extra Akciók - 1
next
doubleCaretBack
12...89
doubleCaretForward
REKLÁM
REKLÁM

Megérkezett a legújabb Lidl prospektus!

Az új Lidl prospektus 2024. május 16. és 2024. május 19. között érvényes.

A több mint 8 oldalnyi ajánlat, promóció és kedvezmény között elképesztő megtakarítási lehetőségeket talál a Hipermarketek és Szupermarketek termékeken.

Keresse meg az Önhöz közeli Lidl üzletet, és használja ki az összes kedvezményt, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja a pénzéért. Felejtse el az emelkedő árakat és a magas inflációt. A Ajanlatok 365 olcsó árakat és egyedülálló kedvezményeket kínál a Lidl és sok más Hipermarketek és Szupermarketek üzletben az egész országban.

Minden nap friss prospektusaink vannak, ezért győződjön meg róla, hogy hamarosan visszatér, hogy még több Lidl Aajánlatot találjon! Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalra, hogy még ma elkezdhessen takarékoskodni.

REKLÁM
REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.