logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorJYSK
  3. separatorAjánlatok

JYSK legfrissebb ajánlatai

REKLÁM

REKLÁM

REKLÁM

Bútor egyéb ajánlatai

REKLÁM

Milyen termékeket találhatok a JYSK üzleteiben?

A Jysk a háztartási cikkek széles választékát kínálja. Árulnak matracokat, bútorokat, készülékeket, dekorációkat és még sok minden mást. Minden szobához lehet náluk találni termékeket, a kerthez, öltözőhöz, valamint textil termékek is vannak, például függönyök, párnák, takarók stb.

Ismerd meg a JYSK versenytársait!

A Jysk azokkal az üzletekkel verseng, amelyek szintén háztartási cikkeket, textilt és bútorokat árusítanak. Leginkább a Tescoval versenyzik, mert náluk is szinte minden megtalálható, valamint a Momax, Möbelixel és az IKEA-val, akiknek hasonló a termékkínálatuk.
REKLÁM

Bútor kategória egyéb márkái

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.