REKLÁM

IKEA heti ajánlat

IKEA logo
IKEA utolsó ajánlatok
IKEA utolsó ajánlatok

IKEA legfrissebb ajánlatai

IKEA logo
IKEA katalógus
IKEA katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
IKEA logo
IKEA katalógus
IKEA katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
IKEA logo
IKEA ajánlatok
IKEA ajánlatok
2021. 09. 10. - 2022. 07. 01.
Szórólap Megnyitása
IKEA logo
IKEA katalógus
IKEA katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

IKEA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az IKEA egy nemzetközi áruházlánc, amely bútorokat, készülékeket és lakberendezési kiegészítőket forgalmaz az egész világon. Ez a világ legnagyobb kiskereskedője ezen a területen és folyamatosan fejlődnek és terjeszkednek. Az IKEA gazdaságos lakberendezési lehetőségeket kínál.

IKEA története: Mi az IKEA?

Az IKEA egy multinacionális vállalat, amely bútorokat és lakberendezési cikkeket forgalmaz. 1973-ban alapította Ingvar Kamprad, aki akkor még csak 17 éves volt. A cégnek hamar nagy sikere lett és 2008-ban az IKEA lett a legnagyobb bútorkereskedő a világon. A konkurencia ellenére is sikerült megtartani a vezetői posztot és sok-sok országba kiterjesztették hatáskörüket. A cég neve négy különböző elem összekovácsolásából jött létre: az alapító nevének és vezetéknevének első betűiből, valamint az Elmtaryd nevű családi farm és az Agunnaryd nevű falu első betűiből, ahonnan származik. Az IKEA sokféle bútort és lakberendezést készít és forgalmaz, amelyek leginkább a minimalista, modernista és környezetbarát jellegükről ismertek. Kényelmesek és maga a vásárló szerelheti őket össze. Az IKEA az üzleti stratégiájának köszönhetően kifejezetten olcsón tudja árusítani termékeit. Jelenleg 433 IKEA üzlet található 52 országban. A cégnek 40 millió dollár bevétele van minden évben. Termékkatalógusa több, mint 12 ezer cikkből áll és több, mint 2 milliárd ember látogat el az IKEA weboldalára minden évben. Az IKEA a fa egyik legnagyobb felhasználója a világon – a kereskedelemben kapható összes fának 1%-át használják fel.

Milyen termékeket találhatok az IKEA üzleteiben?

Az IKEA a lakberendezési cikkek széles választékát kínálja. Kapható náluk bútorzat minden szobához, valamint készülékek, konyhák, konyhai felszerelés, edények, szőnyegek, játékok, dekorációk és még sok minden más. Az IKEA-nak saját katalógusa van és termékeit könnyen fel lehet ismerni a kinézetükről, hisz az egyszerű alakokról és a fényes színekről ismertek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az IKEA üzleteiben?

Az IKEA a termékeit maga tervezi meg és készíti el, ami jelentősen csökkenti az árakat. Ez a márka nagyon népszerű, mert a termékeknek jó a minősége, nem kerülnek sokba és a modern otthon berendezésére lettek tervezve.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt az IKEA üzleteiben?

Az IKEA-nak alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak. Az IKEA eszmének köszönhetően nagyon kedvezők az árak és kevésbé pénzigényes, mint a többi bútorzati áruház. Az IKEA olyan cikkeket árul, amik jól passzolnak egymáshoz, és amikkel az egész otthonod berendezheted.

Ismerd meg az IKEA versenytársait!

Az IKEA a többi bútorzati áruházlánccal verseng és jelenleg a világ vezető pozícióján áll. Magyarországon az olyan áruházláncokkal verseng, mint a Möbelix, akiknek hasonló a termékkatalógusuk. Az IKEA a kedvező árai miatt különleges és az eszméje miatt, amivel nem igazán tud felérni a többi konkurens.

Az IKEA exkluzív előnyei

  • Ennek az áruházláncnak sokféle olcsó bútora van, amik praktikusak és vonzóak.
  • Az IKEA-nak exkluzív akciói vannak, valamint kiszállítási és visszaszolgáltatási lehetőségei is.
  • Az IKEA a saját termékeit árulja és hatalmas termékkatalógusa van. Az IKEA a világ első számú bútorzati forgalmazója. Sokak számára ez a kedvenc választás, ha az otthon berendezéséről van szó, hisz ő náluk találhatók a legkedvezőbb opciók számos országban.

Az IKEA akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb IKEA kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az IKEA aktuális ajánlatait és vedd meg a legjobb háztartási cikkeket, bútorokat, készülékeket, játékokat és bármit, amire otthonodnak szüksége van. El sem fogod hinni milyen elképesztően nézhet ki otthonod az IKEA bútorokkal. Használd ki az aktuális ajánlatokat, hogy végre feldobhasd otthonod hangulatát anélkül, hogy sokat költenél rá. A Ajánlatok 365 segítségével megtalálhatod a legjobb leárazásokat, jutalomprogramokat és a pénzmegtakarítás egyéb módjait ebben a nemzetközi üzletben. Derítsd ki miért olyan sokak számára az IKEA az első számú választás az egész világon.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.ikea.com/hu/hu/