logo

TESCO legfrissebb ajánlatai

REKLÁM
REKLÁM
REKLÁM

Szupermarketek egyéb ajánlatai

REKLÁM

Milyen termékeket találhatok a TESCO üzleteiben?

A Tesco fokozatosan bővítette termékkatalógusát. Már a kezdetektől fogva árulnak ételt, gyümölcsöt, zöldséget és hasonló árukat. A 60-as években kezdték bővíteni kínálatukat könyvekkel, ruhákkal, kellékekkel, bútorokkal, játékokkal és szolgáltatásokkal, mint például az internetes és telefonos szolgáltatások.

Ismerd meg a TESCO versenytársait!

A Tesco a többi áruházlánccal és diszkont üzlettel verseng, mint például a Auchan ,Spar, Lidl, az Aldi és a többiek. A Európában elterjedt nemzetközi üzletláncokkal is folyamatos versenyben van, mint például a Careffour.
REKLÁM

Szupermarketek kategória egyéb márkái

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.