logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorTAKKO
  3. separatorAjánlatok

TAKKO legfrissebb ajánlatai

REKLÁM
REKLÁM
REKLÁM

Ruházat egyéb ajánlatai

REKLÁM

Milyen termékeket találhatok a TAKKO üzleteiben?

A Takko elsősorban ruházati kiskereskedelmi vállalat, amely ruházatot kínál férfiaknak, nőknek és gyerekeknek, kisgyermekeknek és csecsemőknek. Van egy plus size kollekciójuk is. A ruházati cikkek széles választékáról ismertek: ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, felsőket, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknikat, hálóingeket, blézereket és pulóvereket árulnak.

Ismerd meg a TAKKO versenytársait!

A Takko fő versenytársai a C&A, a Zara, a H&M, a Bonprix és a Mango. A cég a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változóak.
REKLÁM

Ruházat kategória egyéb márkái

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.