logo

MENTAVILL legfrissebb ajánlatai

REKLÁM

REKLÁM

REKLÁM

háztartási cikkek egyéb ajánlatai

REKLÁM

Milyen termékeket találhatok a MENTAVILL üzleteiben?

A Mentavill üzleteiben a kapcsolóktól, lámpáktól, audio- és videokiegészítőktől, vízszint-szabályozóktól és elektromos autótöltőktől kezdve a fényforrásokon, csatlakozókon, elosztókon, vezetékeken és akkumulátorokon át bármit beszerezhet. Lehetőség van továbbá szerszámok, például vágógépek, csavarhúzók, fogók és kalapácsok, valamint biztonsági termékek vásárlására is. Számos háztartási készüléket is talál, mint például kazánokat, fűtőtesteket vagy rovarcsapdákat.

Ismerd meg a MENTAVILL versenytársait!

A Mentavill egy nagyobb univerzum része, amely barkácstermékeket és háztartási cikkeket árul. Néhány márka, amely ezt a csoportot alkotja: Elektrikstore, Daniella, Mixvill, Obi, Lampahaz, Vilagitas Center, Androd, Bauhaus, Expert, SzerszamKell, Otthon Depo és Praktiker.
REKLÁM

háztartási cikkek kategória egyéb márkái

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.