MENTAVILL legfrissebb ajánlatai

REKLÁM

REKLÁM

háztartási cikkek egyéb ajánlatai

REKLÁM

Milyen termékeket találhatok a MENTAVILL üzleteiben?

A Mentavill üzleteiben a kapcsolóktól, lámpáktól, audio- és videokiegészítőktől, vízszint-szabályozóktól és elektromos autótöltőktől kezdve a fényforrásokon, csatlakozókon, elosztókon, vezetékeken és akkumulátorokon át bármit beszerezhet. Lehetőség van továbbá szerszámok, például vágógépek, csavarhúzók, fogók és kalapácsok, valamint biztonsági termékek vásárlására is. Számos háztartási készüléket is talál, mint például kazánokat, fűtőtesteket vagy rovarcsapdákat.

Ismerd meg a MENTAVILL versenytársait!

A Mentavill egy nagyobb univerzum része, amely barkácstermékeket és háztartási cikkeket árul. Néhány márka, amely ezt a csoportot alkotja: Elektrikstore, Daniella, Mixvill, Obi, Lampahaz, Vilagitas Center, Androd, Bauhaus, Expert, SzerszamKell, Otthon Depo és Praktiker.

REKLÁM

Lesz-e MENTAVILL ajánlatok Black Friday?

Mentavill elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

BAUHAUS
BAUHAUS
OBI
OBI
PRAKTIKER
PRAKTIKER
HOFFMANN  GROUP
HOFFMANN GROUP
BODROGI BAU
BODROGI BAU
DR. PADLÓ
DR. PADLÓ
REKLÁM