REKLÁM

PRÍMA heti ajánlat

PRÍMA logo
PRÍMA utolsó ajánlatok
PRÍMA utolsó ajánlatok

PRÍMA legfrissebb ajánlatai

PRÍMA logo
PRÍMA ajánlatok
PRÍMA ajánlatok
2022. 07. 06. - 2022. 08. 01.
Szórólap Megnyitása
PRÍMA logo
PRÍMA ajánlatok
PRÍMA ajánlatok
2022. 06. 17. - 2022. 06. 23.
Szórólap Megnyitása
PRÍMA logo
PRÍMA ajánlatok
PRÍMA ajánlatok
2022. 05. 26. - 2022. 07. 01.
Szórólap Megnyitása
PRÍMA logo
PRÍMA ajánlatok
PRÍMA ajánlatok
2022. 05. 20. - 2022. 05. 26.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

PRÍMA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Príma egy magyar hipermarket, amely a CBA csoport tulajdonában van. Az online vásárlásra és a szolgáltatásokra specializálódtak, és az egyik legjobb webáruházat kínálják élelmiszerek, kellékek, készülékek, kozmetikumok és kisállattartási termékek vásárlásához.

PRÍMA története: Mi a PRÍMA?

A Prímát 1992-ben alapította 17 élelmiszerüzlet, amelyek 10 különböző eladó tulajdonában voltak Budapesten, Magyarországon. 1995-ben a vállalat beüzemelte saját raktárát és gyorsan megkezdte a terjeszkedését, amely hatalmas sikerrel járt az egész országban, ezért jelen vannak a kisebb vidéki területeken is. 2001-ben a Príma terjeszkedni kezdett más európai országokba is, kezdve a határos országokkal. A Príma a CBA család hipermarket-lehetősége, amely egy szupermarketet és egy áruházat ötvözve kényelmes és megfizethető lehetőséget kínál azok számára, akik mindent egy vásárlással meg szeretnének venni. A Príma egyben Európa egyik legnagyobb online hipermarkete, és vásárlók ezreit látja el, hogy azok biztonságos és kényelmesen férhessenek hozzá kedvenc termékeikhez. Ma a Prima több mint 118 üzletet működtet Magyarországon. A társaság nemrégiben jelentette be, hogy sok új boltot nyitnak 2021-ben országszerte.

Milyen termékeket találhatok a PRÍMA üzleteiben?

A Prímában a termékek széles kínálata kapható. A legtöbb Príma üzlet fagyasztott ételeket, italokat, húst, bort, péksüteményeket és készülékeket árul.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PRÍMA üzleteiben?

A Prímában sok-sok márkák közül lehet válogatni. A legismertebb márkák között a Milka, a Danone, a Mizo, a Nescafe, a Maggi, a Globus, a Asahi, a Pilsner, a Coca Cola, a Johnson & Johnson, a Rauch, a Bravo, a Piros, a Rama és a Herz vannak.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a PRÍMA üzleteiben?

A Príma a CBA prémium minőségű üzlete. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók.

Ismerd meg a PRÍMA versenytársait!

A Prímamás szupermarketekkel verseng, valamint helyi üzletekkel és fagyasztott-élelmiszer márkákkal, amelyek nem ugyanazt a szállítási szolgáltatást kínálják. Legnagyobb versenytársai a COOP, a SPAR, a LIDL és az ALDI.

A PRÍMA exkluzív előnyei

Létrehozhatsz egy fiókot, hogy hozzájuss az exkluzív előnyökhöz, vagy a weboldalukon az akciós részre lépve a prémium termékekre vonatkozó legjobb ajánlatokhoz is hozzájuthatsz.

A PRÍMA akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Príma kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Príma üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha prémium minőségű termékekre vágysz megfizethető áron , akkor a Prímára mindig számíthasz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://prima.hu/