REKLÁM

MÜLLER heti ajánlat

MÜLLER logo
MÜLLER utolsó ajánlatok
MÜLLER utolsó ajánlatok

MÜLLER legfrissebb ajánlatai

MÜLLER logo
MÜLLER katalógus
MÜLLER katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
MÜLLER logo
MÜLLER ajánlatok
MÜLLER ajánlatok
2022. 04. 29. - 2022. 05. 05.
Szórólap Megnyitása
MÜLLER logo
MÜLLER ajánlatok
MÜLLER ajánlatok
2022. 04. 29. - 2022. 05. 12.
Szórólap Megnyitása
MÜLLER logo
MÜLLER ajánlatok
MÜLLER ajánlatok
2022. 03. 02. - 2022. 05. 01.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

MÜLLER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Müller egy londoni székhelyű kiskereskedelmi áruházlánc, bár eredetileg Németországból származik. Sok üzletük van Európában és nagyon elismert és közkedvelt választás nagyon sok országban.

MÜLLER története: Mi a MÜLLER?

A Müllert 1953-ban alapította Erwin Franz Müller, aki egy borbély volt. A céget a németországi Ulmban nyitotta és hamar nagy sikert aratott. Körülbelül egy évtized alatt a cég kiterjedt más német városokra is, mint például Munich és Karlsruhe. 1978-ban több, mint 100 milliós bevétele volt nemzeti valutában és azóta is folyamatosan növekszik. A 80-as években 59 újabb boltot nyitottak, majd 1990-ben még 86-ot.
Ma a cégnek 34 ezer alkalmazottja van és körülbelül 2.5 milliárd euró éves bevétele van. Több, mint 800 boltjuk van 7 európai országban, ebből 36 Magyarországon található. A többi ország, ahol tevékenykednek Ausztria, Horvátország, Németország, Szlovénia, Spanyolország és Svájc. A Müller egy kiemelkedő cég a bő termékkatalógusa miatt, és egyik legfőbb sajátossága, hogy német termékeket importál a többi európai országba, ezért náluk mindig másmilyen termékeket lehet kapni, mint a többi boltban. Fantasztikus választás azoknak, akik kiváló minőségű, eredeti német termékeket szeretnének vásárolni.

Milyen termékeket találhatok a MÜLLER üzleteiben?

A Müller elsősorban kozmetikumokat és illatszereket árusító drogéria. Körülbelül 50 ezer drogériai terméket árul és a szépségápolásra és az egészségre fókuszál. Lehet náluk kapni egészséges ételeket és diétás étrendkiegészítőket, mindennapi kellékeket, játékokat, könyveket, lemezeket, írószereket, édességeket és még sok minden mást. Katalógusuk tartalma meghaladja a 188 terméket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MÜLLER üzleteiben?

A Müller a kiváló minőségű márkák termékeit árulja, leginkább a német márkákat, minden egyes országban, ahol vannak üzleteik. Ez hozzáférést biztosít a fogyasztóknak az eredeti német termékekhez, mint például a Nutella.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a MÜLLER üzleteiben?

A Müllerben alacsony árak vannak és nagy kedvezmények is szoktak lenni. Speciális promóciókat is kínálnak a különböző termékekre.

Ismerd meg a MÜLLER versenytársait!

A Müller a többi kozmetikai céggel és drogériával verseng, mint például a dm. A széleskörű kínálattal rendelkező áruházakkal is versenyben van, mint a Tesco.

A MÜLLER exkluzív előnyei

  • Ennek az áruházláncnak széles termékkollekciója van, amelyben csak a legjobb minőségű termékek jelenhetnek meg.
  • A Müller eredeti német termékeket árul.
  • A Müller exkluzív kedvezményeket is kínál az importált termékekre. A Müller egy népszerű üzlet Magyarországon, amely a kozmetikumok, étrendkiegészítők, szépségápolási és egyéb termékek széles választékát kínálja.

A MÜLLER akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Müller kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Müller áruházban. Szerezd meg a legeslegjobb kozmetikumokat és élvezd a hatalmas termékkínálatot és speciális ajánlatokat. A Ajánlatok 365 elhozza neked a legjobb akciókat, katalógusokat és promóciókat, hogy összehasonlíthasd a Müller árait a versenytársak áraival, és ne kelljen felesleges időt és pénzt pazarolnod. Vedd meg az eredeti német termékeket és élvezd a kiváló minőséget kedvező áron.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.mueller.co.hu/