REKLÁM

METRO heti ajánlat

METRO logo
METRO utolsó ajánlatok
METRO utolsó ajánlatok

METRO legfrissebb ajánlatai

METRO logo
METRO ajánlatok
METRO ajánlatok
2022. 06. 30. - 2022. 07. 13.
Szórólap Megnyitása
METRO logo
METRO ajánlatok
METRO ajánlatok
2022. 06. 30. - 2022. 07. 13.
Szórólap Megnyitása
METRO logo
METRO ajánlatok
METRO ajánlatok
2022. 06. 30. - 2022. 07. 13.
Szórólap Megnyitása
METRO logo
METRO ajánlatok
METRO ajánlatok
2022. 06. 30. - 2022. 07. 27.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

METRO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Metro egy tagságos önkiszolgáló ‘Cash & Carry’, azaz fizesd-és-vidd nagykereskedelmi áruházlánc. Német székhelyű és nemzetközi szinten tevékenykednek. A Metro az üzleti ügyfelekre specializálódik és nagyon népszerű cég a vállalkozók körében.

METRO története: Mi a METRO?

A Metro egy Cash & Carry üzleteket üzemeltető cég, amely általában inkább az üzleti ügyfelekre összpontosít, akik nagy tételekben vásárolnak, nem a magánvevőkre. 670 boltjuk van 24 európai és ázsiai országban, és a világ egyik legnagyobb nagykereskedője. A Metrot 1964-ben alapították Ernst Schmidt és Wilhelm Schmidt-Ruthenbeck. Az első nagykereskedelmi központot Metronak hívták és Essenben nyílt meg. 1964-ben az alapítók társultak a Schell család cégéhez, hogy létrehozzanak egy közös Cash & Carry vállalkozást. A koncepció akkoriban forradalmi volt és hatalmas sikert aratott. Ennek köszönhetően a Metro felvirágzott és elterjedt a világon, így ma 16 millió professzionális ügyfél él a szolgáltatásaik adta lehetőségekkel.

Milyen termékeket találhatok a METRO üzleteiben?

A Metronak széleskörű a választéka. Termékkatalógusukban több, mint 20 ezer élelmiszeri cikk és 30 ezer nem-élelmiszeri cikk szerepel, amely arra lett kitalálva, hogy az éttermek, hotelek és egyéb vállalkozások megtaláljanak benn mindent, ami a sikerükhöz szükséges. Az áruházak friss és tartósított élelmiszereket is árulnak. Ez egy minden-az-egyben üzlet sok különböző vállalkozás számára, és a Cash & Carry koncepció mai napig egy népszerű és keresett megoldás.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a METRO üzleteiben?

A Metro több, mint 50 ezer különböző termékből álló katalógusában nagyon sok márkanév megtalálható. A legjobb opciókat kínálják a professzionális ügyfeleknek az igényeiknek megfelelően. Az ínyenc ételeket felszolgáló és minőséges konyhával rendelkező éttermek például a Metro Chef márkanév termékeiből szoktak válogatni.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a METRO üzleteiben?

A Metronak alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak a vállalatok számára. Sok pénzt meg lehet takarítani nagykereskedelmi vásárlással nagy tételekben. A Metro az üzleti ügyfelekre specializálódik, ami azt jelenti, hogy a termékei kifejezetten a vállalatok szükségleteire és igényeire lettek kitalálva, és akik náluk vásárolnak, azok számítanak az elvárt kiváló minőségre.

Ismerd meg a METRO versenytársait!

A Metro a többi Cash & Carry áruházzal és a nagykereskedőkkel verseng. Ezek közé tartoznak például a Carrefour és a Walmart. A Metronak sikerült az egyik legsikeresebb nagykereskedővé válni ezen a területen a specializálódásuknak köszönhetően.

A METRO exkluzív előnyei

  • Ebben az áruházláncban sok olcsó terméke megtalálható és nagy tételekben is lehet vásárolni, hogy az ár még kedvezőbb legyen.
  • A Metro olyan termékeket forgalmaz, amelyek kifejezetten a vállalatoknak szólnak.
  • A Metro elképesztően sok terméket árul és folyamatosan fejlődnek és terjeszkednek, így még több vállalkozóhoz tudnak majd eljutni. A Metro egy növekvő cég Magyarországon és a többi országban. Egyedi termékkészlettel rendelkeznek és náluk van az egyik leghosszabb termékkatalógus. Megadja a vállalkozóknak azt a lehetőséget, hogy egy helyen beszerezzenek mindent, amire szükségük van, és azonnal el is vihessék.

A METRO akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Metro kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és virágoztasd fel vállalkozásod a legminőségesebb termékekkel. Itt mindent megtalálsz, ami a terved megvalósításához szükséges. A Metro az üzleti ügyfelekre specializálódott és nálunk az egyik legjobb választás az áru nagykereskedelmi beszerzésére. Cash & Carry koncepcióval működik és tagság szükséges a vásárláshoz, ami hozzáférést nyújt az exkluzív előnyökhöz és az 50 ezer termékből álló katalógushoz. Találd meg a legjobb opciókat a vállalkozásod sikeréhez és spórolj pénzt a Metro alacsony áraival és akcióival, amelyeket a Ajánlatok 365 mutat meg neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.metro.hu/