logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorBONPRIX
  3. separatorAjánlatok

BONPRIX legfrissebb ajánlatai

REKLÁM
REKLÁM
REKLÁM

Ruházat egyéb ajánlatai

REKLÁM

Milyen termékeket találhatok a BONPRIX üzleteiben?

A Bonprix számos textilterméket, valamint készülékeket, bútorokat, játékokat, ékszereket, órákat és illatanyagokat kínál. Divatkatalógusukról ismertek, amely ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, pulóvereket, felsőket, munkaruhákat, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknit, hálóingeket, blézereket és kismamaruhákat tartalmaz. Bőséges plus size kínálatuk van férfiak és nők számára.

Ismerd meg a BONPRIX versenytársait!

A Bonprix-nek helyi és nemzetközi versenytársai is vannak. A legfontosabbak közül néhány: Takko,H&M, C&A, Kik, Lesara, mytheresa. com, Neiman Marcus, NET-A-PORTER és BOP. A helyi versenytársai közé a német kiskereskedelmi üzletek tartoznak, bár értékesítési stratégiájuk elsősorban a katalógus- és az e-kereskedelemre összpontosít.
REKLÁM

Ruházat kategória egyéb márkái

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.