homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorBONPRIX
  3. separatorAjánlatok

BONPRIX legfrissebb ajánlatai

REKLÁM

REKLÁM

Ruházat egyéb ajánlatai

REKLÁM

Milyen termékeket találhatok a BONPRIX üzleteiben?

A Bonprix számos textilterméket, valamint készülékeket, bútorokat, játékokat, ékszereket, órákat és illatanyagokat kínál. Divatkatalógusukról ismertek, amely ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, pulóvereket, felsőket, munkaruhákat, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknit, hálóingeket, blézereket és kismamaruhákat tartalmaz. Bőséges plus size kínálatuk van férfiak és nők számára.

Ismerd meg a BONPRIX versenytársait!

A Bonprix-nek helyi és nemzetközi versenytársai is vannak. A legfontosabbak közül néhány: Takko,H&M, C&A, Kik, Lesara, mytheresa. com, Neiman Marcus, NET-A-PORTER és BOP. A helyi versenytársai közé a német kiskereskedelmi üzletek tartoznak, bár értékesítési stratégiájuk elsősorban a katalógus- és az e-kereskedelemre összpontosít.

REKLÁM

Lesz-e BONPRIX ajánlatok Black Friday?

Bonprix elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

REKLÁM

Ruházat kategória egyéb márkái

REKLÁM