REKLÁM

PRAKTIKER heti ajánlat

PRAKTIKER logo
PRAKTIKER utolsó ajánlatok
PRAKTIKER utolsó ajánlatok

PRAKTIKER legfrissebb ajánlatai

PRAKTIKER logo
PRAKTIKER katalógus
PRAKTIKER katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
PRAKTIKER logo
PRAKTIKER ajánlatok
PRAKTIKER ajánlatok
2022. 05. 06. - 2022. 05. 17.
Szórólap Megnyitása
PRAKTIKER logo
PRAKTIKER ajánlatok
PRAKTIKER ajánlatok
2022. 04. 22. - 2022. 05. 03.
Szórólap Megnyitása
PRAKTIKER logo
PRAKTIKER katalógus
PRAKTIKER katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

PRAKTIKER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Praktier eredetileg egy európai áruházlánc volt, melynek több országban is voltak üzleteik. Bár a neve továbbra is megmaradt, a működése megváltozott és az üzletek más tulajdonosok bírtokában vannak ma, akik folytatják a minőséges műszaki áruk forgalmazását.

PRAKTIKER története: Mi a PRAKTIKER?

A Praktikert 1978-ban alapították. Az első boltjuk Luxemburgban nyílt meg és az ASKO tulajdonában volt, míg a központi irodájukat Hamburgba helyezték. A céget megvásárolta a Metro, a nemzetközi nagykereskedési áruházlánc, amikor az ASKO társult ehhez a szervezethez. A cég kisebb áruházláncokat és boltokat vásárolt meg, amelyek a DIY (csináld magad) szektorra és az építőanyagokra fókuszáltak. Az idő múlásával a Metro kilépett a cégből, ami jelentős problémákhoz vezetett, de a Praktiker ennek ellenére még mindig aktív résztvevője az európai piacnak. Magyarországon a Praktiker névjegy alatt működő üzleteket a Papag, majd a Wallis Group vették meg. A Praktiker névjegyet ma is használják Bulgáriában, Görögországban és Törökországban. 2016 óta üzemel a praktiker.de weboldal is, egy online lakásfelújításra kitalált webáruház, ami a cég nevét viseli. Magyarországon 20 Praktiker áruház található.

Milyen termékeket találhatok a PRAKTIKER üzleteiben?

A Praktiker mindenféle terméket árul a DIY (csináld magad) projektekhez, barkácsoláshoz, lakásfelújításhoz, építéshez és javításhoz. Ezekhez tartoznak az építőanyagok, szerszámok, útmutatók, kellékek és még sok minden más. Árulnak műszaki cikkeket, készülékeket, dekorációs elemeket és mindent, amire a ház felújítása során szükség lehet.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PRAKTIKER üzleteiben?

A Praktiker a minőséges nemzeti és nemzetközi márkanevekkel működik együtt.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a PRAKTIKER üzleteiben?

A Praktikerben alacsony árak vannak és nagy leárazások szoktak lenni a termékeken. A webárúházukban szezonális exkluzív ajánlatok találhatók az évszakra vonatkozóan.

Ismerd meg a PRAKTIKER versenytársait!

A Praktiker a többi műszaki, bútorzati és háztartási gépeket forgalmazó üzlettel verseng, ideértve a nagyobb kiskereskedőket is, mint a Tesco, aki ugyanezeket a termékeket árulja, és az IKEA, aki a lakberendezésre van specializálódva.

A PRAKTIKER exkluzív előnyei

  • Ennek az áruházláncnak számos olcsó terméke van lakásfelújításhoz, javításhoz és építéshez, valamint dekorációs elemeket is árulnak.
  • A Praktiker hazánkban már régóta jelen van és egy elismert márkanévnek számít.
  • A Praktiker folyamatosan bővíti termékkatalógusát és mindig találhatóak náluk újabb akciók. A Praktiker ma is egy népszerű cég Magyarországon, amely a szerszámok, építőanyagok és bútorok széles választékát kínálja mindenféle árkategóriában. A Praktiker egy jó választás akkor is, ha már összeszerelt dolgokat szeretnél venni, és akkor is, ha te magad szeretnéd felújítani otthonod.

A PRAKTIKER akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Praktiker kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Praktiker áruházban. Nézd meg a legjobb szerszámokat, építőanyagokat, bútorokat és háztartási gépeket, és ne maradj le a Praktiker minőséges lehetőségeiről. Használd ki a legjobb akciókat és a legkedvezőbb árakat úgy, hogy összehasonlítod a Praktiker ajánlatait a versenytársak áraival. Ne pazarold az idődet és pénzedet, inkább használd a Ajánlatok 365, aki segít neked a legtöbbet kihozni a pénzedből.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.praktiker.hu/