REKLÁM

BAUHAUS heti ajánlat

BAUHAUS utolsó ajánlatok
BAUHAUS utolsó ajánlatok

BAUHAUS legfrissebb ajánlatai

BAUHAUS logo
BAUHAUS katalógus

BAUHAUS katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
BAUHAUS logo
BAUHAUS katalógus

BAUHAUS katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
BAUHAUS logo
BAUHAUS katalógus

BAUHAUS katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
BAUHAUS logo
BAUHAUS katalógus

BAUHAUS katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM
Open

A Bauhaus egy európai kiskereskedelmi lánc, amely a lakberendezés, a kertészkedés és a szerszámok szektorában tevékenykedik. Egész Európában vannak üzletei, szolgáltatásai és termékei minőségének köszönhetően pedig a térségben az egyik legsikeresebb áruházlánc.

Open

A Bauhaus központja Svájcban van, de üzletei egész Európában megtalálhatók. Az elnevezés a német bauen és Haus szavakból származik, azaz 'építeni' és 'ház', de a Bauhaus név egy fontos művészeti iskolára és más kulturális és művészeti fogalmakra is utal. Az első áruházat 1960-ban nyitotta meg Heinz-Georg Baus a németországi Mannheimben. 250 üzlete van olyan országokban, mint Magyarország, Ausztria, Csehország, Bulgária, Horvátország, Észtország, Dánia, Svédország, Spanyolország, Szlovákia, Norvégia, Luxemburg, Törökország és más országok. A Bauhaus volt az első német üzlet, amely a DIY (csináld magad) barkácsolási koncepcióra összpontosított, a szerszámok és anyagok széles választékát kínálva, amelyeket mind meg lehet venni egy boltban, és ez akkoriban egy nagy újdonságnak számított. Az üzletnek széles termékkatalógusa és további szolgáltatásai voltak, mint például a szállítás. A vállalat gyorsan növekedett és kiterjedt más városokra is. 100. boltjuk 1989-ben nyílt meg, míg az első üzletüket külföldön 1972-ben nyitották meg Ausztriában. A 70-es évekre már 30 üzletük volt, és azóta is folytatódik a terjeszkedés. Ma a Bauhaus egy vezető áruházlánc Európában.

Open

A Bauhaus főleg a bútorokra, szerszámokra, lakberendezésre, vasárukra, fürdőszobai és konyhai eszközökre és kiegészítőkre, dekorációra, légkondicionálásra, villanyáramra, építőanyagokra, padlókra és egyebekre fókuszál. Mindent összegyűjt egy boltban, amire szükség lehet a lakásfelújításnál.

Open

A Bauhaus számos különböző márkát kínál, leginkább a vezető nemzetközi márkaneveket a szektorban.

Open

A Bauhaus hozzáférhető opciókat kínál a termékei jóváírásához, valamint egy kártyát is exkluzív promóciókkal. Szállítási és támogatási lehetőségeket kínál azoknak az ügyfeleknek, akiknek segítségre van szükségük projektjeik megvalósításánál.

Open

A Bauhaus más háztartási készülékeket, építőanyagokat, bútorokat és dekorációkat árusító üzletekkel verseng, mint például az IKEA, bár a Bauhaus inkább a barkácsolási szegmens felé orientálódott.

Open
  • Ez az üzlet a termékek széles választékát kínálja, és mindent meg lehet találni egy helyen, ami segít az ügyfeleknek abban, hogy mindent megszerezzenek, amire szükségük van.
  • A Bauhaus különböző kreditgyűjtő opciókat kínál ügyfeleinek.
  • Az áruházlánc rendszeresen kínál kedvezményeket, és Plus kártyát is lehet kapni náluk, amely lehetővé teszi az exkluzív akciókhoz való hozzáférést.
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb mömax kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a legjobb ajánlatokat, amelyeket most rögtön kihasználhat, és élvezd ki az összes Bauhaus által kínált ajánlatot. Újítsd fel otthonod ízlésed szerint anélkül, hogy túl sokat költenél rá.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bauhaus.hu/

REKLÁM