REKLÁM

TAKKO heti ajánlat

TAKKO utolsó ajánlatok
TAKKO utolsó ajánlatok

TAKKO legfrissebb ajánlatai

TAKKO logo
TAKKO katalógus

TAKKO katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
TAKKO logo
TAKKO katalógus

TAKKO katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
TAKKO logo
TAKKO katalógus

TAKKO katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
TAKKO logo
TAKKO katalógus

TAKKO katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM
Open

A Takko egy német divatkereskedő és megfizethető áron kínálnak hétköznapi ruhákat az egész család számára. A vállalatnak 17 országban vannak üzletei, 1900 üzletben több mint 18.000 alkalmazottjuk van. Üzleti modelljükre a fenntarthatóság, a minőség, valamint a kedves alkalmazottak jellemzőek.

Open

A Takkót 1982-ben alapították, Modea néven, Németországban. A társaság 1999-ig a Hettlage Group tagja volt, amikor a Premira megvásárolta a céget, és Takko ModeMarktra nevezték át. 2009-ben a Takko egy új logóval és egy másmilyen marketing stílussal jelent meg, amely jobban tetszett a modern családoknak és vásárlóknak. Addigra a cég már nemzetközileg is ismert volt, és az egész világon terjeszkedett. A Takkónak ma üzletei vannak Hollandiában, Belgiumban, Szlovákiában, Romániában, Lengyelországban, Horvátországban, Szlovéniában, Észtországban, Olaszországban, Litvániában, Szerbiában, Magyarországon, Franciaországban és a Cseh Köztársaságban. Magyarországon a vállalat 53 üzletet működtet, több száz munkavállalót foglalkoztatva, és biztonságos, kényelmes és költséghatékony módot kínál a magyar családoknak a ruhák vásárlásához.

Open

A Takko elsősorban ruházati kiskereskedelmi vállalat, amely ruházatot kínál férfiaknak, nőknek és gyerekeknek, kisgyermekeknek és csecsemőknek. Van egy plus size kollekciójuk is. A ruházati cikkek széles választékáról ismertek: ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, felsőket, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknikat, hálóingeket, blézereket és pulóvereket árulnak.

Open

A Takko saját termékeit gyártja és forgalmazza. Kollekcióikat saját tervezőik készítik, hogy megfizethető árú és jó minőségű ruházatot biztosítsanak fenntartható anyagok felhasználásával.

Open

A Takko egy alapvetően olcsó, családbarát áruházlánc. Bár áraik alacsonyak a kialakításuk miatt, még több pénzt spórolhatsz, ha feliratkozol a hírlevelükre, vagy speciális promóciókat is találhatsz a weboldaluk akciós oldalán.

Open

A Takko fő versenytársai a C&A, a Zara, a H&M, a Bonprix és a Mango. A cég a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változóak.

Open

A Takko számos juttatási programot kínál: pénzt takaríthatsz meg, ha feliratkozol a hírlevelükre, felhasználói fiiókot hozol létre, promóciós kódokat használsz, vagy a weboldalukon található akciós oldalon keresztül.

Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Takko kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Takko üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha kiváló minőségű ruhákat keresel kedvező árakon , akkor a Takko egy nagyon jó választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.takko.com/hu-hu/

REKLÁM