REKLÁM

TCHIBO heti ajánlat

TCHIBO logo
TCHIBO utolsó ajánlatok
TCHIBO utolsó ajánlatok

TCHIBO legfrissebb ajánlatai

TCHIBO logo
TCHIBO ajánlatok
TCHIBO ajánlatok
2022. 06. 21. - 2022. 06. 27.
Szórólap Megnyitása
TCHIBO logo
TCHIBO ajánlatok
TCHIBO ajánlatok
2022. 06. 14. - 2022. 06. 20.
Szórólap Megnyitása
TCHIBO logo
TCHIBO ajánlatok
TCHIBO ajánlatok
2022. 06. 07. - 2022. 06. 13.
Szórólap Megnyitása
TCHIBO logo
TCHIBO ajánlatok
TCHIBO ajánlatok
2022. 05. 31. - 2022. 06. 06.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

TCHIBO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Tchibo Németország egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalata. Ismertek minőségi színvonalukról, sikeres történelmükről Németországban és külföldön, és ruházati cikkeket, kellékeket, bútorokat, készülékeket és prémium kávékat árulnak.

TCHIBO története: Mi a TCHIBO?

A Tchibot 1949-ben egy Max Herz nevű kávékereskedő alapította. Első üzletük 1955-ben nyílt meg Hamburg városában, nem sokkal később a vállalat az egész országban terjeszkedni kezdett. Ezt követően a vállalat elkezdte bővíteni katalógusát, ruházati vonalakat, háztartási készülékeket, bútorokat és szabadidős termékeket, például játékokat, könyveket és barkácsolási eszközöket adott hozzá. Ma a Tchibo több mint tizenegyezer embert foglalkoztat 550 áruházában. Magyarországon a Tchibo 11 üzletet működtet, közülük 7 Budapesten, sok-sok helyi alkalmazottja van, és kiváló minőségű termékekkel és a piacon elérhető legjobb kávéval látja el a magyar közösséget.

Milyen termékeket találhatok a TCHIBO üzleteiben?

Bár a Tchibo eredetileg egy kávéház volt, katalógusuk most már bőséges terméklistát mutat be. Találhatsz náluk ruhákat férfiaknak, nőknek, gyermekeknek és csecsemőknek, mint például a kabátok, pulóverek, pólók, blúzok, ingek, szoknyák, nadrágok, zoknik, dzsekik, cipők, fürdőköpenyek és pizsamák. Találhatsz még dekorációs kiegészítőket, lámpákat, nappali és hálószobai bútorokat, irodaszereket, otthoni elektronikát, kerti bútorokat, szervezőket, bőröndöket, kempingfelszereléseket és még sok más terméket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TCHIBO üzleteiben?

Találkozhatsz olyan kávémárkákkal, mint a Smokin Bean, a Piacetto, a Davidoff Café, a Vista, az Espresso és a Tchibo saját prémium kávécsaládja. A Tchibo emellett gyártja és forgalmazza a saját ruházati termékcsaládját is, konyhai szerszámait, edényeit, hátizsákjait, műszaki kiegészítőket, telefontokokat és még sok más terméket.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a TCHIBO üzleteiben?

Bár az árak alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthatsz meg, ha feliratkozoll a hírlevelükre, rákattintasz a webhelyén található akciós oldalra, hogy hozzáférj a legújabb promócióikhoz és értékesítésekhez.

Ismerd meg a TCHIBO versenytársait!

A Tchibo fő versenytársai a Van Houtte, a Lavazza, az Otto Group és a Selecta. A ruházati kategóriában fő versenytársai a H&M, a Bonprix, a C&A és a Stradivarius. Versenyeznek olyan sportruházati üzletekkel is, mint a Decathlon és a Sports Direct.

A TCHIBO exkluzív előnyei

Pénzt spórolhatsz, ha feliratkozol a hírlevelükre, vagy rákattintasz a webhelyén található akciós oldalra, hogy hozzáférj a legújabb promóciókhoz és értékesítésekhez.

A TCHIBO akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Tchibo kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Tchibo üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha prémium kávét, stílusos ruhákat vagy minőségi háztartási készülékeket keresel, akkor a Tchibo egy nagyon jó választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.tchibo.hu/