REKLÁM

DIEGO heti ajánlat

DIEGO logo
DIEGO utolsó ajánlatok
DIEGO utolsó ajánlatok

DIEGO legfrissebb ajánlatai

DIEGO logo
DIEGO katalógus
DIEGO katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
DIEGO logo
DIEGO ajánlatok
DIEGO ajánlatok
2022. 05. 02. - 2022. 06. 01.
Szórólap Megnyitása
DIEGO logo
DIEGO ajánlatok
DIEGO ajánlatok
2022. 04. 02. - 2022. 10. 01.
Szórólap Megnyitása
DIEGO logo
DIEGO katalógus
DIEGO katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

DIEGO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Diego egy bútorzati áruházlánc, melynek több, mint 150 üzlete van Kelet-Európában. Első osztályú termékeket biztosítanak a lakás berendezéséhez és számos pénzmegtakarítási lehetőséget nyújtanak akcióikkal és kedvező áraikkal.

DIEGO története: Mi a DIEGO?

A Diego 1995-ben lett alapítva. Egy kis vállalatként kezdte, amelynek csak egy boltja volt, ahol szőnyegeket árultak. Ez egy magyar cég és először hazánkban terjedt el, majd a nemzetközi piacra is kilépett. A Diego kifejlesztett egy franchise rendszert, amely lehetővé tette, hogy több új üzletet nyissanak és több új terméket vonhassanak be a katalógusukba. A kezdetben csak szőnyegeket árultak, de később elkezdtek parkettákat, PVC-ket és egyéb termékeket is árulni. 2005-ben függönyöket is elkezdtek árulni, majd 2010-ben tapétákkal bővítették kínálatukat. Ma a Diegonak 157 üzlete van, melyből 97 Magyarországon, 34 Romániában, 20 Szlovákiában és 1 a Cseh Köztársaságban található. Annak ellenére, hogy nem olyan sok fajta terméket árulnak, bőséges kollekciójukban minden igényű vásárló megtalálhatja amire szüksége van, és ők maguk gyártják termékeiket.

Milyen termékeket találhatok a DIEGO üzleteiben?

A Diegonál nagyon egyértelmű a választék. Legfőképp szőnyegeket, PVC-ket, laminált padlókat, függönyöket és tapétákat árulnak. Saját padlóburkolatot és szőnyegeket gyártó cégük van.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DIEGO üzleteiben?

A Diego különböző márkákat forgalmaz, melyekből kettő a sajátja. A Woodstep laminált padlóburkolatokat gyárt, míg a Tulipo szőnyegek gyártásával foglalkozik. Ez a két márka már a kezdetek óta a céghez tartozik.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a DIEGO üzleteiben?

A Diegonak alacsony árai vannak és rendszeresen frissülő leárazásokat kínálnak. Mivel saját márkájú termékeket is árul, nagyon jó megoldásokat tud nyújtani anélkül, hogy magasra kellene emelnie az árait.

Ismerd meg a DIEGO versenytársait!

A Diego a többi olyan üzlettel verseng, amelyek bútorzatokat, padlóburkolatokat és szőnyegeket árulnak. Textilipari szempontból a KiK a legnagyobb konkurenciája, de az IKEA is egy elég nagy versenytárs. A Diego kevés terméktípusra fókuszál, de ezeknél hatalmas a választék.

A DIEGO exkluzív előnyei

  • Ennek az áruházláncnak saját márkájú termékei vannak és alacsony árai.
  • A Diego exkluzív akciókat kínál.
  • A Diegonak hatalmas a termékválasztéka, így a vásárlók mindig megtalálhatják, amire éppen szükségük van. A Diego egy népszerű cég Magyarországon, mely a háztartási cikkek és padlóburkolatok széles választékát kínálja, amelyek képesek kényelmesebbé és praktikusabbá tenni bármilyen lakást.

A DIEGO akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Diego kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Diego áruházban. Ismerd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével és tudd meg mi mindent kínál neked ez a népszerű cég. Találd meg a legjobb szőnyegeket, tapétákat vagy laminált padlókat, amikre otthonodnak szüksége van, és spórolj pénzt ezeknél a kiadásoknál az elképesztő kedvezményekkel. Ne pazarold az időt a végtelen böngészéssel, inkább hasonlítsd össze az árakat gyorsan a Ajánlatok 365 oldalán összegyűjtött információkkal, hogy felfedezd a Diego és a versenytársai legfrissebb ajánlatait.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is:https://www.diego.hu/