REKLÁM

DEICHMANN heti ajánlat

DEICHMANN logo
DEICHMANN utolsó ajánlatok
DEICHMANN utolsó ajánlatok

DEICHMANN legfrissebb ajánlatai

DEICHMANN logo
DEICHMANN katalógus
DEICHMANN katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
DEICHMANN logo
DEICHMANN katalógus
DEICHMANN katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
DEICHMANN logo
DEICHMANN katalógus
DEICHMANN katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

DEICHMANN ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Deichmann egy németországi cipőáruház, amely arra specializálódott, hogy minden cipőigényt kielégítsen. Szakterületük a lábbeli széles választékának biztosítása férfiak, nők és gyermekek számára.

DEICHMANN története: Mi a DEICHMANN?

A Deichmann családi vállalkozásként indult 1913-ban a németországi Essen városban.. A székhelyük ma is ugyanabban a városban van, ahol a vállalkozást létrehozták. A Deichmann büszke arra, hogy figyelemre méltó terjeszkedést tudott elérni családi vállalkozásként. Ma a vállalatnak több mint 42 ezer alkalmazottja van 30 különböző országban, és több mint 4 ezer üzletet működtet Európa-szerte, lépést tartva a legfrissebb divatirányzatokkal, miközben a piac legjobb árait kínálja. A cégnek jelenleg 900 alkalmazottja van Magyarországon, ahol nemrégiben bejelentették, hogy csak 2020-ban 5 millió pár cipőt adtak el, ami a cég 4%-os növekedéséhez vezetett. Négy új üzletet is megnyitottak, és a jövőben még nagyobb terjeszkedést terveznek hazánkban.

Milyen termékeket találhatok a DEICHMANN üzleteiben?

A Deichmann elsősorban egy cipőbolt. Árulnak sportcipőket, iskolai cipőket, szandálokat, papucsokat, munkavédelmi cipőket, bakancsokat, papucscipőket, magas sarkú cipőket és csizmákat. Ezeken kívül találhat még náluk táskákat, pénztárcákat, spray-ket, krémeket, napszemüvegeket, esernyőket, sálakat, kalapokat és kesztyűket is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DEICHMANN üzleteiben?

Olyan márkanevekkel találkozhatsz boltjaikban, mint a Blue Fin, a Gallus, a Medicus, a 5th Avenue, a Graceland, a Victory, az Adidas, a Nike, a Fila, a Crocs, a Catwalk, a Puma, a Skechers, a Hush Puppies stb.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a DEICHMANN üzleteiben?

A Deichmann weboldalán megtalálható egy Akciók rész, ahol megtalálhatod a legfrissebb ajánlatokat. Ezenkívül követheted őket Instagramon és Facebookon is, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és kedvezményekről.

Ismerd meg a DEICHMANN versenytársait!

A Deichmann legnagyobb versenytársai a Nine West, a Browns, a Bata, a WSS és a Shoe Show.

A DEICHMANN exkluzív előnyei

Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is és feliratkozhat a hírlevelükre, hogy elsőként értesülj a legújabb ajánlatokról és exkluzív előnyökről. Meglátogathatod a weboldalukon található akciók részt is, hogy felfedezd az aktuális ajánlatokat és promóciókat.

A DEICHMANN akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Deichmann kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Deichmann üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha lábbelire van szükséged, akkor a Deichmann az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is:https://www.deichmann.com/HU/hu/shop/welcome.html