logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorA Notino termékekkel újrateremtheti a népszerű magyar szépségtrendeket
REKLÁM

A Notino termékekkel újrateremtheti a népszerű magyar szépségtrendeket

A Notino termékekkel újrateremtheti a népszerű magyar szépségtrendeket

A magyar szépségápolás alapelvei az idők során állandóak maradtak: átláthatóság, hatékonyság és természetesség. A márkák ma már sokkal inkább arra koncentrálnak, hogy a szépségrituálét a bevált termékek egyszerű repertoárjára redukálják. A leghatásosabb és legjótékonyabb természeti értékeket ötvözik, hogy segítsenek a természetes szépséged fokozásában, olyan összetevőket, amelyek táplálják és ápolják a bőrödet. Ha besétálsz egy Notino üzletbe, a termékek széles választékát találod. Nem fogod tudni, hol kezdd, de itt vannak a legjobb termékek minden bőrtípusra, amelyeket be kell építened a szépségápolási rutinodba. Éld újra a népszerű magyar szépségtrendeket a Notino termékekkel!

Tisztító krémek

2.jpg

Az arctisztító termékek változatosak. Nincs egyetlen olyan termék, amelyik minden tulajdonságnak megfelel, hogy megfeleljen a különböző bőrtípusoknak. Egyesek túlzottan zsírtalanítóak, mások pedig nagyon savasak vagy lúgosak lehetnek. A bőrtípusának megfelelő krém kiválasztása alapvető fontosságú, és fontos, hogy lágy textúrájú legyen, hogy elkerülje az arc irritációját. Vagy egy semleges krém ideális lesz minden bőrtípushoz.

C-vitaminos szérum

3.jpg

A fiatalos bőr megőrzéséhez és az öregedés jeleinek késleltetéséhez elengedhetetlen, mivel C-vitaminnal készül, ez a szérum rugalmasságot biztosít és visszaadja az arc feszességét. Reggelente alkalmazza (a szemkörnyék elkerülése mellett), és kombinálja fényvédővel. Világosító hatásának köszönhetően ideális szérum a fakó tónusú bőr számára is, amely ragyogást szeretne elérni.

Napvédő

4.jpg

A napsugaraknak való állandó kitettség káros a bőr egészségére. Ha tengerparti üdülőhelyen dolgozik, és szinte állandóan a szabadban tartózkodik, egy jó fényvédő krém használata kulcsfontosságú a leégés elkerülése érdekében. A világos bőr sokkal érzékenyebb, még az extrém hidegre is. Ha télen is védelmet használ, hidratált marad az arca. Léteznek különböző faktorú fényvédők, gyermekeknek szánt fényvédők és még kompakt fényvédők is.

Arctisztító kefe

5.jpg

Ideális az arc mélytisztításához, mivel teljesen eltávolítja a sminkmaradványokat és az elhalt hámsejteket. Sebessége állítható, extra puha szilikonból készült, az akkumulátor pedig akár 90 perc autonómiát is biztosít (USB töltőkábelt tartalmaz). A kefe teste vízálló, így a zuhany alatt vagy a mosdókagylóban is használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a sérülés miatt. Nagyon praktikus a könnyű mosás és a jobb higiénia érdekében!

ajakápoló

6.jpg

Az ajakbalzsam nagyszerű szövetségese a bőrének, és többszörösen felhasználható. Használhatod a smink korrigálására, a smink eltávolítására vagy a szemöldököd tökéletesre varázsolására. Hogyan? Ha a szemöldököd örvényeibe kensz ajakbalzsamot, látni fogod, hogy azok tömöttek és ápoltak lesznek. Bár fő hatása a nap, a szél vagy a hideg által okozott ajakszárazság korrigálásához és helyreállításához kapcsolódik.

A Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat a Notino összes ajánlatával. Ha rajong a bőrápolásért, vagy csak most kezdi, nézze meg ennek a láncnak az akcióit.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.